Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bláfání sousedovic čokla

o Navštíveno 2700x o
o 12.07.2011, 15:47 | Drtič
Je nějaký způsob, jak donutit přestat bláfat sousedovic čokla? Od rána, co ho pustí na zahradu tak bláfe jak jeblý až do 8 do večera, než ho zavřou dom. Je jedno, jestli u nás na dvoře někdo je či ne, bláfe furt. Nedá se mít otevřítý okno, nedá se jít ven, nic prostě. Zrovna zase řve. Soused je kokot, s tym nic nehne. Otrávit, strílet a podobné fakt nepřipadá v úvahu. Je něco, co čoklům vadí? Nějaký zvuk, nebo nevim, pač to tady všechny už sere. Je to jezevčík.

o 12.07.2011, 15:52 | madmaik
jezevcik neni pes...vylakat na burta,sudat mu obojek a zavolat mestaky ze tam beha neoznacenej pes :)
o 12.07.2011, 15:52 | Zdenek (A)
Nestrilej psa, ale souseda. Pes za to nemuze. Jak ho majitel vychoval, takovej je...... Stezuj si na narodnim vybore. Klidne opakovane. Ono je to za chvili zacne srat, ze je tam furt prudis a radeji "zariznou" souseda, aby meli od tebe klid ;-)
o 12.07.2011, 15:56 | Mr.Scully
Myslím, že pokud je pes nevychovaný, tak už to asi nikdy nebude lepší. Buď donutit souseda, ať se ho zbaví, nebo mám dojem, že se prodávají různý píšťalky s vysokofrekvenčními zvuky - to by bylo, aby aspoň jeden z těch zvuků na psa neplatil :-)
o 12.07.2011, 16:01 | tappaja
nasad mu antistekaci obojek, stekne a dostane ranu (samoze mu to nic neudela, jen se lekne)

Anebo nejakej ultrazukovej plasic, kdyz stekne, tak se spusti, nejakej pro psa neprijemnej zvuk...
o 12.07.2011, 16:02 | TROY
zkus právě něco vf jinak se toho asi nezbavíš pokud nepoužíješ travex apod ;) případně dobře mířenej kop
o 12.07.2011, 16:03 | Drtič
Na národním výboře s tym bohužel nic neudělají, protože bláfání je přirozený projev čokla. Takže smola. Vím, že to není psem,ale se sousedem nic nejde dělat, je to totální kokot, neustále s nim máme problémy. Furt prudí, že mu na pozemek zasahují naše stromy, že mu padají jabka na šopu a podobný nesmysle. Fakt začínáme byt nasraní.
o 12.07.2011, 16:03 | Pekys
tvl Národní výbory už nejsou :))

Jinak se bude bát třeba poplašňáku nebo dělobuchu, ale možná ho tím taky jen víc vydráždíš. Spíš bych to zkusil na tom úřadě, jak píše Zdenek. Zvíre za to nemůže.

Nebo mu pořídit fenu, a bude mít jiný starosti než blafat ;o)
o 12.07.2011, 16:04 | TROY
fena = bude "blafat" fenu ))))) a dopadne jak kolegův pes - se málem udusil ))))
o 12.07.2011, 16:06 | Drtič
Právě nějaký plašič by se hodil, ale vůbec nevím co a jestli vůbec něco funguje
o 12.07.2011, 16:07 | PAVELK
bych ti přá slyšet když naproti začne štěkat u sousedky asi 27 jezevčíků najednou, to je teprve hukec a nejde s tím dělat nic
o 12.07.2011, 16:09 | Drtič
Děkuji, to si nechám ujít :-) Stačí jedna sosedova ludra
o 12.07.2011, 17:16 | hanzz
Nalákej ho k plotu a foukni mu pepřák, třeba ho to přejde :)

