Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Renault Megane - nejde nastartovat

o Navštíveno 9232x o
o 23.02.2011, 19:47 | Jirka156
Zdar. Kolega má Renault Megane, benzin, rok 98 a zničeho nic mu včera nešlo nastartovat. Tak dal nabít baterku a motor točí, ale nenaskočí. Myslí si, že díky nízkému napětí kiksnul imobilizér. Přijde mi to jako blbost, páč na všech autech, co jsem měl, kromě Renaulta, šlo vždy nastartovat i po vyndání baterie z vozu. Nikdy se nevymazal kód imobilizéru. Co s tím teď? Nezná někdo nějakého Renaulťáka s diagnostikou v okolí Rychnova n.Kn.? Já vím nejbližší značkový servis v HK.

o 23.02.2011, 20:12 | Hanes
98 má ještě imobilizér vázanej na dálkové zamknutí a odemknutí, nezůstalo náhodou auto po celou dobu odemčené? Ať auto zamkce a odemkne dálkou a pokusí se nastartovat znovu. Jestli to nepomůže tak vyzkoušejte jestli hází jiskru a jestli běží čerpadlo v nádrži po zapnutí klíčku cca 5sec než vypne, to je základ na to přijdete bez diagnostiky.
o 23.02.2011, 20:22 | Jirka156
Dobře. Zkusíme to zítra. Je fakt, že na těchhle Renaultech je to přiblblý infra dálkový ovládání centrálu. Člověk aby hledal a hledal a mířil na zrcátko uvnitř a modlil se, že odemkne.
o 23.02.2011, 21:14 | golfista hanz
a jestli to neni pojistka ktera chcipne motor treba pri nehode je pridelana na podbehu u ridice v motoru takova bila kosticka kamos mel ten samej problem tak jsem kosticku vyhodil a draty propojil a je klid..
o 24.02.2011, 09:50 | soray
Jestli je to benzin, tak by to dost pravdepodobne mohlo byt cidlo horni uvrate - "motylek". Byva umistenej nad prevodovkou a staci ho pouze vycistit technickym benzinem. Par obrazku:
[ Link ]
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.