Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > www.motorchip.eu - Zkusenosti?

o Navštíveno 5647x o
o 28.06.2011, 19:03 | BATMAN
Dnes jsem haluzacky narazil na tuhle slevu a cena je vice nez lakava. [ Link ]
Ma nekdo zkusenosti s touhle firmickou?

o 28.06.2011, 19:16 | muSlim
Prečo každý podobný dotaz začína alebo končí slovami o lákavej cene? Sa len pýtam, možno som divný ale chcem aby moje auto bolo ready na prepravu mňa a rodinky 24/7, tak by som si nedovolil na takýchto vážnych zásahoch šetriť... :-(
o 28.06.2011, 19:19 | Losky
Být tebou, tak zkusím ověřené.

www.tdifun.cz
www.dragpower.cz
www.mvolesko.cz

Ani jedním nešlápneš vedle, mají brzdu a ceny solidní
o 28.06.2011, 19:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
dieselpower.cz
o 28.06.2011, 19:53 | BATMAN
2 muSlim: A kdyz jdes s rodinou na obed,jdes take do luxusni restaurace na hlavni tride a vysolis 1500-2000,nebo do prumerne restauracky za 500?
Prece na vlastni rodine nebudes setrit!?!

Mozna hloupe prirovnani,ale melo by podtrhnout to hlavni a to jsou finance jimiz zrovna neoplyvam.

Predpokladam ze princip techto slevovych portalu znas, jde o masovou koupi jisteho zbozi nebo lidske prace a kdyz si z normalni ceny odpustis brzdu a nejakou tu polivcicku kolem a nahrnou se ti zakaznici na 14 dni co je normalne davas tak za 3 tydny neni takova cena uplne vyloucena.

2Losky: Diky ale jen me zaujala cena a chtel jsem pozjistovat zda tady s nimi ma nekdo osobni zkusenost.
o 28.06.2011, 20:05 | Losky | Upraveno: 2011-06-28 20:08:06
mrkni na odkaz výše od kral007, tam se toho dovíš hafo...
Ale cena těch 1800 je fakt pěkná, ale je to takový divný. Nechat si dělat čip bez brzdy už mi přijde zbytečný, protože pak tě to bude stejně hlodat, kolik tam těch koní je atd
o 28.06.2011, 20:10 | Losky
Celkově těm hyperslevám atd moc nedůvěřuji. Když si tam cokoliv zakoupíš (pobyt, večeře), tak všude to musíš hlásit předem. Vždyť je to přeci jedno, ne? Místo placení pak vytasím vouchery. Já byl jednou na večeři přes hyperslevy.cz a jídlo dobrý, to ano, ale určitě to neodpovídalo té normální ceně beze slevy. Navíc tam i nějaké drobnosti chyběly
o 28.06.2011, 20:14 | tappaja
Nevim co mas za auto, v diskuzi pisou, ze jsou nekdy potreba dva kupony. Brzda v cene neni (+1500Kc)

Tak jako podle stranek a jestli maji tu brzdu, tak to vypada celkem slusne, nicmene reference nemam, firmu neznam. Ja jsem auto sveril jen k Dieselpower.
o 28.06.2011, 20:16 | muSlim
2 BATMAN: možno sa budeš diviť, ale na čo nemám na to sa nehrabem ;-) otázka priorít, nechcel som Ťa tým naštvať, ale keby si si skurvil motor po pár tisíc km, nerád by som si hovoril "ja som ho varoval..." :-)
o 28.06.2011, 20:29 | BATMAN
K tem slevam: Take nemam pochyb o tom ze zakoupeny produkt nebo sluzba bude vzdy 100% jako beze slevy,ale parkrat jsem jiz podobnou slevu zakoupil a vyuzil se 100% spokojenosti.

2muSlim: Kdybych se ridil tvym mottem,asi bych toho moc nevlastnil. Vlastni byt,nove auto atd. Je pravda ze na byt mam hypoteku,auto v leasingu a kdyz to vsechno clovek dava sam davat 6-10k za profesionalni chiptuning je nerealne. Osobne si myslim ze do urcite urovne to umi kazdy jouda a za 1800 trosku nahonit koniky neni vubec spatna cena.
Jo kdybych chtel jit na krev a z 66kW vymackat 100kW a podobne,urcite bych dal prednost renomovane firme jak pisou kluci vyse,ale to neni muj cil.
o 28.06.2011, 20:37 | Losky
Batman: Tak to zkrátka zkus a uvidíš:) Já osobně bych se toho bál. Kdysi jsem si nechal auto chipnout nalejvačem a celou dobu, co jsem to auto měl mě štvalo, že jsem sice ušetřil 3tisíce, ale vůbec nevěděl, jaký to má průběh, kolik koní atd. Takže možná bych počkal nějakou dobu a našetřil těch 6tis co za to chtějí normálně a nechal to udělat u známých firem
o 28.06.2011, 23:20 | Ravo
už se to tady několikrát řešilo, zkus funkci hledat.

tak či tak nebrat a pokud uvažuješ nad chiptuningem, tak jedině u prověřených firem typu dieselpower atd.
Jinak si koleduješ

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3858 sekund.