Navštíveno 187x

[ Link ] Sem si rikal ze bych si je dal domu na policku.. :-)))))

30.01.2006, 23:01 |
Pagoš By mě zajímalo, jakou máš doma poličku :-)

30.01.2006, 23:05 |
clown jako pokud budou odendavaci ty transportni usi, tak proc ne ..
cesky TVM nejsou spatny .. a betonem vylity repro pamatuju jako malej kluk ..
já na to radši klikat nebudu, sem rád pže píšj
Ozvučnice reproboxu je klasického typu, bez subwooferu. ...
tim asi mysleli BassReflexu, co?? ;))))
btw. slysel nekdo bednu z betonu?? ja jeste ne.. ;))
:-o docela by me zajimalo jak to hraje, kdyz za to chteji takove prachy, ale vzhled teda silenost 8-))))

za tu cenu už fakt radši kvalitní nebetonový repra než TVM........
kámoš tyhle má(krom vejškáče, ten dal nějakej jinej, tuším Tonsil..) a můžu říct dá se to poslouchat... jen nosit moc nee ... vona běžná ozvučnice z cca 30mmMDF by taky nebyla nejlehčí....
vite hovno. TVM je lepsi nez jakykoliv levnejsi znacky, zalezi na vyhybce, na objemu a konstrukci. TVM radim mezi vyssi radu repraku. Maj stejny reseni jak jakykoliv jiny firmy a pouzivaj stejny vybaveni jako b&w nebo focal pro home. Nevim co vsichni delate. Uz davno maj repraky hlinikovej stred civky a novy ARN188/08 z polypropylenu jsou proste darda a kdo rekne ze koupi za ty prachy neco lepsiho je normalni idiot. Tolik asi o TVM. ARP150 jsou super stredy, ARV novy vejsky teda nic moc ale stary 3604 osazeny novejma membranama taky nemaj konkurenci B-)

31.01.2006, 15:22 |
yethy jj,souhlas s ReproBoyem,mam je doma,jeste ty stare z roku 1980,stavel je tata a hrajou perfektne a na svych 20W delaji pekny rachot!Za ty prachy jim neni co vytknout a pokud se dodrzi objem a postavi kvalitni ozvucnice,tak opravdu nezklamou!

31.01.2006, 17:05 |
yethy samozrejme se bavim o cene normalnich drevenych beden,ne tohodle monstra,to uz je nekde jinde...
kolik za to chtej? jinak TVM patří mezi střední třídu, k Focalu nebo BW maj daleko, ale v dany ceně jsou dobry. Maj par dobrej modelu, zbytek je horší. Zrovna o kombinaci 104+150+312 si nemyslim, že by to mohlo bejt dobry hifi....
přesně tyhle bedny jsem měl , přesně tohle osazení, velikost ..
prodával je onehdá hifi klub v Senovážný ..