Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kvalitni převod muziky a videa do Ipodu

o Navštíveno 1197x o
o 29.05.2011, 20:01 | Kapka (M)
je tady dost jablíčkařu..řešim co nejkvalitnější převod muziky a videa do Ipodu..chci ho pripichnout k Alpince IVA-106 v autě.. abych se přiznal tak se moc nekamarádím s Itunes..takže fakt nějaký navod pro lamu jako jsem já :-) díky moc

o 29.05.2011, 20:11 | Etien (M)
Itunes je ta nejjednodussi cesta jak na prevod cd -> mp3, tak na nastouchani jiz existujicich mp3 do jablka... a o "provozni manipulaci ani nemluvim...

za zacatku jsem taky prekonaval jistej neopodstatnenej odpor, ale netrvalo to dlouho ;-)
o 29.05.2011, 20:18 | muSlim
Na iTunes nadáva každý... kto ho provozuje na win32/win64 :-) Keby tí istí ľudia videli, aká je blesková reakcia pod MacOS, že po zhodení procesov vrátane iTunes Helper procesu to stále nabehne do 1s, na rozdiel od Windowsov, tak by nikto nemal ani krivého slova. Problém iTunes je JEDINE operačný systém, ktorý je u väčšiny Windows... Inak videá prevádzam v Handbrake, prípadne ich poslednú dobu priamo ládujem cez iTunes do prehrávača AV Player...
o 29.05.2011, 20:23 | Kapka (M)
ale v Itunes jsou ruzne možnosti převodu hudby..co jsem tak koukal v nastaveni ...ale pro me je tohle španelska vesnice..
o 29.05.2011, 20:29 | rcman
Jako Slim... Na ITunes nedám dopustit. Převod s CD na mp3 je rychlej a Myslím že i blbuvzdornej.

Na převod videií je ITunes slabší. Používám stejnou kombinaci jako Slim (HandBrake nebo AV Player)...

Nevím jak u Ipodu, ale u AV Player je výborná přednost že se videa přenáší přes WiFi a není potreba k tomu mít k tomu další program v pc. Kvalita videií je závislá na tom jak je máš uložený...
o 29.05.2011, 20:34 | Kapka (M)
převod muziky myslim kvalitu origo CD v co nejlepsi kvalite do Ipodu..
to same myslím o videu..převod origo DVD v co nejlepsi kvalite do Ipodu
o 29.05.2011, 20:42 | Etien (M)
dvd neresim, ale cd proste v itunes... je to hrozne "easy" :-)
proste v nastaveni, ktery uz si nasel, si zvolis prevod, kterej chces a jedes... ;-)
o 29.05.2011, 20:46 | rcman
Kouknul bych na Google. Najdeš tam spousta návodu.

Nebo stránky www. Mujmac.cz, jablickar.cz nebo jablickari.cz.
o 29.05.2011, 21:55 | muSlim
Keď to plánuješ prehrávať na Apple produktoch, tak rozhodne použi ich ALAC kodek...

foto k příspěvku  od muSlim

o 30.05.2011, 09:35 | Klobouk
SLIM: sám provozuju obě platformy a mám ve svém okolí několik takřka Apple fanatiků,a je zajímavé že i oni jsou schopní říct že itunes je aktuálně asi nejhorší aplikace v Mac OSX kterou pánové z Cupertina stále nehodlají přepsat do Cocoa. Takže ano,určitě na Windows je to ještě horší sračka,ale tvrdit že jediný problém itunes je v použitém OS je hodně odvážný.. Ostatně i třeba tady to Apple recenzent zrovna dvakrát nevychvaluje...
[ Link ]
o 30.05.2011, 16:33 | Kapka (M)
Slim: tohle je teda nejlepsi format na převod audia do Ipoda? neřeším velikost,řeším kvalitu
o 30.05.2011, 17:48 | FSAL
no je to bezztratovy, tak lip uz to asi nepude ;), pripadne FLAC (obdoba), ale ten nema jabko native ...
o 31.05.2011, 08:23 | Kapka (M)
tak jsem vcera zkusil prevest jedno origo DVD pomoci HandBrak programu...ale čekat pomalu 3hodky na jedno DVD :-(((
o 31.05.2011, 09:16 | muSlim
No buď chceš kvalitu, alebo rýchlosť ;-)
o 31.05.2011, 09:29 | Kapka (M)
nevite nahodou jaké ma rozlišeni obrazu Alpinka IVA-106 ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3146 sekund.