Navštíveno 1487x

Ahoj,potreboval bych vedet zda je mozne nejak hromadne zemnsit velikost fotografii?mam jich tu asi 500 a zmensovat jednu po druhe je nesmysl,ale pokud to nejde asi my nic jinyho nezbyde .o)

26.05.2011, 18:36 |
Drtič jpeg resampler - nejjednodušší, co može byt

26.05.2011, 19:03 |
SEKIN ACDSee - Enter, CtrlA, Tools, Resize, Size in Pixels, Enter.
diky moc panove,pouzil sem ten jpeg resampler a parada,funguje.Diky
[ Link ] pužívám a super jednoduchej prográmek co má i pár dalších funkcí

26.05.2011, 21:18 |
Kamil doporučuju Zoner - je to tam jednoduchý a při zmenšení lze nastavit úroveň doostření
no hlavně podle mě, kdo má aspoň nějaké fotky a i jen sem tam něco vyfotí, tak se bez programu na správu fotek neobejde a proč mít 3-4 programy každý na nějakou funkci, když Zoner má vše v jednom, že? Používám ho už asi 6 let a plně postačující, mám i někde verzi 10 home zadarmo z časopisu, takže není co řešit...
Rozhodně ACDSee: Ctrl + A , Ctrl + R , 1024 Enter hotovo !
jinak pokud máš MS Office tak v nástrojích je výborný Picture Office Manager

27.05.2011, 08:00 |
Diner Osobne pouzivam Mihov Image Resizer...

27.05.2011, 08:16 |
Kapka (M)
za me teda taky Zoner ..na jednoduchou upravu a spravu fotografii naprosto dostačujíci..samo že na složitejší veci pak uz Photoshop...ale Zoner pro 90proc běžných fotografů plně dostačuje
Já Zoner dodnes nepochopil, xkrát jsem ho zkoušel,
nemám nad ním kontrolu, nevím co mi provádí s fotkou, na kolik komprimuje jpeg, nemám ho rád ..
Za mě taky Zoner, jsem uživatel co fotí výlety na ultrazoom, nepotřebuju žádný historogramy a pokročilý funkce,takže spokojenost. Navíc nechává fotky ve složkách tak já já chci, ne jako mrdník, kterej udělá například Picassa :)
blbost, Picasa je nejlepší co znám na skladování a přehled fotek
(ne na úpravu !!! jelikož jpg hrozně komprimuje a origo schová do Skryté složky aniž by o tom poslal aspon SMSku :-)
myslím, že spousty lidí má v compu fotky 2x :-))
ovšem bezkonkurenčně a přehledně mi seřadí složku Fotoalbum za 10let dle datumu od nejstaršího,
a pokud člověk zachovává pořád stejné standardní názvy, stačí pak zadat ZOO a ukáže všechny ZOO za 10 let atd.
nedám na něj dopustit .. the best of !