Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > názor na Dodge Neon SRT-4?

o Navštíveno 7046x o
o 29.03.2011, 17:34 | fredy
koukal jsem po autech a zaujalo mě toto auto, na tipcarsu jsou asi 3 s různým výkonem a různýma upravama, jeden je stage 3 s opravdu krásným výkonem a zaráží mě na tom ta cena, řekněmě kolem 150tis, to jsou ty auta opravdu takové pasti nebo je cena stanovená USA značkou a složitějším servisem, dílama atd...??? ten žlutej co tam je, tak ten se nabízí už řadu měsícu co si ho tak pamatuji

o 29.03.2011, 19:28 | Nismo.Power
jo nabízej se už dýl.... pasti ? proč ? SRT4 je bezvadnej motor, složitější servis v čem ? to auto je tak jednoduchý a díly na to sou tak levný že to je pomalu k smíchu a k pláči lidem co maj oktávky s "levnejma dílama" ....
cena je tam taková neb by to prostě za jinou neprodali díky český mentalitě :)
o 29.03.2011, 20:15 | fredy
no já právě srovnával 2 auta, obě jsou stage 3, obě jsou stejnej rok výroby 2005 a jedno je za 400tis a druhé je za 150tis to mě právě hlava nebere
o 29.03.2011, 21:07 | H-Honza (M)
jezdil jsem v tom kdysi v nynejsim motorlandu v Bele, takze dle me kdyz opomenu jak je to auto hnusny, jak tragicky je udelanej interier, spatne odladeny podvozek (nebyl seriovej), divne rizeni, vykonu neodpovidajici brzdy, podivna prevodovka, diferencial nezvladajici prenaset vykon... tak trochu slusny byl jen ten motor.
Ja bych si tohle auto proste nikdy nekoupil. Byl bych nasranej kdykoliv bych se na nej musel divat, a kdykoliv bych do nej nasedal. Tezko by mi to vynahradilo tech par chvil euforie ze zrychleni v pricnem smeru, ac oplacany spoilery a lepsimi narazniky, porad to je tragicky hnusnej neon. Dostupnost dilu, nevim, pokud to ma byt auto pro svezeni asi bych si vybral neco co kdyz bude nejaka rana nebo problem, opravim rychle a levne. A letmy pohled do ceskych shopu mi rika ze na tohle auto nesezenes beznou cestou temer nic. Takze tyhle reci o levnych dilech bych bral lehce s rezervou, ona jedna vec je cena v USA, a druha vec je cena za kterou se to ve finale dostane sem a hlavne jakou dobu to trva.
Nicmene chapu ze jako preplnovany auto s 2xxk nebo dokonce kw pod kapotou se to za ty prachy nekomu muze zdat jako zajimavy kauf...
o 29.03.2011, 21:58 | Nismo.Power
já nevim, mě se to auto neskutečně líbí.... chápu že někomu ne to je jasný.....
podvozek nevim kdo tam co dal ale origo SRT je už v sérii použitelnej na hobby jízdu po okruhu, řízení třeba koncernovej člověk nikdy žádný jiný nepochopí neb zná jen to který je nekomunikativní s řidičem aneb elektrika točim malíčkem a rejpu se v nose, každýmu vyhovuje jiný řízení......, brzdy v sérii stačej, na další stage sou k tomu přímo stage brzdy a to i takový že na to auto nemaj smysl tak velký.... převodovka... ? že by tremec ? diff nezvládá ? copak on diferenciál může za přenos výkonu že ho tam je hodně ?.....
díly z USA tu máš za tejden a cena je směšná prostě , nejsem jedinej kdo díly takhle kupuje zde na foru a nikdo zatim proti tomu neměl křivý slovo jak kvalitě tak ceně.... spíš se každej směje ostatnim potichu :)
když to zboříš tak to bude zbořený, ale to je prostě klasická mysl někoho kdo má třeba oktavku v tdi.... většina lidí neřeší problém když to zbořim.... když někdo zboří mě tak to hodim prostě do simixu a pojištovna se stará a já mám opravený klidně z origo dílů, když zbořim já tak to můžu mít opravený do měsíce s tim že levnějc než stejně zbořenej passat.....
to auto má prostě svojí sortu kupců, nesmí mu vadit že to neni dvakrát komfortní, pokud je stage nějakej tak mívaj podvozky už, nesmí mu vadit interiér na úrovni fábie (odkdy sportáky potřebujou reprezentativní ultrakvalitní interiér ?? ) a nesmí mu vadit taková ta "peak" spotřeba při vykotlení....stage3 už fouká docela dost a nebál bych se při kravení spotřeby třeba 20-30 ale u kterýho auta s podobnym motorem to bude jiný že ano ? :)

o 29.03.2011, 21:59 | Nismo.Power
a problém s trakcí ??? já myslel že focus já má bezvadnou.....
pokud si ten probém měl a řikáš že byl divnej podvozek tak nemělo to třebas vyteklý všechny 4 tlumiče ? :D :D

