Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Leptání VIN kódu na sklo

o Navštíveno 976x o
o 01.06.2011, 05:46 | All | Upraveno: 2011-06-01 05:48:12
Má nějaký smysl tento způsob ochrany auta? Jaká jsou rizika?
[ Link ]

o 01.06.2011, 06:40 | dj.DEKL
Rizika žádný, mám to asi 5 let. Lepší než pískování...
o 01.06.2011, 06:43 | camron
Jediný problém vzniká tehdy, když to auto rozstřelíš a budeš chtít prodat na ND :-). Jinak pohoda, měl jsem už na 2 autech...
o 01.06.2011, 08:39 | Pekys
rizika žádný, účinek si myslím minimální.

Taky to na autě mám, ale klidnější spaní mi dalo jen pojištění proti ukradení. Tohle nikoho nezastaví.
o 01.06.2011, 08:47 | All
Díky. Pojištění určitě. To mám u všech aut po celou dobu. Účinek u tohoto způsobu ochrany je aspoň ten, že pojišťovna dá malou slevu na pojistném. V mém případě 200,- kaček ročně. Nic moc ale když se chystám mít to stejné auto min. 5 let tak proč ne a na cestě je nenajdu.
o 01.06.2011, 11:18 | PlusOne
All:
A kolik tě bude stát ta leptací sada? Jestli se to kvůli slevě na pojistném vyplatí...
o 01.06.2011, 12:00 | All | Upraveno: 2011-06-01 12:01:52
Vyplatí se to málo. Za předpokladu, že si auto nechám 5 a více let to bude tisícovka nebo o pár kaček víc za celou dobu. V dotazu je odkaz. Tam ta sada stojí 490 + 90 poštovné. Za pět let tedy uspořím celých 400,- kaček. Nejde ale ani až tak o tu úsporu. Jedná se o nové auto s leasingem a tak je třeba minimalizovat měsíční splátky. Jsem docela spokojený s tím, že jsem podobným způsobem postupoval při sjednávání všech pojistek. Celkový rozdíl v můj prospěch je víc než 5000,-/rok proti původní nabídce. Jsou tam různé bonusy, které ti autosalon při nákupu nenabídne a ani nabídnout nemůže. Bylo to administrativně na kopřivku ale oběhal jsem to a dobře jsem udělal. To jsem se ještě vyprd na bonus, kterému Kooperativa říká Důvěra.
Víš jak je to, je snažší zaplatit (když zrovna prachy jsou) o pár kaček víc jednorázově než splácet dlouhodobě vysoké splátky. není to vo těch dvou stovkách ale o všech bonusech, které jsem zmínil nehledě na to, že pojišťovna je vstřícnější když vidí snahu.
o 01.06.2011, 23:14 | bartosek
Tady máš leptání VIN se značkou CZ
[ Link ]
Osobně to mám na všech sklech, zpětných zrcátkách, střešním okně.A těch folií se nemusí objednat celý počet, po vyleptání se dá odtrhnout a dát na další okno.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.