Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz LPG

o Navštíveno 3408x o
o 19.03.2011, 16:26 | matis77
potreboval bych vedet, jak dlouho trva prestavba, jestli to je treba na pockani, nebo otazka dne....pak taky jestli je to u automatu sloziteji a tim i drazsi. Nejbliz od nas to dela autocentrum zahradka Cvikov, nezna to nekdo, nebo nedoporuci nekdo neco kolem C. Liba Liberec ?? Jedna se oktavku 1.6 automat. Diky

o 19.03.2011, 16:42 | Rudi
Jednak špatná sekce a jednak mám hooodně špatnou zkušenost s tebou zmíněným Zahrádkou.
Do montáže to bylo v klidu a pohodě, nicméně po montáži mi 2,5 V6 žrala snad 14-15l plynu, benzín běžně kolem 9-10l. Trvalo to 1600km a potkal se motor. Zjistilo se, že když to vrtali, všechen bordel nechali ve vnitř v motoru a vůbec je to nezajímalo.
Co se týče reklamace nebo něčeho podobnýho, absolutně nic nepřipadalo v úvahu, to je vaše vina, né naše. Následně absolutní ignor. Stálo mě to tehdá na V6ku 33tis. + dalších 30tis. sem dal za opravu motoru. Čili všeho všudy přestavba za 60-70tis., auto 3měsíce nepojízdný.
Vim o dalším člověku v mým okolí, kterýmu po montáži shořel mercedes. Dodneška se s nima soudí.
Dál sem byl i svědkem během reklamace, jak opravovali bouraný auto taktéž Mondeo - pravý zadní dveře + lehce lem.
Dotyčnýmu tvrdili, že stříkali celej zadník bok + má komplet nový dveře. Nicméně během chvilky jsme si všimli i on, že dveře jsou jeho původní, akorát vykitovaný a nástříkaný.
Za nás mu tam dělal jeden technik Roman - odhadem kolem 40ky a pak parta 2-3 čerstvě vyučenejch kluků, čili partička opravdu v pohledání.
Jestli tě zajímá víc o mým příběhu, zde si můžeš krásně počíst
[ Link ]

Je to dole mezi zkušenostma majitelů.
Než sem si to nechával dělat, každej mi ho doporučoval, nicméně nejen po mý zkušenosti bych tam ani nepřibržďoval!
V dnešní době bych už opravdu neváhal a těch 33tis. investoval raději u místního člena tušim "Radek613", kterej plyn montuje a je sice až Moravy, ale ta cesta by mi za to stála. Nicméně nafta je nafta :-)

Sorry za dlouhej příspěvek, ale když slyšim Autocentrum Zahrádka Cvikov, rozproudí mi to akorát krev...
o 19.03.2011, 16:55 | Dudelina
Mně to dělali asi 2 dny, spíš je problém čekací doba...tenkrát tak měsíc, než mě někam napasoval.
o 19.03.2011, 16:57 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
presunuto
o 19.03.2011, 17:03 | Only_One
automat nemá na přestavbu vliv a nemělo by ani na cenu.
Já mám přestavěnýho Jaguara X-typa V6, Přítelka Dewoo Tacumu a maximální spokojenost. Auto S.v.a. u Benešova.
[ Link ]
o 19.03.2011, 17:58 | matis77
No Rudi, slusnej ulet. A jak to nakonec dopadlo ??
Nevis kde to jeste tady v okoli delaj ??
o 19.03.2011, 18:10 | matis77 | Upraveno: 2011-03-19 18:12:19
A koukam ze Zahradka dobry jmeno nema, tohle jsem nasel na Offroad foru

Diskuzní bůh, vládce guruů

Baghira píše:
Autocentrum Zahrádka ve Cvikově u Český Lípy, mám od nich plyn v Mavericku 2.4 dva roky a max. spokojenost...zatím všichni co to mají od nich co znám, neměli problém. Cenovka na 4 válec 30 tisíc, na 6 válec tuším 36.

tak konkretne tady bych si plyn nenechal ani prohlidnout.mel jsem od nich plyn ve volvu.nikde nebyly pruchodky,nejaky otrep je nezajimal.proste prace na hovno...ale je to uz par let,tak se treba zlepsily...ale vim i o aute ktere ze stejneho duvodu (prodrena hadice od otrepu) chytlo.

ZKURVENEJ KAMIOŇÁK a dost casto na cestach,takze se nedivte kdyz neodpovidam...

Profil Poslat e-mail

-BOSS- #14)
Předmět příspěvku: Re: přestavba LPG
PříspěvekNapsal: úte 26.05.2009, 10:39
Závislý diskutér

Tak znám také to vozidlo, co bylo přestavěno u zahrádky ve Cvikově a shořelo. Pan Zahrádka má dobrého právníka a dodnes se s ním majitel shořelého auta soudí. Takže tohoto pána jsem vynechal v rozhodování.
o 19.03.2011, 18:11 | TUNER
matis77 - Proč v okolí? Na tohle bych si vzal klidně den dovolenou a zajel někam kde to dělaj kvalitně a jsou osvědčený. Přece jen to neni investice pár korun a nemontuješ si něco na pár tejdnů ale nejlépe na pořád.. ;-)
o 19.03.2011, 18:15 | matis77
Tuner : to je taky fakt, dokonce jsem nasel i servis kde mi zajistej ubytovani. Nejak jsem nepocital s tim ze je to takovej problem,ten Cvikov mam pres kopec, jeste ze jsem se zeptal...
o 19.03.2011, 18:48 | Knightey-
Cvikov znam :)
Mel jsem to taky za kompcem a ten servis Zahradka take znam... Meli jsme od nich ve Facku takze se to nejak neresilo :)
Ale dneska bych si tam asi taky novejsi auto nedal uz :)
o 19.03.2011, 21:47 | radek.613 | Upraveno: 2011-03-19 21:49:45
Přestavba obecně trvá 2-3 dny, s tím že třetí den bývá vyhrazen ladění, testování a seřízení. Nevyplácí se za každou cenu spěchat, vždycky se to pak někde objeví. I proto prostě zákazníkům půjčujeme na dobu přestavby firemní náhradní vůz, aby nebyli bez auta, a voláme jim k převzetí jejich auta až tehdy, kdy stojí před dílnou přestavěné, seřízené, po pár desítkách najetých km, s vyplněnými doklady, systémem přihlášeným do registru a je to. Ale chápu, že to tak zžejmě každá firma montující LPG nedělá...... Jestli je to automat nebo manuál nemá na přestavbu vliv, motory 1.6 74kW jsou na LPG úžasně spokojené a naprosto funkční, žádné problémy s přestavbou nejsou. A se standardním toroidem děláme 4 válec v sekvenčním vstřiku plynné fáze LPG za cca 25.000 vč. DPH.....
o 19.03.2011, 21:51 | clown
jee Cvikovak :o) Mel jsem chalupu v Travniku ..,
hele nerikej, ze v LBC / CL nic neni ..., to bych celkem cumel.
o 19.03.2011, 22:00 | Knightey-
radku koukni pak na icq ju? :) Diky :)
o 20.03.2011, 15:02 | JA
já osobně bych šel do Prinse a to sem...bohužel mám už ve všech autech lpg..nyní jsem na čísle 7 :-)momentálně u nás jezděj 3 kusy..kazí nám to jen 77kW Tdi..
tady odkaz [ Link ]
majitel dělal asi 3 roky v UK u Prinse a potom tady dostat zastoupení..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3799 sekund.