[ Link ]
o 29.03.2011, 22:01 | TROY
žlutej je od nás ;)))) vim co s tim autem dělali a nebrat )
o 29.03.2011, 22:09 | Nismo.Power
jako že bylo praseno ? ..... ono dá se čekat že to někdo nekupuje na nákupy nebo na ježdění na ryby :)
každopádně za tu cenu je to jedno z nej zabijáckejch aut co se dá sehnat....
ale samozřejmě neni stage3 jako stage3 ..... ta konfigurace se může hrozně lišit, je hromada kitů, hromada variací jak tomu autu udělat "stage 3" .....
takže může to bejt cokoli, na živo sem to neviděl....
v reálu to je samo jen 4válec takže nepočítej nějakýho fakt zabijáka na co ukážeš ale jede to hezky.... vklidu to vytáhne na dálnici nějakejch 280-290 tam tak ty kvalty stačej podle gumy.... má to samo pěknej lag takže se s tim musíš naučit jezdit, je tam dobrý udělat všechno pro to abys ho zmizel jinak ti ujede i felicie když nepodřadíš takže převlek na turbo, omotat svody, přiměřený IC atd atd....
o 29.03.2011, 22:15 | Nismo.Power
žlutej je jen S1 a bůhví co na něm ACR kdy dělalo.... zdali vůbec něco... nevidim tam ani BOV, motor zaprášenej až podezřele....

ale ten černej S3 vypadá fakt super....

ten za 400 asi kvůli nájezdu malýmu ale šasem příjdou na to že to za to neprodaj a pudou tak na 250-300
o 29.03.2011, 23:19 | tukan
[ Link ] tento je fakt mazel ale hodně looove :))
o 30.03.2011, 07:53 | TROY
žlutej je polítanej no )
o 30.03.2011, 08:27 | H-Honza (M)
no ja vlastne ani nevim jak to s tema dilama je... a rad si necham rozsirit obzor od nekoho kdo si na svoje auto kupuje pouzity tlumice v USA na ktery pak 3 roky ceka :O)
Beru sem tam veci pres Simix, stejne jako pres Mopardily, ceny rozhodne lidovy nejsou a dodaci termin tyden je z rise snu, zvlast kdyz dneska jsem zvyklej mit cokoliv do druhyho dne.

To video je super, necekane nejaky dragrace v primym smeru, kde nikdo nevi kdo jel na jakych pneumatikach atd.
Ja rikam ze ten neon co jsem v nem jezdil byl nedotacivej jako prase, v jakykoliv zatacce to porad hrabalo a nedalo se vubec ovladat plynem.

Jinak je klidne mozny ze to je jedno z tech na tipcars, bylo to stribrny s carbon kapotoum, bylo to taky dovezeny z USA, s nejakou original stagenevimkolik, a kdyz to on prodaval melo to motor v riti.
o 30.03.2011, 09:32 | tappaja
Mno s tema dilama je to velice osemetny, v USA za par, ale doprava ti dokaze zkazit naladu, staci, aby to bylo tezky nebo velky a ses v prdeli. Nehlede na to, ze od popozitri si na tobe smlsnou a bude to o 20% drazsi.
A pokud se nechces vysypat za postu (coz se stejne vysypes), tak to trva spis tak 14 dni.
o 30.03.2011, 15:02 | Nismo.Power
u simixe se mi stalo jen jednou že to nedodaly do tejdne, resp. objednám ve středu a příští úterý to je, dá se i ve čtvrtek-pátek a je to v úterý....
simix samo drahej ale jak v čem, něco stejně levnější než srovnatelnej díl na oktávku a něco se s jijich 200-300% marží přehoupne docela vysoko....
tlumiče sem koupil neb byly za pár doláčů a že mi nedorazily mě nijak neohrozilo a nevadí mi to :)

Tapp : jj DPH to je na pikaču......
do 14dní to mívam vklidu z ebay,.... z rockauta většinou nepochopitelně rychle asi tak jako balík z jednoho konce čr na druhej....
o 30.03.2011, 15:19 | Tichy
Ohledne dilu z USA, je to taky porad dokola. Ja to vidim tak, ze kdyz clovek opravdu auto nutne potrebuje, nekoupi si USA auto(tim nemyslim nove auta na, ktere predpokladam neni problem). Urcite takovy clovek nebude riskovat, ze nahradni dily nedorazi do toho "tydne". Navic takovy clovek treba ani nema cas, nekde po netu ty dily hledat.
o 30.03.2011, 15:31 | tappaja
rockauto je dobry, mel jsem tu dil za dva dny. Ale Fedex co pouzivaj je pekelne drahej, bez problemu je cena dilu stejna jako postovny...
o 30.03.2011, 15:47 | assassin
ja myslim ze kdyz se mluvi o problemem s trakci tak moc nejde o zrychleni v primym smeru.. tam je to jasne dany koncepci a pneu... spis pujde o trakci v zatacce,nerovnosti atd... takze video samo nedokazuje vubec nic....

nismo: hele na bawa nadavas a o autu s nahonem napredek reknes ze je to ready na zakladni okruhove jezdeni:)
udavanejch 5a neco na 100 mi u FWD prijde celkem unreal..

koukam do 2004 bez samosvoru, od 2004 quaife.. coz by na tom komunikativnim rizeni moc nepridalo... pod plynem to bude zamceny a pojede to rovne...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3137 sekund.