Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Termostatické baterie - které? (kvalita/cena)

o Navštíveno 5051x o
o 21.06.2011, 22:55 | Ravo
Ahoj,
chystám se na rekonstrukci koupelny a firma co mi to bude dělat mi neustále tlačí baterie buď od Hansgrohe nebo ORASu.
Obojí stojí děsnou raketu, až se mi nechce věřit, že ostatní výrobci termostatických baterií jsou na tom technologicky tak špatně, že jsou na úrovni nejlevnějších čínských shi*ů a musí prodávat levněji.

Takže dotaz. Jakou vanovou baterii s termostatem by jste doporučili s nejlepším poměrem cena/kvalita. Asi bude stačit nadomítková instalace, podomítka mi připadne vždycky dražší.

A když už budete u toho, pokud by jste dokázali kombinaci termostat-hlavová sprcha-ruční sprcha-napouštění vany (ne přes přepad, chci tím občas napustit i kýbl) a nebude to Showerpipe od Hansgrohe, bylo by to úplně nejvíc super.

Díky moc za smyslupné info, nejlépe z osobní zkušenosti (instalateři, lidi co se živí prodejem a hlavně servisem apod - něco jako Nismo a poruchovost aut ;-)

o 21.06.2011, 23:29 | radek.613
Já se obávám, že chceš-li mít X let až desítek let pokoj od závad, slezlého chromu a vyčvachtaných plastových dílů snažících se zvenku tvářit jako kovové a chromované, stejně u Hansgrohe skončíš, ale číhnu ráno do PC na prodejně, nechaje si vyjet statistiku co tak nejvíc montujeme a prodáváme....
o 21.06.2011, 23:51 | cupra.165
Za mne orasku..u obojiho neudelas chybu,u oras optimy se mi libi plastovy chromovy dekl..ochrana proti popaleni,dle me i mene usazovani vodniho kamene na strane teple vody...prijemne velke hlavice na stelovani teploty vody a prutoku.Kazde ma sve pro a proti... Jinak ja osobne bych nic jineho nez pod omitku nechtel z hlediska udrzby a defakto nenarusujiciho designu ..zitra Ti taky udelam nabidku,az juknu na ceniky.
o 22.06.2011, 00:00 | cupra.165
jen se pozastavim...chces nadomitkovou instalaci a zaroven napousteni a ne prepadem? tady mas to vyresene prave nadomitkou,vytok z baterie jde rovnou do vany.... treba zde nazorna ukazka.. [ Link ]
o 22.06.2011, 00:17 | Crimson
tyjo vůbec mi o tomhle nemluv, dnes jsme byli 3hod. zde u kámoše [ Link ]

máme hlavu v pejru, absolutně nevíme jaké barevné varianty koupelen, jaký sprcháč, umyvadlo atd. atd.

každej ted má místo umyvadla kameninový lavorek,
nebo ty bezvaničkové sprcháče jen se žlábkem, je to luxuska ale probůh, to si nevyplavím koupelnu :-)

takže jsme si přivezli 20 katalogů a ležíme tu v tom, strašný !

foto k příspěvku  od Crimson

o 22.06.2011, 07:06 | tappaja
Lavorek je designovka, uplne k nicemu, se jednou po*eres z toho neustalyho uklidu kolem a za umyvadlem.
Sprchac jsem zvolil keramickou vanicku, to na obrazku je krasny, ale nechci po kazdym sprchovani vytirat.

Ja jsem tohle poresil nakupem primo v nemecku, jak keramiku (V&B) tak baterie (GROHE), vychazi to tady az o pulku levneji. www.iceprice.de
o 22.06.2011, 07:52 | CervinVega
za me Oras Optima, vzal jsem pred 4 roky do vany bez vytoku, stejne se vetsinou clovek sprchuje a napustit se to da v klidu i sprchou, vypada ta baterie designove mnohem lepe a snadno se cisti diky tomu chladnemu deklu... stala tusim 4tis, nejvetsi sracky stoji tak 15kil... je to na tobe...
o 22.06.2011, 08:00 | MazliG
my máme všade Hansgrohe - používáme to asi 2 roky a zatim ok
o 22.06.2011, 10:09 | spunt
moje prakticka zkusenost ( jak z minulosti tak z nynejska ) jedine Grohe , Hansgrohe.

kupoval jsem ted tohle : [ Link ]

sam jsem instaloval, jednoducha prace jak s podomitkovym telesem, tak pak s tou baterii. perfektni kvalita zpracovani, a hlavne pak sluzby pro zakazniky. v baleni bud chybelo ( nebo jsem ztratil ), urcity ficury bez kterejch to neslo slozit, videl jsem to uz cerne, jeden telefon a mail do grohe, za par dni balicek s celym setem co mi chybelo gratis v ramci zaruky. to me hodne potesilo, ze ikdyz byl problem tak mily vstricny a rychly.
o 22.06.2011, 10:37 | Squere
v koupelne mam pouzitou tuhle baterii do vany [ Link ]
a tuhle k umyvadlu:
[ Link ]
a naprosta spokojenost, je to opradu kus nalestenyho zeleza :-)
o 22.06.2011, 10:42 | J-T.
tappaja: MOC díky za ten tip na němce! Super, přítelkyně nadšená že si může koupit co se jí opravdu líbí a vejde se do mého fin. limitu ... Takže ti vlastně děkuje ona :-)

Předpokládám že doprava do ČR byla OK, žádný problémy?
o 22.06.2011, 11:03 | tappaja
J-T Kdyz to stihnes objednat nejak rozumne brzo, tak ti to muzu stahnout k sobe a dovezt do CR.
Ale myslim, ze posilaj do EU bez problemu.
o 22.06.2011, 12:04 | J-T.
tappaja: Diky za nabídku, vyřešíme to po vlastní ose. Jak to tak vypadá tak vezmeme i nějaký ten nábytek. Co jsme měli vybráno v ČR a tomu prostor v koupelně přuzpůsobili tam mají o 39% levnější takže asi fakt není o čem...

FAKT MOC díky za TIP!
o 22.06.2011, 12:22 | tappaja
Jasny! Sem rad, ze to nekdo oceni, ja sem na koupelne usetril dost velkou sumu.
o 22.06.2011, 21:20 | Ravo
Takže mám tady vysvětlení prodejce z kameného obchodu:

"Hansgrohe bojuje s internetovým obchodem a vymyslel to takto. Pro kamenné obchody jsou vytvořeny nové záruční listy, které nemají internetové obchody. Pokud bude řešena reklamace a nebudete mít originál záruční list /obchod/, reklamace Vám nebude uznána a budete ji muset uhradit"

Byl bych rád, jeslti někdo z oboru se vyjádří co je na tom pravdy...
díky moc
o 22.06.2011, 21:40 | cupra.165 | Upraveno: 2011-06-22 21:46:12
Ano,je to presne tak,nemecky trh a vyrobce si vse hlida a ja jsem jedine rad. Inet shopy je mor a v nasi republice je to vse prohnile. Co se tyce rabatu je to tu doslova dzungle.

Na druhou stranu kupujes kvalitni baterii,takze riziko ze bys reklamoval baterii je nizke...i kdyz nejake je..vzhledem k nadomitkovemu provedeni bych se toho vsak nebal....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3465 sekund.