Navštíveno 5280x

26.06.2011, 22:32 |
Ravo | Upraveno: 2011-06-26 22:36:27
Jinak si to nedokážu vysvětlit :)
Nebo jen frajersky jezdí s prázdným vlekem...popř. vozí polystyrén
(edit - není to podval, ale to je asi v tomto případě jedno :)

...alebo je ten podvál poháňaný a tlačí filcku ktorá len koriguje smer :-D
vyte hovn.. za cim se da tahat -))
vinzek fa: tahat jo, ale když je "ouzko" tak tyto situace končí ve zprávách se špatným koncem.
osobně myslím že nemám poddimezováno a vím co to se mnou občas dělá...

27.06.2011, 00:07 |
Kesam :D to je vrah.
hele, podobnej vozejk sme měli zapřaženej za krátkým fáčkem a na vozejku bylo torzo fáčka:)
no lepší tahací vůz v tý době nebyl k dispozici:)

27.06.2011, 07:43 |
Veva taky jsem měl za felinou 1.3 GLXi plaťák, samo že prázdnej, už tak měla felina co dělat :-D

27.06.2011, 08:43 |
rcman Ty vole... stou Feldou to musi hodně cvičit....
Zase když si tak vzpomenu na starý NDR. Tak tam měl každej Trabanta, nebo Wartase. A tahalo se zatim to samý. Jenom se tomu tenkrát říkal "karavan"...
u nás jezdil borec normálně s něčím takovým
[ Link ] za š120 ... udajně tam měl nacpanou nějakou 1,6 motor, ale i tak. A běžně na tom vozil 2 auta! Teď udělal pokrok a už má toledo 1,9TDI
zastavit ho orgáni kdyby tam vez felcku tak je týpek bez papírů :)
za 306kou plazotem na kare skoro 2tuny srotu a jeste se s tim da v kopci predjet traktor je to jen rozmazlenosti ridicu .po prevratu meli vsecky dovozci jednotku golfa a vozili za tim na kare co slo ste jen moc rozmazleny -))

27.06.2011, 12:48 |
Rudi chtěl bych vidět, jak s tím bude brzdit, když to bude mít naložený, sice na vleku jsou, ale i tak...
Jojo, ono jde leccos ... do prvního rozhoupání, nebo kritickýho brždění.
kdyz je dobre sestelovana kara tak to brzdi lip jak samotny auto
Jojo, nejlepsi je mazat s nalozenym vlekem 140...
vono zalezi s jak nalozenym kdyz dobre nalozis da se i vic -))
vinzek: tebe bych chtel potkat nekdy na silnici :DDD
jerzy: já bych ho potkat teda nechtěl
Midnite: ja to myslel spis ironicky, takze tak nejak jako ty :)

27.06.2011, 23:45 |
Darker | Upraveno: 2011-06-27 23:45:25
Nevim proc, ale kdyz sem to videl, vzpomnel sem si na tohle
[ Link ] :-D

28.06.2011, 01:13 |
Rudi hlavně jsou podvaly, co se ti dost hejbaj už lehce přes kilo a jsou podvaly, který v klidu držej i ve 120ti
vinzek fa: je vidět, že mnoho zkušeností s vlekem nemáš...
chtěl bych vidět P306 s 2t na kouli při manévru.
mám se rád, proto si z toho nedělám prču a jezdím adekvátním vozem. Nechci ublížit sobě, a hlavně ani nikomu jinému...
jerzy05muzes jezdim striktne podle predpisu jen kdyz tlaci cas tak trosku pridam ale jinak sem slusnej ridic ne jak ctu zer 90% lidi tady jezdi jako hovada
StreetFighter jako nouzove reseni to bylo dobry netahl bych to nikam 100km tech par km co sem to pokazdy tahnul to slo a manevrovani pohoda musis jet tak abys to byl schopen pokocirovat premejslet u toho ne jet jako kreten ani adekvatni vuz ti nepomuze kdyz ses jelito ale to asi vis moc dobre
a ja si rikal co je spatne na tom kdyz sem dneska potkal proti me 120ku s takovym karavanem jak na videu :D
voe perfe ty si asi nepamatujes co tahali dederaciza trabosema
vinzek - asi by se tu hodně divili co jsme tahali a vozili, co?! :D
dyz to tak ctu.. to je mi zahadou ze sme nevymreli 20let nazpatek, to tu zadny "adekvatni vozy" nejezdily a stejne se tahalo kde co ... ja sem na podobne velkym vozejku odstehoval barak za hundrtkou... staci myslet, brzdit predem, pocitat se vsim moznym... on ten dnesni pristup s tim jak ta technika musi zvladnout kazdou extremni situaci na hranici fyzikalnich moznosti sama prestoze je ridic jelito asi nebude uplne OK..
assassin: Kde to mám podepsat!!? ;-)
BTW: taky tahám matroš na barák za Feldou, tak mě třeba ukamenujte :-D

05.07.2011, 12:25 |
bafis takovy škody :-(

05.07.2011, 12:56 |
Rudi to už sem dával party boy ne?