Navštíveno 1299x

Zdravím, přemýšlím že bych nechal rozrůst svůj vozový park:) o další vůz a to BMW E46. Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti, postřehy, rady čemu se vyhnout, a naopak s jakou výbavou koupit. Cenový strop cca 120000.- buďto limušku:) nebo coupé. Combi ee
S jakou výbavou za 120? Budeš rád za nejakú v tej cene :-D
tak Vám nevím ale psal jsem E46 ne E90. Třeba na Tipcars jich vyjede xxx v této cenovce. Fakt nerozumím.
pokud mas cenovy strop 120,tak to budou nejstarsi a nejmene vybavene kusy...takze bych se vazne zamyslel,zda neprisetrit vice...
protoze koupit 318i v socialni holote je nesmysl a pak je to dal neprodejny....
může mi někdo tedy hodit odkaz na nějakou hezkou E46 jelikož si nejsem jist zda se bavíme o tom samém voze děkuji
já mám na mysly tento model
[ Link ]
prvni kusy padaj az na 80k, za 12Ok se da koupit i FL 320d
dost to popadalo
ok takže už mi snad někdo poradí jaký motor volit, zda klasiku zadní náhon nebo 4x4 a na co se připravit po koupi tohoto vozu děkuji
v tyhle cene bych xD nevolil
pokud naftu tak 2.0d 110kW a nebo 3.0d
ze benzinu 2.5i, 2.8i a nebo 3.0i
Na štyrkolku v tej cene zabudni. Síce králik píše že ceny padli, ale to neznamená že to nebudú vylietané kasičky. Čo sa motoru týka, to by si mal vedieť Ty, čo od toho chceš, či Ti vadí nejak výška povinného ručenia, spotreba, atď. ;-)
děkuji a jak jsou na tom karoserie? Jedná se už o pozink model nebo ještě ne popřípadě od jakého roku a taky rady na které místa na voze se zaměřit při koupi jakože na co nejvíce tyto vozy trpí atd moc děkuji za každou radu
Slim: co se týče motoru šlo mi hlavně o to které byly povedené a které byly opravdové držáky a ne o to jak velká bude spotřeba s tím už snad člověk tak nějak počítá když kupuje bmw a co se týká pojistky ta se dá taky zařídit takže mně jde opravdu o motor jako takový zda 4 nebo 6 válec zda 2,0 nebo 3,0 atd na co trpí atd
slim: spadli ceny u vseho dost dolu, a ty levny kusy tlaci s cenou i ty pekny, takze chvili vybirat a hledat
jinak nova moda po e46 je aktualne x-type :-D
Ceny šly dolů u kupéček nikoliv u dieslů.
Pěkné kousky si drží cenu pořád.
Co se týče ceny tak koupíš, ale určitě ne FL a už vůbec ne 2,0D 110kw pokud se bavíme o ucházejících stavech.
a hlavně musíš počítat po koupi s výměnou náplní a rozvodů jako u každého auta a tam ti také naskáčou tisíce...
tak jinak pominu tu cenu. Hoďte mi nějaký odkaz na e46 která je podle vás ucházející at si udělám obrázek děkuji
Všechny e46 kvetou, je to tak a všechny levné kusy mají pupeny na všech známých místech.

24.06.2011, 19:51 |
Deliquente | Upraveno: 2011-06-24 19:52:16
podle fotek poznáš prd.
jelikož jsem "e46 pozitive" viděl jsem už takových 80-100 E46 z inzerátů a z toho koupil 1 a 2 si dovezl sám z D, protože v republice nebylo nic TOP, je pravda že můj strop byl vždy 2,5x vyšší :)
toto vypadá slušně ...
[ Link ]
za 120k seženeš maximálně vylítanou paštiku a sežere tě to.....
přišetři nebo kup jiný auto....

24.06.2011, 22:29 |
Syrup ANO, jsou i za 80, jenze to jsou totalni mrdky dovezeny z Italie a 2x stoceny s generalkou pred sebou.
Za 120 o dieselu neuvazuj. Na 320d 100 kW rovnou zapomen, pokud nechces furt resit nejaky problemy.
Takze za 120 max nejakou 318i- ctyrvalec anebo nejakou 323i, coz je uz sestival a v Nemecku se nejaky kousek da sehnat. Na Cechy bych rovnou zapomel..
nenech se odradit a hledej i na zapadlých inzercích...za 120 se dá už najít ve slušném stavu.
budu zkoušet opravdu bych rád něco pořídil rozpočet jsem dál schválně nízko aby mi hned každej necpal to nejdražší, budu hledat snad něco najdu 150000 je pro mne ale momentálně strop :) těch 30000 jsem chtěl mít jako rezervu
PS: a to jsem chtěl světlou kůži v introši no uvidíme:)
"Všechny E46 kvetou"? No to nevím, moje teda vůbec ne a to je to předfacelift a rozhodně ji neparkuju nikde v garáži :)
Jinak jako ostatní, za 120 tady nic slušnýho nekoupíš, leda nějakou 318i nebo 320d před faceliftem a ani jedno nemá význam. Možná jak píše Syrup, zkusit z Německa nějakou 323i, to by vyjít mohlo. Ale jestli sníš o třílitru čtyřkolce se světlou kůží, tak si připrav 200k :-)

24.06.2011, 23:43 |
Muff midnite e46 byl tušim všechno řetez.a že za 120 max vylítanou mrdku bych neřekl!
asi tak jako kral007 hodně to spadlo.kamarád ted prodal za 100 tis. combika..sice to byl jeden z prvních modelu najeto už tam bylo neco přez 200tis. ale ve slušné výbavě a auto bylo opravdu ve velice pěkném stavu!co se týče motoru měl právě již zminovaný 320d 100kw.motor naprosto bez problému,šlapal jako hodinky!za mě do 150 tis. seženeš v pohode slušnou e46.
Mr.Scully: Buď rád :) ale neboj to přijde.
u e46 to soudruhové podcenili
Kdo tahá z DE tak to ví, kdo tahá z itálie ten se samo s tím ještě nesetkal:)

25.06.2011, 13:12 |
BALI zůstaň u E30 /jestli jí teda máš,podle přezdívky/
měl jsem E30, teď mam E46 a chci třícu zpátky... ta 46 prostě nemá koule :-)
ale pokud by jsi opravdu po něčem toužil,tak mam pro tebe krásný coupe :-)))
Bali: E30 už není to je dávná historie nyní brázdím kilometry v hondě civic. Ta z domu určitě nepůjde jen jsem chtěl něco většího než je tohle a E46-t mne bere už od dětství a copak to máš za nabídku??