Navštíveno 14554x

udrží se tmel v tomhle místě?

My kdysi na lakovně takhle kola opravovaly uplně běžně. Vybrousit, jemným tmelem dorovnat, plnič a laknout. Ale vhledem k tomu, že to nejsou žádné střely, bych uvažoval jestli se to vůbec oplatí. Jinak na otázku, udrží-udrží :)
kola mám kompletně chemicky odlakovaná, takže rejpance vypadají míň tragicky ...

s kamarádem jsme kitovali jemné odřeniny na kolech tmelem s hlinikovým vláknem. Sice toho nenajezdil snima moc, ale co je měl tak to drželo ...
tak hotovo, člověk by nevěřil co 240 smirek dokáže :o)
trochu se přebrousilo a kitovalo se opravdu minimálně, jen tečky takže to musí vydržet i kdyby nechtělo ...
teď už jen prášková barva a pak "mokrá" perleť

28.03.2011, 19:29 |
Kesam To jsi měl jenom obrousit.

28.03.2011, 19:29 |
Kesam Kde si to nechal odlakovat?

28.03.2011, 19:40 |
Petura | Upraveno: 2011-03-28 19:41:18
Kesam: moc ti říct nemůžu páč to je tak trochu o hubu,
BTW nechceš mi to stříknout, perletí a krycím lakem?
zdají se být hotová, ale teprv to všechno začíná ...
na tohle chci pigmetn případně nějaký odstín perleti :o)

Teda ty jedeš, já mám je písek a černý základ práškovou barvou :-/ Jinak v plánu mám taky pár míst překytovat.
jsem kitoval opravdu minimálně, teď ještě zbývá domyslet finální úpravu :o)
Já taky, mám to lízlé méně než Ty.

29.03.2011, 20:00 |
Kesam Nechci mede :-)
Kesam: no s tím jsem tak trochu počítal tak jsem to dal jinam :o)
jsem zvědavej na výsledek, v barvách lakách mi minulý týden chlapík poradil k mnou vybranému odstínu perleti bílý podklad, dnes mi namíchal 2dcl (za nehoráznou cenu), a lakýra mi v klidu řekne, že na tomhle podkladu ten efekt nebude, takže jsem opravdu moc zvědavej jak to dopadne, každopádně bílý kola nechci :o(
Taqky už mám namícháno 2 deci za asi 450,- 4 plechovky, barva, ředidlo, lak, tužidlo tak jsem zvědavý. Pak se pochlub ;-)
já mám 2dcl za 900 :o) , když mi to u kasy řek, tak jsem málem padnul ... ještě něco bude stát lakýra a cena kol se vyrovnala novým :o)

30.03.2011, 11:27 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-03-30 11:27:43
Jo to na mě v lakovně v Plzni zkoušeli taky, metla s lakem tak 700 - 800,- tak říkám děkuji, naschle. Stavěl jsem se v Rokycanech a přesně 445,- a to mě laku dal ještě víc.