Navštíveno 50558x

Prosím Vás kamarádi - vzhledem k tomu, že 90% sedaček v nábytcích tady je z Polska (taky jsem si objednal z Moebelixu za 30k sedačku a říkali mi pak prodavačky, že je to z Polska - bohužel jí nedostanu, neb je výrobce v insolvenci) nechal jsem si poradit rodiči, kteří mi řekli, ať si zajedu přímo do Polska pro sedačku.
Zajímá mne kam si na to mám zajet?
Jsem z Ostravy - nejblíže je POLSKÝ TĚŠÍN, CHALUPKI, RYBNIK atd.
Nemáte někdo prosím zkušenost či radu, kam na to?
Díky moc všem...

Ahoj, já zrovna včera vyrazil do Rybniku do AGATAMEBLE. Je tam celkem dost sedaček na výběr. Hlavně ceny super. Vyhlídli jsem si tam sedačku co výjde na naše 16500,- ve SCONTU ta samá na 26000,-. Dneska se mi dostal do ruky leták www.meblebasztowa.pl pry je to nějaký několikapatrový obchoďák plný různých výrobců nabytku.
2 webster5:
Díky, to vypadá zajímavě - a cena taky luxus - pokud jak říkáš, tam chtějí 16.500,- a u nás za totéž 26.000,-!
Thullo: Ještě zkus kouknout na slovensko. My tam kupovali asi 3 roky zpět,když tam byla ještě SK,ne to posrané euro,kupovali jsme jí v Žilině a i s dopravou nás vyšla na 22tis. A sedačka mohutná,kvalitní,rohová(3 místa+rohové místo+1 místo)+křeslo+ 2 taburety.

16.01.2011, 21:19 |
webster5 | Upraveno: 2011-01-16 21:22:58
Nevím ,co hledáš ale koukni sám
[ Link ] fotka sedačky z polska cena 2629,- ZL

16.01.2011, 22:23 |
BadyS taky doporučuji agatameble v rybniku, taky jsem byl včera a není co řešit

17.01.2011, 07:30 |
AR no tak ono v polsku je tech krámů z nabýtkem celkem požehnaně, takže stačí obcházet a vybírat ;)
[ Link ] je to kousek za Náchodem a mají fakt velkou nabídku (katalog na webu) a stránky jde přepnout i do češtiny :-)
Jsou v tom agatameble i kuchyně?
Kuchyně mají viz.
[ Link ] ale abych pravdu řekl byli jsme jenom v přízemí na sedačky a docela jsme měli na spěch. nahoru jsme nešli, tak nevím jestli v tom salónu v Rybniku je mají vystavené.

17.01.2011, 13:51 |
walish | Upraveno: 2011-01-17 13:51:44
Tweety_xx: V Třinci mají Poláci obchod s kuchyněma,dělají i na míru...

17.01.2011, 13:51 |
walish | Upraveno: 2011-01-17 13:51:57
.
Walish, nějaký kontakt na ty poláky v třinci?
to jsou ceny, koukám Thullo že u vás to i dovezou zadarmo, to bych tam taky zajel, sakra proč to mám tak daleko, hned bych tam jel a něco koupil, pořád mladá nadává, že musíme koupit novou sedačku a tu co jsem dal webster5 je fakt pěkná
Asi jako Cendler,ted budu vybavovat celé bydlení 4+kk a taky se chystám do Pšonska :-),známej koupil kuchyn z oresi stála ho asi 180tisíc a v polsku mu tu samou spočítali na cca 95,říct,že je naštvanej by bylo slabé.
A to nebudu popisovat co mu v Oresi při montáži odrbali..
Mrkni sem
[ Link ] - mají lepší věci než v Polsku :))

28.04.2015, 09:15 |
AR že jo, dovoz z polska za diskontní ceny ;)
Jasně, po 4 letech nemá určitě vybráno :)
Tweety_xx: Dodatečně se omlouvám, nějak jsem si tady toho nevšiml :)

28.04.2015, 11:48 |
gizmi Ja uz z tohohle treba vystrizlivel a nez Polsko (at uz koupeno v CR nebo primo u nich), tak radeji pritlacim a necham si to udelat z kvalitnich dilu. Koupil jsem takto treba velkou postel (chtel jsem 2x 1,5ku matraci, coz sehnat neslo), udelana hodne vysoka (super se vstava) a z kvalitniho dreva, takze se to nehne. Neco malo se dalo calounikovi a vysledkem postel na miru, kterou nerozvrzu a zrejme me i prezije. Nejdrazsi na tom byl par rostu kupodivu (taky jsem nechtel setrit) a matrace. Polsko nikdy vice..
Tak nějak obecně kde je polák - tam je problém. A platí to u nábytku, stavby, výrobků průmyslových, potravinářských a nebo i o lidské síle polské národnosti, řidičích... prostě za mě Polsko neberu a přenechám jiným sebemrskačům
Bielsko Biala - Agata Meble, Leroy Merlin atp.
Taky jsme se tam zařizovali a úspora peněz velká. Vyplatilo se mi tam jet i vícekrát když to neměli skladem.