Navštíveno 667x

Tak na me padl ukol, vybrat pro pritelkyni mobil. Je bezny uzivatel, tak nic extra. Hlavni je teda spolehlivost a stala funkcnost. Dotyk. nebo bezdotyk. je vcelku jedno, jen aby byl vybaven lepsim fotakem i s bleskem. Cenovka tak do 4500kč. Zatim mela predvybrano Nokii 6700 Slide(fialovy), ale zda se mi dost drahej na obyc tel.
Mel by nekdo nejaky typ??

08.03.2011, 21:57 |
rcman Ahoj, nokia 6700 Slide je celkem slušnej telefon. Taky po něm koukám pro manželku...
Já koukal i po SE Elm. Nebo Nokia C5, tu teď kupoval kolega v práci a takhle na první osahání docela v pohodě telefon.
Čemu bych se osobně vyhnul po špatnejch zkušenostech, je Samsung nebo LG.
Chvilku mám Nokii X2 a za tu cenu(2500,-) mě fakt mile překvapuje. Vždycky sem měl nějaký ten manažrský a 50% umu přístroje sem sotva využil. Tohle vytěžuju na 100%.

09.03.2011, 09:20 |
Alííí 6700 Classic je user-friendly, klidně i pro holku. Koupil jsem mladý tu Gold-edition, ale dělaj se hezký i Silver, Black nebo Bronze. Růžovejm hovadinkám už odzvonilo.

09.03.2011, 09:58 |
JR Ja mam pro sebe jako druhej telefon SE Xperia X10 Mini a je to takova mala roztomila hracka za par korun. Jsem maximalne spokojenej.