Navštíveno 3402x

Znáte někdo tuto značku. Sháním homokineťák na galaxy a našel jsem tohoto výrobce. Díky
U nás v dílech mi od nich nabízel tlumiče. Tvrdil že za 5 let co to dělá měl jen dvě reklamace. Prý to není špatná kvalita.
dáváme je běžně na auta a nikdy žádnej problém

27.02.2011, 00:00 |
rcman Já teda do ND ňákej pátek dělám. Obvykle berem teda od AutoKelly, Elit, Benex a ňáky firmyčky po okolí.Ale stouhle značkou jsem se ještě nesetkal. Kdo to vyrábí?
rcman: nejspis cinan nejakej stejne jako uplne vsechno ostatni :)
jj bude to naka cina, popripade kdyby nekdo vedel kde sehnat jinde vnitrni kloub na galaxy 2003 manual 6q tak ho hned koupime..
vondto: ty vnitrni klouby se moc neprodavaji, jelikoz moc neodchazi, spis se prodava cela poloosa :)
no prave co sem cetl na galaxy klubu tak se to sere fest ale kupuje se to s celou poloosou, coz nejni zrovna nejlepsi.. a hlavne sme ted delali komplet predni napravu - tlumice,cepy,brzdy atd + zadni tlumice tak to uz nakou kacku spolklo no..

27.02.2011, 12:34 |
clown cela poloose 12t .. od Forda .., u mne nastesti sel koupit samotnej kloub .. rv99 / 2.3 :o)
poloosu spidan u apm maj za 5300, cekam co mi tam borec vykouzli za slevu, ale asi se tam zas dava stara poloosa protiuctem nebo co
dela to APM a je to neco jako starline :-P
LionVTS- ale ceho? kamoku nebo spidan? a mas osobni zkusenost?
APM to prodava tudiz i ja a je to cinska sracka, ale zase dobra cena, takze zalezi na tobe...
a mas tam nakou zajimavou slevu? tu poloosu muzu mit z apm celou za 3600kc, ale musim dat starou protiucte coz nevim jestli mi vezmou kdyz je tam rozlitlej ten kloub
ano slevu tam mam samozrejme, dej cislo co bys chtel a mrknu. A zpet ti starou urcite vezmou vsak kvuli tem kloubum se to meni. Neberou akrot zlomene....