Navštíveno 2710x

Ahoj
nemáte někdo zkušenosti s nereagujícím kapacitním displayem, konkrétně u HD2? Telefon není utopený, není na mrazu, nespadl, prostě žádné viditelné poškození.
Ze začátku pomohlo vyčištění spáry kolem rámu a displaye, ale dnes už ani to ... může v tom být problém, nebo se jedná jen o shodu náhod?
Díky
je to dost rozsirena chyba hd2. ak mas na to nervy, skus ho rozobrat a vycistit konektor, do ktoreho je pripojeny digitizer alias ta dotykova plocha, pripadne si rovno objednaj
[ Link ] pripadne na ebay-i najdes urcite lacnejsie a hotovo. btw este mozes skusit hard reset ale pochybujem ze by to bolo softwarove....
HR nepomaha a pristroj je v zaruce, takze jedine rozumne reseni je asi jen oprava v zarucni lhute.
Kazdopadne diky
PS : ten digitizer je jen nalepeny?
pokial je v zaruke tak to daj reklamovat a mas pokoj. samozrejme pokial tam mas origo software. a digitizer je len nalepeny - je to prakticky kryt displaya s dotykovou plochou.
reklamovat samo..... mě taky odešel naštěstí v záruce... je tam jakoby nalepenej každopádně reklamace a mění se s nim víc věcí takže pohoda :)

09.01.2011, 15:56 |
Katy jedina pomoc je reklamace !
Reklamovat, taky mi před několika dny přestal fungovat,vyměnili ho a dali i novou základní desku,stím i mikrofon,reprák a zas to šlape.. :-)
uz je zabaleny a zitra frci na opravu ...
asi nepovedenej model, známýmu přestal fungovat(komplet mrtvej) - v záruce vyřešeno výměnou desky - ale když to tady čtu tak bych si to asi nekoupil:-(
...hm, HTC asi kvalitka. Tenkrát jsem 4x reklamoval display u Touch Cruise nebo jak se ten krám jmenoval...