Navštíveno 962x

01.02.2011, 22:39 |
hawai hrajete tu někdo online poker? online jsem to nikdy nehrál a přemejšlim jestli to zkusit nebo ne, rád bych nějakej tip kde je to dobrý, jak je to s penězma, co pro to musim udělat, jaký mam šance nějak uspět a tak....sice jsem si pár článků přečetl, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost :-)

01.02.2011, 22:44 |
Daryl (A)
zynga ...

01.02.2011, 22:46 |
hawai zynga ne :-) myslel jsem něco jako bwin, pokerstar, atd... je toho spousta tak právě nevim kde začít

01.02.2011, 22:49 |
Daryl (A)
vse to vyjde nastejno .. dokud ve hre nemaji hraci opravdove vlastni penize ..nehraji realne. Bluffovani, odhadovani soupere je tu mimo misu. Skoro kazdej tu hazarduje mnohem vic, nez by to udelal s realnejma prachama.

01.02.2011, 22:54 |
hawai prave ze ja bych to o penize chtel zkusit. proto jsem se i hned na zacatku ptal jak to je s penezma....zajima me treba jakej a kde je minimalni vklad pro zacatek a jak to proste vubec funguje, jak a kam musim penize poslat a nejak vsechno kolem toho....sice si to na netu ruzne procitam ale tam je to sama registrace ale nejaky realny info nic moc

01.02.2011, 23:07 |
Kacko Hraju na bwin a spokojenost, proste se zaregistrujes a je to.
Muzes hrat v prohlizeci nebo si stahnout program.
Da se hrat za "play money" coz jsou imaginarni penize na kterych se da trenovat.
Nebo za realne - pak uz jen staci prevest penize:)
Sance uspet je jen o tvych dovednostech - pocatecni vklad na 90% prohrajes:) Chce to se proste "vyhrat" a vyklidnit a pak prijdou uspechy.
Dobre jsou i ruzne turnaje, kde se da celkem lehko prijit k penezum.

01.02.2011, 23:12 |
hawai diky, nejaky takovyhle rady jsem presne chtel slysel :-) a ze zkusenosti, kolik je tak treba do toho vlozit abych si uz pak nejak tak v klidu zahral? nevim vubec o kolik se treba hraje a tak, tak jestli se do toho vysypu za X tisic a nic z toho, nebo si za dve-tri kilca v pohode zahraju spoustu her a nemusim nic vic resit a treba se i neco vrati :-) vim ze je to hlavne o stesti a o me, ale tak nejak priblizne.....
za me pokerstars.net je to přehlednější můžeš hrát za real peníze nebo hrací sit/go každou chvíli turnaje ale stejně na tom nevyděláš je to jen tak pro zábavu

01.02.2011, 23:26 |
Kacko No hrajes o kolik chces. Minimalne jde na bwin ucet prevest tusim 300kc, ty se prevedou na dolary a o ty pak hrajes.
Stoly se rozlisujou podle vyse vkladu a nejnizsi je $0.04, coz je cca 1Kc. Ale jsou tu i stoly s vkladem $100.
V klidu si zahrajes za 300Kc, pokud budes rozumnej:) Doporucuju napred zkusit hru s play money at vis jaky sance mas. S play money je to cca 5x tezsi nez v zynga pokeru a hra o realne prachy na nejnizsich vkladech je 10x tezsi nez hra s play money;)
Ja po 2 letech hrani uspesne hraju na $0.50 stolech, obcas jdu vys, ale to uz je o stesti.
Chce to hlavne delat si poznamky o souperich a sledovat jejich hru. A nemyslet si ze to jsou blbeckove;) A nejdulezitejsi je poznat kdy od stolu zmizet - to dela zacatecnikum velke problemy(coz je pro me dobre, pac se krasne obiraj:).
No a kdyz nebudes po par mesicich v minusu, tak to povazuj za velky uspech a pokracuj dal.

02.02.2011, 14:20 |
hawai ok, díky, ty dvě-tři kilča jsem myslel že bych do toho dal na zkoušku. takže pokud to jde za 300, tak top asi zkusim

02.02.2011, 15:15 |
hanx | Upraveno: 2011-02-02 15:16:05
hawai: nejdřív si ale projeď hodně článků... Za 300 si nezahraješ, to ti říkám předem a pokud nebudeš mít vyloženě štěstí tak o to nejspíš přijdeš... Nezapomeň hrát na ty úplně nejnižší limity a jestli se budeš řídit podle nějaký strategie tak jí musíš striktně dodržovat...
Nejdřív si proštuduj základy pokeru, startovní kombinace hand atd. Studijních materiálů je spousta. Až to projedeš, tak to hned nezatracuj a prostuduj si hlavně BANKROLL MANAGEMENT a potom i nějaký strategie...
ze začátku si stejně musíš vyzkoušet jak cash game tak turnaje...
jako hernu doporučím pokerstars.cz (.net ne, to je betaverze a nedá se tam hrát za prachy), unibet, bwin, full tilt poker
pokerstars a fulltilt jsou největší a je tam taky nejvíc hráčů. Pokerstars ale začínajícímu moc nedoporučuju, jelikož je tam opravdu hrozně moc špatných hráčů, kteří hrajou úplně jakýkoliv karty a tudíž tam se poker moc nenaučíš, začal bych na bwin nebo unibet..
Každopádně jestli si chceš zkusit zahrát o peníze ale nechceš hned ze začátku riskovat svoje a umíš alespoň trošku anglicky, napiš mi na ICQ 252474421

02.02.2011, 16:09 |
J-T. Za mě jednoznačně bwin! Když tě přestane bavit poker můžeš si jít zahrát ruletu a nebo si klasicky vsadit na zápasy... Všechno z jednoho tvého účtu, kterej dobijíš kreditkou nebo BÚ... Hraješ buď přes prohlížeč, nebo si stáhneš jednoduchou aplikaci vše i v češtině.
Hraju pro zábavku u levnějších stolů (0,05 - 0,1 blinds) a vcelku to jde před rokem jsem tam dal jednorázově 1.000 Kč a teď tam mám cca 1.400 Kč měl jsem i cca 3.000 Kč, ale taky i 2 kila :-)

02.02.2011, 16:19 |
J-T. hawai: Ted jsem koukal ze Bwin ma nejakou akci pro nove hrace kdyz prijdou na doporuceni... Takze pokud chces hrat na bwinu tak te můžu přizvat dostaneš při dobití 300 Kš zdarma hned 400 Kč + 30$ na pokr.
Potřebuju jméno a e-mail....

02.02.2011, 16:40 |
hawai J-T: hele tak to je super. tak jméno je Ondřej Šalda, mail rector@centrum.cz :-)

03.02.2011, 09:21 |
J-T. Hawai: Tak posláno... Hodně štěstí do hry!
A když utratíš u nich 2.800 Kč dostanu 400 Kč i já :-)