Navštíveno 12805x

11.01.2011, 22:28 |
dolph viz nadpis.. tak aby mi to za 14dní nespadlo..(bude v koupelně) . danke
Normální silicon, ale pohlížejí si, aby nebyl kyselej, jinak ti to vybere tu zadní stranu...

11.01.2011, 22:37 |
tmx.806 | Upraveno: 2011-01-11 22:42:06
Pohlidej - zasrana t9 bo co to je...
A vyzere...
Pattex a máš klid ;)
[ Link ] v každym hobbymarketu je maj...
auto-oknolep od dinitrolu prilepi vsetko a vsade...... ale dole to uz bez poskodenia nedas......
když už silicon tak jedině neutrální, jinak se stane to co píše tmx
jak píše Prady2 mám pattexem přilepené taky zrcadlo v koupelně přímo na obklady. Musíš koupit, ale tu nejvyšší řadu ta jediná tuším lepí i sklo. Dělal jsem to cca před rokem zrcadlo metr na metr a jelikož nebylo nic jiného doma, tak jsem je jenom odmastil houbičkou s jarem a dodnes drží. jediné co musíš mít, tak je vyřešené, kdo ti to zrcadlo podrží, než to lepidlo trochu vytvrdne. já ho mám nad umyvadlem, tak jsem ho deskama podložil přesně tak, že stálo jako by na tom umyvadle a nějakou dobu držel, aby se neodchlíplo. za 30 minut jsem to normálně pustil a nechal podložené 24 hodin.
máme ve třech pokojích vždy na jiným podkladu (omítka, obklad, sádroš) zrcadla přilepený oboustrankou 3M a drží to už bratru pět šest let

12.01.2011, 06:48 |
dolph oboustranka mě taky napadla, ale moc tomu nevěřím.. no ikdyž nad tím teď přemýšlím, tak to zrcadlo váží max 4kg tak by to mohlo držet..ale radeji zkusim ten pattex :) jen nevim jak to podložím .. mám ho cca od 150cm nad dlažbou.. no nějak to vymyslím :) díky pánové

12.01.2011, 07:21 |
AR obsoustranka pěnovka, zrcadlo něco přes metr na metr...a drží jak židovská víra.

12.01.2011, 08:00 |
slama [ Link ] touto páskou jsem lepil zrcadlo velké jako je na foto výše, drží už 6 let.
zajdi do jakéhokoliv sklenářství a oni Ti za pár korun prodají speciální pásku, která udrží opravdu bez problémů...
Ono se řekne nalep to 3M, ale pásek je docela dost druhů a liší se jak nosičem, tak i tou lepící vrstvou...

12.01.2011, 08:19 |
Bucci oboustranka + zásaditej silikon...
teď o víkendu jsem dělal tím Patexem a byl jsem fakt překvapen, jak to sqěle fakčí.
osobně jsem použil oboustrannou pásku na zrcadla přímo tomu určenou a drží rok a myslím, že ještě držet bude :-)) hlavní je očistit podklad a není problém, jen je ta páska docela drahá...

12.01.2011, 13:54 |
Pekys taky jsem měl oboustrannou přímo od sklenáře a jedinej problém byl jak to sundat dolu :)
já sem na to kupoval nějaký lepidlo přímo na zrcadla, v podobný tubě jak silikon
Koupil jsem lepidlo na zrcadla v kartuši a už drží 5 let..takový světle šedý to bylo..(což je u zrcadla jedno,ale jen pro úplnost..) :-)

Já lepil tímhle
[ Link ] a už dva roky drží perfektně!
Lepili jsme taky Mamutem na omítku a drželo perfektně (a že to děti občas otestovaly :) )
chlapci, rady super, ale předpokládám, že to za ty 4 roky už má určitě přilepený :)))