Navštíveno 5324x

Máte někdo zkušenost s výše uvedenou Yamahou Majesty? Rád bych si udělal k narozeninám rodost a koupil model kolem roku 2006+- s obsahem 180 11kw..

28.03.2011, 13:52 |
TUNER Kam s tim chceš jezdit ? Je to už docela větší skútr s dlouhym rozvorem,ale pořád to neni maxík. 180 bude na takový to obyč ježdění za pár litříků. žádnej dravec to nebude. O víkendu jsem si přivezl Leonardo 250 (dává se i do Majesty,ale starší ročníky - je to Yamaha motor) a výkonově nic moc. Má 14 kW a moje upravená 50ka jezdí líp ))) No ale mam to na pohodový ježdění,nemusim to ladit a vrtat se v tom a hlavně to žere méně než upravenej 2T :D Chci to taky po Plzni a do práce což mam 11 km a Leoš je pořád vzhledově "malej" skútr kterej se proplete skoro všude. Kdyby jsi se chtěl někdy svezt,neni problem. Ještě jsem měl v merku Runnera VXR což je taky 180ka (ta novější už 200) ale těch je ještě méně na prodej a bál jsem se toho sedla pro dva lidi,runner má menší. Ale výkonově má taky skoro 14 kW....
TUNER: nekecej, kolik si dal za Leose? :-)
add Majesty: kdysi jsem jel par km na 125 a jediny, co se me na tom libilo, bylo pohodli a ochrana pred vetrem
jinak brzdy - nepouzitelny jedovky, podvozek - bal jsem se kazdy zatacky a motor hroznej lenoch
v ty dobe jsem mel kitovyho Speedfighta 110, takze primy porovnani bylo hrozny

28.03.2011, 20:31 |
TUNER | Upraveno: 2011-03-28 20:33:07
Hmmm,na těchhle modrejch jsem byl mrknout na dvouch....Jednoho už málem koupil,ale prodejce ho nakonec střelil někomu jinýmu. Jsou moc hezký.
Tak jsem nakonec sehnal dalšího,ale nějaká práce na něm bude...bylo na něm velký plexi,to už jsem sundal.... cena 23 000,-
Dneska jsem měřil i maximálku. Tacho 130 - dle GPSky 121 takže údaj od výrobce max 120 sedí. Se svou upravenou Malagutkou 70 ccm jsem to na stejnym úseku rozjel na 124,8 a to tam ještě nebyl namontovaný RACE zapalko a el. vodní čerpadlo která nebere výkon z kliky... )))Takže myslim že 130 ještě po dalších úpravách na dvoutaktu padne....ale už to bude jen na blbnutí,do práce a jízdu ve dvou bude Leoš. ;-)
Ještě sundat samolepky a pár dalších detailů a myslim že bude dlouho sloužit ;-) Třeba se potkáme na skútršňůře,jestli jezdíš ;-)

Jasan, ze jezdim, urcite pokecame :-)
jinak ja ho mam 3 roky a max. spokojenost na cesty do prace
spotreba 3,8 a jediny co odeslo byla vodni pumpa (tekla), takze vrakac za 1500 a nazdar
[ Link ] jinak tacho 130km/h potvrzuju, akorat s tema vibracema uz je to spatny pri tech rychlostech :-)
ja ho koupil tehdy za 40k
tak at ti slouzi

29.03.2011, 14:19 |
TUNER Jj,pěkný,tak na šňůře ))) ;-)
Nechápu ty videa na youtubu kde to leze až za 150...jestli tam má delší převody a 290ku válec,vačku tak by to asi šlo,ale ne na serii ))) Já plánuju nechat serii,jen si udělam svoje nesmrtelný válečky a možná časem Multivara,jinak nic...laďák už tam je,ten budu muset trochu poupravit a dát to tak nějak dopucu...ale rozborku necham až na zimu.. )) ;-) Se spotřebou kolem 4 tak nějak počítam. Tak ať nám to lítá ;-)
Pánové co byste pořídili v relaci kolem 20tisíc v kategorii skůtrů? Chtěl bych něco svižného mám to do práce 10 kiláků mimo město.
Aby to bylo spolehlivé. Upřímně - těm mašinám nerozumím, jsem uživatel.
O_O: Kdyby jsi chtel, mohu nabidnout svyho Peugeota ;)
[ Link ] Spolehliva moto, mam ji neco pres rok, ale chci jit bud do vetsi kubatury, nebo zkusit moto :)
Only_One: i kdyz vim, jakej je to zazitek na poladenym dvoutaktu, na dojizdeni do prace bych uz nic jinyho nez 150-250 4T nebral
ten Pazout od Lukasina myslim by ti mohl vyhovovat :-)
jojo už jsme tak nějak o tom mluvili.
Nemáte někdo zkušenost s dovozem skůtrů? kolik stojí přihlášení třeba z IT?
Pořád mě zatím drží ta Yamaha Majesty 150-180 a z dovozu vyjde za strašně směšný peníze

30.03.2011, 12:50 |
TUNER | Upraveno: 2011-03-30 12:51:35
Mrkni do inzerátů. Vybral jsem skútry od 125 ccm - 11 kW a cena do 22k ;-)
[ Link ] [ Link ] Určo si něco vybereš,taky bych spíš koukal 180 a vejš a vzhled co se ti líbí...Jestli retro,nebo sportovní nebo už vzhledově maxi skútr... Určo 4takt Třeba scarabeo 200 je retro skútřík se supr motorem,hezká spotřeba i výkon,velký kola jsou + na horší silnice.

30.03.2011, 13:05 |
Vencaf | Upraveno: 2011-03-30 13:08:13
Scarabeo 200 má kamarád, je to pohodlnej a spolehlivej stroj. Jen na motání do města mezi autama je trochu větší, proto mám o něco menší Liberty, ale to je zase mimo město pro mojí dvoumetrovou postavu trochu nepohodlný..
edit: vlastně kecám, Scarabeo měl dřív, to mělo nějakej divnej motor, teď má Beverly 200..
Only: dovoz, jako, ze by sis to dovezl sam?
s tim zkusenost nemam
jojo přesně jako že bych si to dovezl sám, jednak je v inzerátech mraky dovozců a na zahraničních serverech jsou ty skůtry za polovinu
to ti neporadim, ale obcas je v inzeratech cena + 3tis za prihlaseni, takze asi tak
ale co je jeste potreba dal, netusim...