Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chevrolet Cruze?

o Navštíveno 1794x o
o 30.03.2011, 14:37 | Zdenek (A)
Pred nedavnem jsem tu zadal o zkusenosti s provozem vozitka Chevrolet Cruze. Zase uplynul nejaky cas a ja bych rad znal, jak se to vyviji dal. Nejake dalsi info? Nejake zasadni problemy??? Mate nekdo verzi benzin 1.8? Absolvoval jsem zkusebni jizdu. Ma to papirove 141 koniku. Pocitove mi to prislo linejsi nez moje obstarozni Vento s "papirovymi" 115k. Technik tvrdil, ze je to uplne nove auto a ze se to jeste casem znatelne probudi k zivotu. Tak nevim, zda keca... Co verze na ropu 2.0 LT? Prej je v tom stejnej motor, jako je v opelu insignia (163k). Nejake zkusenosti?

o 30.03.2011, 15:15 | Vlastah
mrkni na moje.auto.cz, jsou tam asi 3 uzivatele s touhle motorizaci a docela podrobne tam popisujou zkusenosti
za me moc pekny auto, 1,8 nebo ropa bude dobra volba
o 30.03.2011, 15:16 | tappaja
Keca, vsechny ty novy motory rizeny elektronicky a splnujici EURO 3-4-5 jsou jak kdyz slapes do hovna. A je to cimdal tim horsi...

Ja se svezl v 96kW benzinu Kia Soul, jelo to asi jako kdysi davno Facko 1.3 karbec.

Takze bych radil se jit svezt v tom dyzlu, to by mohlo aspon trochu jet, ale tusim ze jsem cetl, ze to ma docela kratky kvalty nebo co.
o 30.03.2011, 15:24 | clown
njn .. emisema seriznuty auto .. :o(( a bude jen hur
o 30.03.2011, 15:44 | JR
Zdenku, Pivson je prodava, tak mu napis.
o 31.03.2011, 00:29 | Nismo.Power
nemůžeš brát koně ale počítej s váhou.... pocitově se ti to možná zdálo jinak auto jede od novýho dobře rozjezdí se jen minimálně.....
vento ti váží 1,1t a máš 115 koní.... na stovku vento psalo 11s a uděláš to stěží dneska......
tohle má 1,4t a má to 140koní no tak co čekáš....ale stovku by mělo umět za 10s za 11 má s 1,6kou.... takže ono je to o pocitu, dneska ten výkon z aut nejde moc cejtit když ten motor sotva slyšíš že něco dělá neb jak tu je řečeno tak emise....
ale jinak jako celek je to fakt dobrý auto za super cenu....
o 31.03.2011, 07:48 | Zdenek (A)
N.P: Tak vaha je jasna, Cruze je tezsi. Jen pro uplnost: je v tom motor 1.8 16V, 141 k/104 kW@6200 ot./min, 176 Nm@3800 ot./min. Nebo pak naftak jako je v Opelu Insignia, 2.0 VCDi, 163 k/120 kW@3800 ot./min, 360 Nm@1750 ot./min. S tim ropak jsem narozdil od benzinu nejel, ale asi to bude znatelne silnejsi.
o 31.03.2011, 08:01 | Pavel 528
no ja nevim,dle me je to takova navonena bida....
vsude vychvalovany a pokud chces solidni vybavu jsi s cenou nekde jinde...
uvnitr hnusny tvrdy plasty,volant jak od traktoru...
ta latka na palubce potazmo ve dverich bude za chvili zasrana jak jetel a bude se to blbe udrzovat...
jel jsem v nafte,ted nevim jaka to byla,ale asi delaj jednu....no bylo to s manualem a hruza,muselo se neustale radit,kratky kvalty...
takze ja bych tedy urcite nekoupil...
ale asi nejsem ta spravna cilova skupina..o)))
o 31.03.2011, 08:04 | Zdenek (A)
Pywoj: Kdyz ty to srovnavas s BMW a to se proste neda. S vybanou je to jednoduche. Maji 3 stupne a skoro zadne volitelne prvky, takze nemusis nijak moc badat :-o Latka na palubce je ulet, to uznavam, ale da se s tim zit.
o 31.03.2011, 08:09 | Only_One
Daewoo zůstane daewem :-) Mě se to auto líbí vzhledem, ale zpracováním ani trochu
o 31.03.2011, 08:17 | Pavel 528
no tak asi jsem zhyckany bmw a proto si radeji koupim 10let stary bawo za tretinu tohodle novyho...
co je platny,ze budu mit novej khar,kdyz by me sralo kazdej den do toho lezt a rikat si,kua to je ale sracka,ktera nejede,nema skoro vybavu(protoze se mi nechtelo davat za kuzi a vyhrevy sedacek 50tis a nemel celkem 600litru)ale mam novy auto..o)))

proto do novyho auta nikdy nepujdu,pokud bych nezdedil xxx milionu a bylo mi jedno pustit nekolik mega za auto...o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4609 sekund.