Navštíveno 1481x

Jelikož jsem tele podařilo se mi při přenašeni upustit pc to sice žije ale spadlo to tak blbě na podlahu že to odštiplo 3x1,5cm velkej a 2mm tlustej kousek z podlahy viz foto.
Takže mám dotaz dá se to opravit ? nebo je to na vyměnu cele lamely ? jo a vzhledem k zakonu schvalnosti je to uprostřed mistnosti :-(

postav tam vázu nebo tam dej koberec:-)

11.03.2011, 13:06 |
Bucci hmmmm, mam něco podobnýho (odštíplej roh lamely), taky, přesně na takovym místě, kde je to neschovatelný... přemlouvám se k tomu už skoro rok... ale ano je to na výměnu...

11.03.2011, 13:16 |
hanzz Tak to vyřízni :)

11.03.2011, 13:41 |
Tomas Ja som skrabanec opravil tmelom na parkety, predava sa to v tubach do tmelovych pistoli, musis si vybrat spravny odtien. Nie je to 100%, ale nebude to tak kricat. Pred tym som to skusal s voskom z Hornbachu, ale lepil na seba spinu a vypadaval.
Napadlo mě zkusit toto
[ Link ] jde mi o to aby se to zakrylo a srovnalo on pod tim lamino vrchem je nějakej dřevotřiskovej bordel tak aby to nenatahovalo vodu.
ona celkově je podlaha poničena od berli, inv voziku a židle takže koberec je tu neralnej a časem planuju vyměnu ale ted se mi do toho moc nechce jednak nejsou finance a ani čas vystěhovavat a zas nastěhovavat celej pokoj.
Paczqo: podle mě kravina, 4xdražší než tmel na laminátový podlahy a to jenom kvůli nějakýmu pigmentu. Když zajdeš do hobbymarketu tak si vybereš správnej odstín.
Jako Tomas a M.a.R.i :)
Nic lepšího nevymyslíš, leda sehnat Chucka Norrise:D
co ten kousek nalepit zpet a lehce zbrousit?
dej tam kusový koberec, jakákoliv oprava bude vidět, jinak rozebrat a lamelu vyměnit