Navštíveno 3356x

Jelikož to vypadá že půjde tříca brzo z domu, udělal jsem ještě pár posledních foto abych měl aspoň nějakou vzpomínku.

22.02.2011, 16:18 |
Tichy Peknej kousek.
Btw. Zavolejete clena P3RF3KT, at se konecne podiva, jak ma vypadat mazel... :)
Kdo by rekl ze za 50 tisic (bez interieru) to bude problem prodat :(
jen jsme to lehce oplachl a setrel hadrou, zadna lestenka a nic podobnyho, to by fotak nevzal i kdyz uz slunicko nesviti :)
Moc hezke,pocitam ze je v tom 318is,ze? Byt v tom 325i,tak to nema vubec zadnou chybu. Zeptam se 50 s originalnim peknym zachovalym interierem? Cena pekna,taky se divim.
50 bez interieru, nebo se da domluvit na tom interieru co tam je, tan z toho vytahuju. Dnes se da origo interier sehnat snad vsude za par korun. CO jsem se ptal tak cca 3-5 tisic podle stavu.
Cupra.165: Motor M42 1.8iS v perfektni kondici tak byhc ho moc nepodcenoval, ne kazda E30 325i jede lip ;)

22.02.2011, 17:14 |
rcman Nádhera!!!
Nebylo by více fotek interiéru?
PS: A kolik by to stálo takhle komplet?
s tím jak jede dobrá 318IS musím souhlasit!:)
rcman: renovovany koberec (grafitove cerna), sedacky, palubka s tunelem vc monitoru a doorboardy - plus k cene 20 tis. laminatova zastavba tam jeste je ale uz by chtela malinko polecit i kdyz si zase myslim ze je k nicemu protoze je delana na miru nekterym komponentum. Skoro vsechny sice jeste mam ale chybi uz oba monobloky na SW.
jen upozornuju ze sedadla jsou jako novy, fotak to nejak spatne vzal a i barva je cervenejsi
exterier opravdu nadhernej...

22.02.2011, 20:11 |
Kesam Nádhera.

22.02.2011, 20:56 |
vypuk Sakra chlape rval bych ti ruce mít jistotu peněz a mít jistotu, že seženu místo té zástavby zadní část interiéru... :( Sakra sakra SAKRA! Peckovní.. ;)
vypuk: sehnat druhej interier je to nejjednoduzsi ;) kdyby to byl problem schvam to do budoucna, ale jelikoz je techto dilu plna pr..l tak sem to uz kdysi davno hodil do kontejneru, zustali mi pouze zadni tapeciry, takze chybi jen plato a zadni sedacka. otazka cca 500-1000 kc
to se dělal 3dvéřovej žigulík ? :)
myslim že zbavit se "vytuněnýho" auta který je prostě starý za 50 je ještě velice dobrej počin..... musel si s tim už dávno počítat že z toho děláš neprodejný auto :)
3 dverovej zigul nevim zda se delal, ale jestli nemas 10 dioptrii na kazdym oku tak bys mohl umet spocitat spravny pocet dveri ;)
krásnej!
já vidim dveře dvoje, a to na každym oku mám 0,45...

23.02.2011, 06:52 |
TUNER Ono prodávat auto bez interieru....to bude asi ta chyba...když říkáš jak to neni problem,tak sežeň interier,dej ho tam a prodej to jako kompletní auto......Osobně bych si něco rozebranýho fakt nekoupil a myslim že takhle na to kouká většina lidí...
taky je podstate za jiny prachy..
taky je podstate za jiny prachy..
2 P3RF3KT: tu neide o cenu, ale o to že si to vo svojom inzeráte nazval mazlom :-))))

23.02.2011, 07:52 |
Veva no ty vole, jsem si stříkl do trenek! :-)
P3RF3KT: kdyz to toho tvyho narves takovejch 70-80 tak to mozna bude taky v takovymhle stavu ;)
TUNER: praveze kazdej to chce bez interieru radsi ;) aspon si ho muzou pak poskladat podle sebe a nestezovat si ze zrovna tenhle se jim nelibi apod :)
protoze at je auto sebelepsi a do enjmensiho detailu, vzdycky se najde stoural kterej porad bude s necim nespokojenej