Navštíveno 848x

Nazdárek lidi, potřebuju radu. Snažím se připojit PS3 k WiFi a vůbec se mi nedaří! Router je nějáký D-Link. Vše dělám podle návodu na bezdrátové připojení, ale pak to po mě chce nějáké WEP/WPA klíče a nevím co tam zadat, nebo kde ty klíče zjistím?
Díky za radu ;-)
no to je heslo,který máš na wifi, jestli ji máš zabezpečenou heslem. Já jsem to taky tak dělal
jestli můžeš raději propoj kabelem. Osobně jsem taky mněl připojeno přes wifi ale zdálo se mi to pomalé a častokrát mi připojení spadlo od té doby co jsem připojil kabel vše v klidu
neřeší to tvuj problem, ale udělal jsem to jako BMWE30. žádný nastavování, chytlo se to hned a samo
To je samozřejmě lepší varianta (kabel), já si musím nejprv koupit min 10 metrů, než se tak stane, tak jsem využil WIFI připojení.
když to teda připojím kabelem tak nebudu muset zadávat žádné hesla, je to tak? mám to asi 5m takže by to mělo být v pohodě
po mě to nic nechtělo, jenom zacvaknout kabel a jelo to
Kábel "nie je" zabezpečený a ani nepotrebuje, koľkokrát sa Ti stane že Ti príde niekto pred barák a bude sa chcieť načierno pripojiť káblom do Tvojej siete? :-)