Navštíveno 6336x

24.03.2011, 21:10 |
dejvyxxx | Upraveno: 2011-03-24 21:11:47
Čaues, kdo mi poradí prosímm :( Ten konec co jsem znázornil na obrázku se mi utrhnul, nebo vysunul..zkrátka ten háček tam teď není a je tam pouze lanko.. Je nějakýá šance dát tam buď nový háček ? nebo to vyměnit bez toho aniž bych sundaval tlumení :( Díky za rady.
Ten háček drží kliku, tudíž teďka se otevírám buď kleštěma nebo z okýnka.
Nevim sice jak mas vytlumene dvere,ale ten konec co jsi znázornil na obrázku, se ti utrhnul. Bud bude nekde zapadlej nebo na klicce z vnitrni strany oblozeni. Novy hacek tam dat nejde. Tez jsem to resil,protoze se mi tez stalo to same. Nezbylo mi nic jineho, nez koupit novy bovden i s lankem. Vymena neni ani tezka. Otazka cca 30ti minut kompletne. Neni to ani tak moc drahy. Myslim,ze tohle si ani nechtel slyset,ze?
No takže musim sundat celý tlumení nebo aspon třeba část??? no slyšet neslyšet..stalo se. Nejradši mám ty chytráky tady v sídlišti no jo chytře sis to zadělal a teď to zase budeš rozdělávat. Jenže kdo chce dobrej zvuk tak to nejde bez tlumení, to jim nidko nevysvětlí.. BTW vytlumeno mám asi tak, že celá přední část je zadělána vibraflexem.Fotku mám někde na fóru ale nemůžu to najít.
kus nahradis novym tlumenim
kdybys mel jiny, jako je treba STP M1, Silver, Gold, Bomb, Dynamat eXtrem, sikadamp atd tak by to slo opatrne odloupnout a nalepit znova
Staci jen kousek,aby si dostal ven zámek. Cely to tlumeni loupat nemusis. Zkus najit fotku.
Takhle to mám trošku vytlumený..takže doufám že bude stačit když sundám jen část ty strany u zamku..což sem ostatně už udělal..pak bych to trošku jen dotlumil jedním plátem vibry a bylo by. A to musim vyndat teda zámek jo? Tp bude asi pakárna teda.. :(

Stačí když odstraníš jen tento kousek,jak jsem ti označil na tvé fotce. Zamek musí jít ven,protože je to tam zahaknuté přímo v tom šasí zámku. Ještě musí jít ven i ložka pro lepší manipulaci. Já když to měnil kvůli utrženému háčku,tak mi stačil jen ten malý prostor a šlo to docela v pohoě vyndat a nandat.

Ok to co si nakreslil sem už odříznul.Tak zítra zajedu pro lanko a zkusim to nějak vyměnit.Díky. Sem rád že to nebudu muset celé sundat :)
Neni zač. Pujde to dobře vyměnit. Není tam žádná zrada.
Dobrý no už jenom detail, čím povolit ten zámek z boku.. Žádná hvězdička tma pořádně nešla a když jo akorát se mi protočila..Tak doufám že sem to neodjebal :( 2 hodiny sem to dneska zkoušel a nešlo to..opatrnš neopatrně klepáním ..nvim fakt..Je na to nákej speciální klíč???
Já zámek na R19 povoloval normál torxem (asi T-40 nebo 45), ale použil jsem na to velkou ráčnu.Docela dost utažený to bylo... Pozor na stržení závitu až budeš dotahovat :)
no bojim se jestli sem to už neodjebal :( torxem sem to dělal a právě to nešlo no..smeklo se mi to.. zejtra to zkusim zavest asi do servisu ke kámošovi..už vidim jak to nepvolíme a budem to odvrtávat :(
dejvyxxx: Je na to torx 45. Já ho kvůli tomu kupoval v jednou obchoďáku za cca 70,- kč a je na 1/2" ráčnu a člo to povolit dobře.Staří auta bylo 10 let a povolil jsem to bez problému.Držim palce ať to zvládnete u kámoše v servisu bez odvrtání.
TAk sem to dneska povolil Speciálním ,tisícihranem na VW'' Půjčil sem si to z goly v servisu známého a do půlhodiny sem to vyměnil..Tlumení sem, sundal jen asi 20*15 cm tak to pak přelepim 1 plátem midi vibri a bude.Děkuji všem za rady. Je to hnedka lepší odevírat se kličkou a ne kleštěma :D
[ Link ] něco takovýho.3lo to s ráčnou jak po másle. Tou hvězdičkou sem to akorát žužlal a proklouzávala.
Jojo,je to ono.Akorát já to mám na 1/2" ráčnu přímo a tím to šlo nelépe.Jinak nemáš zač. Jen tak orientačně.Za jak dlouho si to měl ajak ti to šlo vyměnit to táhlo.Kamarádovi se včera večer urvalo na autě taky,takže deska mu to budu měnit.Auto vytlumené naštěstí nemá.