Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký LCD k PC

o Navštíveno 759x o
o 23.02.2011, 15:39 | LukeFab
Zdravím,
poradíte mi jaký LCD byste mi doporučili?
Rozpočet mám tak 4500kč,víc se mi za monitor nechce dát.Podmínka je min. 24" uhlopříčka,fullhd a samozdřejmě kvalita a dobrý obraz.Doteď mám Samsung Samsung SyncMaster 226BW [ Link ] mám ho asi 4 roky a nevidím na něm ani jeden vadnej pixel,ale potřebuju fullhd monitor,tak musim koupit něco jinýho.

Rozhoduju se mezi Philips 244E2SB [ Link ] a BENQ G2420HDBL ten má dyn. kontrast 5mil a je to led [ Link ]

bohužel ani s jednou z těchto značek nemám zkušenost,tak nevím co od toho čekat.Nechám si rád poradit klidně jiný lcd

o 23.02.2011, 15:55 | hanx
Podobnej Philips, ale menší úhlopříčku, mám já už asi rok a půl... Jsem s ním fakt spokojenej, za ty peníze. Obraz je v daný cenový kategorii z těch lepších, stejně jako odezva, u toho mýho je trochu horší změna kontrastu ve vertikální ose, ale problém to není jelikož se dá dobře nastavit (horší myšleno pokud porovnávám s mnohem dražšími monitory). Vadilo mi blbý ostrý blikání indikátoru zapnutí ve stand-by módu, ale koukám, že to je asi už vyřešený jinak u toho modelu co tu máš ty.

bohužel se v monitorech až tak moc nevyznám, takže ti spíš poradí někdo jinej, já jen dávám osobní dojmy z mýho philipse:-)
o 23.02.2011, 16:33 | DaveF
koukám denně na Samsung P2450H a myslim, že je v pohodě :-)
o 23.02.2011, 16:40 | Draxx
Osobne mam asi rok toho BenQ akorat jeste bezLed verzi a zadnej vadnej pixel nemam a celkove za danou cenu spokojenost.
o 23.02.2011, 18:22 | LukeFab
ok,díky,takže je asi jedno,co si z toho vyberu.asi půjdu do toho benq s led.přece jen ten kontrast rozhodl.
o 23.02.2011, 18:24 | AR
no za tyhle prachy a obyč monitor...ať se veme jakýkoliv bude sloužit dobře, takže stačí skočit do krámu a vybírat spíš podle designu ;)
o 23.02.2011, 20:44 | LukeFab
A co asus monitory? Nejvícsemi zatím líbí Asus VE247H [ Link ] , Dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.395 sekund.