Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PČR: potvrzení o zaplacení pokuty

o Navštíveno 2722x o
o 18.06.2011, 00:17 | hawai | Upraveno: 2011-06-18 00:19:12
čauves, mam dotaz. v pondělí mě PČR změřila, dostal jsem pokutu a jelikož jsem neměl u sebe hotovost, tak jsem si vzal složenku a včera to na poště zaplatil. jako V.S. jsem dal svoje RČ a jako odesílatele jsem dal svoje jméno a adresu. je nějakej způsob jak zjistit že jim platba dorazila a vše je OK? nerad bych aby mi pak přišel exekutor kvůli nějaký blbosti

o 18.06.2011, 02:14 | kozlustechnykus
Rikas, ze sis vzal slozenku: Tak to ti mel policajt vypsat postovni poukazku se kterou jen dojdes na postu. Zaplatil jsi a vse je vyplneno.

POkud jsi posilal pres postu - mas ustrizek - mas doklad o zaplaceni.
o 18.06.2011, 06:32 | Area51
A kdyby jsi si to náhodou spletl(postu s internetový bankovnictvým :-D ) Tak tam si mužeš nechat vygenerovat pdf potvrzení o platbě a máš to v cajku taky :)
o 18.06.2011, 08:11 | Phitypaldy
Kozlus: pčr má předtištěné složenky pouze s jejich adresou a jen dopisují výši pokuty... Zbytek je na tobě.
o 18.06.2011, 09:34 | Borik2
jj, a neposíláš to PČR, ale celnímu úřadu...
o 18.06.2011, 10:42 | HIGHTOWER
jj, nejde to PČR, ale celnímu úřadu - viz. složenka. Platba tam dorazí, VS=RČ a to je to hlavní pro rozpoznání platby ke spárování se zadanou pokutou.
Jinak já nikdy nevypisoval celou složenku, jen jsem na hlavní části napsal částku, VS a dozadu datum platnosti a tím to haslo, když má člověk řidičák, tak umí psát a dovyplnit složenku ne? I kdybys tam napsal odesílatele kohokoli, tak podstatný je VS=RČ!
o 18.06.2011, 12:19 | hawai
VS=RČ jsem samozřejmě napsal, já chtěl jen vědět jestli třeba někde na netu si nemůžu skontrolovat že je vše ok :-) složenku jsem samozřejmě vyplnil správně, útržek taky mam ale chtěl jsem si to skontrolovat i někde u nich jestli to správně zaevidovali.
o 18.06.2011, 12:27 | AllInOne
Kolik si dostal za jakou rychlost?
o 18.06.2011, 12:40 | kozlustechnykus
Aha, ja sem pred par lety dostal kompletne vypsanou slozenku a kamos letos taky. Tak jsem myslel, ze to mate v predpisech a ocividne sem myslel spatne:)
o 18.06.2011, 19:55 | hawai
AllInOne: 2500 a 3body. měl sem 74 v obci. Konec obce, krásná dlouhá rovinka všude vidět, a rychle se tu jezdí normálně a nikomu ani nepřijde že jede rychle, prostě to tu jede úplně samo, v obci před cedulí měřili a za obcí to už vybírali. hold sem blbec protože vim že tu často měřej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3322 sekund.