Jednak špatná sekce a jednak mám hooodně špatnou zkušenost s tebou zmíněným Zahrádkou.
Do montáže to bylo v klidu a pohodě, nicméně po montáži mi 2,5 V6 žrala snad 14-15l plynu, benzín běžně kolem 9-10l. Trvalo to 1600km a potkal se motor. Zjistilo se, že když to vrtali, všechen bordel nechali ve vnitř v motoru a vůbec je to nezajímalo.
Co se týče reklamace nebo něčeho podobnýho, absolutně nic nepřipadalo v úvahu, to je vaše vina, né naše. Následně absolutní ignor. Stálo mě to tehdá na V6ku 33tis. + dalších 30tis. sem dal za opravu motoru. Čili všeho všudy přestavba za 60-70tis., auto 3měsíce nepojízdný.
Vim o dalším člověku v mým okolí, kterýmu po montáži shořel mercedes. Dodneška se s nima soudí.
Dál sem byl i svědkem během reklamace, jak opravovali bouraný auto taktéž Mondeo - pravý zadní dveře + lehce lem.
Dotyčnýmu tvrdili, že stříkali celej zadník bok + má komplet nový dveře. Nicméně během chvilky jsme si všimli i on, že dveře jsou jeho původní, akorát vykitovaný a nástříkaný.
Za nás mu tam dělal jeden technik Roman - odhadem kolem 40ky a pak parta 2-3 čerstvě vyučenejch kluků, čili partička opravdu v pohledání.
Jestli tě zajímá víc o mým příběhu, zde si můžeš krásně počíst
[ Link ] Je to dole mezi zkušenostma majitelů.
Než sem si to nechával dělat, každej mi ho doporučoval, nicméně nejen po mý zkušenosti bych tam ani nepřibržďoval!
V dnešní době bych už opravdu neváhal a těch 33tis. investoval raději u místního člena tušim "Radek613", kterej plyn montuje a je sice až Moravy, ale ta cesta by mi za to stála. Nicméně nafta je nafta :-)
Sorry za dlouhej příspěvek, ale když slyšim Autocentrum Zahrádka Cvikov, rozproudí mi to akorát krev...