Navštíveno 7626x

Dostala se mi do ruky Fabka, pravděpodobně v minulosti vytopena, protoze smrdi zatuchlinou a po sundani potahu sedacek je videt plíseň. zkousel jsem to čistit, s plisni to ani nehne, od běžné špíny jsem to mokrým číštěním vyčislil, ale černé fleky (viz. foto) nechtějí pryč. Nevíte co na to platí? díky

Vzhledem k cenam, za jaky se prodavaj komplet interiery na fabie, bych neresil, necistil a vyhodil.
Kdyz na to vezmes nejaky savo na plisne, pravdepodobne z toho udelas flekatou kravu.
Chudak bude ten, kdo to auto pak koupi :o(
taky jsem to majiteli říkal. Nové nechce...
Auto koupil kamoš minuly tyden, takze chudak to je, to mas pravdu,ale vzhledem k cene (40tis) to jeste není tak špatné.
Sem zvedavej, jestli tuhle radost bude sdilet i po lete a nasledny zime :o)

17.06.2011, 10:19 |
soray Zkusil bych Valetpro Enzyme Odour Eater.
Tak ať si koupí v Tescu potahy, vyjde to určitě levněji než hromada zázračných čistidel.
nevím, mě se takhle udělala plíseň na oblečení, zapomněl jsem ho vyndat z igelitky a v čistírně mi řekli, že s plísní nic dělat nejde.
..jako Luke_288 ..teda neřekli mi to v čistírně,ale tohle fakt už nejde pryč..leda by existoval nějakej biochemickej ultra zázrak - a to pochybuju.
Bud koupit interier z jineho auta,nestoji to opravdu raketu nebo at si jezdi v tom ,v cem ma.Takovi setrilci kteri by to chteli nejlepe zadarmo,Ti jsou nejlepsi.
skusil by som savo, ak nepomoze respektive vyzerie farbu tak novy interier z vrakaca za par korun...

17.06.2011, 15:42 |
JP | Upraveno: 2011-06-17 15:43:23
Jako tappaja, myslim, že se z toho auta zanedlouho pos... a plesnivý potahy budou ten nejmenší problém.

17.06.2011, 22:38 |
FBS kolik stojí tepování interieru? dneska se interier do fabky pohybuje na hranici dvou flašek chlastu. Ja kupoval RS fabia za cca 6 tis. Kč. Je to moc??
FBS: Tepování komplet interiéru 1 300,- :-)
Taky si myslim, ze nejaka firma se tim zabyva, cistenim interieru a ze to dokazou tim mokrym cistenim vycistit ne?

19.06.2011, 10:31 |
gizmi Jelikoz tepovani interieru delam, tak predem rikam - vymenit interier.. Sedacky sice zachranis, ale tepovacem 100% neudelas druhou stranu (vypln) a nektera mista kde jsou draty, atd.. A jezdit v takovemhle humusu? Za sedacky jsem daval 1000,- za komplet z obyc fabky, takze neresit :)