o 12.07.2011, 17:19 | walish
GardenParty a gulášek
o 12.07.2011, 17:30 | Fipo
ultrazvuk nepomáhá...
co se týče obojků s "elektřinou",tak i na to si ten pes po čase zvykne...
znám to,jelikož jsem veterinář :-)
vpodstatě na nevychovaného psa páku nenajdeš :-)
musíš najít páku na majitele ;-)
o 12.07.2011, 17:36 | TROY
OT
:o) tak veterináře jsem tady nečekal ))))))))))))))))))))))))))))))))
o 12.07.2011, 17:39 | FSAL
prasky na spani v rozumny davce do burta kazdy rano a pes te bude mit dokonce rad :D nebo 2 litranky piva by taky mohly zabrat a po case spolu budete chodit i do hospody :D

(defakto to muzes aplikovat i na sebe, pokud si jedinej, komu to vadi ;-) )
o 12.07.2011, 18:19 | ronni
Sežeň si injekci po které ten jezevcik usne a už se neprobudí!!
Jinak se z toho zblázníš. Je to nenápadný psychický tlak, který zaviní různý výkyvy nálady a podráždění i dalším lidem co bydlí s tebou.

Před pár komama bylo v Občanském judu na Nově reportáž, jak starej dědek měl na zahradě 10 andulek (nebo co to bylo za ptáky) v kleci, samozřejmě nepředstavitelně pištěly a hned vedle nich měla velká rodina dům a probíhaly tam strašný sousedský boje(letitý) kvůly pištícím andulkám a nakonec nejstarší otec v té rodině se v lese oběsil a někteří chodily k psychologovi a měly pochroumanou duši i zdraví...
(kdybych tam bydlel já, tak ty andulky sejmu plamenometem)
o 12.07.2011, 18:40 | Luke_288
Zkusil bych mestaky, nedavno v tv rikali, ze by je lidi meli vic vyuzivat. A jako dalsi moznost bych zkusil skocit na krajskou hygienickou stanici optat se na limity hluku uvnitr v obcansky budove. Jsou denni a nocni a pokud ten cokl rve celej den a je to slyset pres zavreny okno, tak si troufnu rict, ze ten limit prekroci. Pak uz to jen nechat zmerit nekym autorizovanym a poslat stiznost. Jaka je sance na uspech, nevim.
Pak me napada, jestli neni nejaka vyhlaska upravujici sousedske souziti.
Je ale pak treba pocitat s tim, ze ty vetve pres plot budes muset orezat
o 12.07.2011, 18:52 | Kallin
drtič: mam stejnej problem. sousedi maj dva foxy a to je mazec stoupnou na cestu před barák a jedou docela mi to budí malýho nejde otevřít okno a nic.
jenže já si jít stěžovat ani nemůžu moji pesani taky občas vnoci spustí arie na měsíc:-)
o 12.07.2011, 19:15 | carlos
Čínské přísloví:

Pes, který štěká, je nedovařený.
o 12.07.2011, 19:17 | JP
Jestliže se sousedem neni rozumná řeč, tak bych toho psa tiše odstranil (ač za to nemůže, tak prostě představuje velkej problém - já když se nevyspim nebo nemam dostatek klidu, tak jsem často podrážděnej a bohužel to odnáší i okolí), ale jestli seš milovník psů, tak to asi moc řešení nemá. S tim že to vyřešej měšťáci nebo úřady spíš nepočítej, sám s tim mam špatný zkušenosti.
o 12.07.2011, 19:20 | FSAL
... Otrávit, strílet a podobné fakt nepřipadá v úvahu. ...
o 12.07.2011, 19:28 | Phitypaldy
Máme stejný problém, ale není to pes, ale sousedův mentálně přibržděný synátor. Ráno v 6h ho vypustí na zahradu a večer v 18h ho volají zpátky. Celý den volá všechna jména co zná(asi 3) pořád dokola. Jakmile nás někoho uvidí na balkoně, zahradě tak hotovo... Dostane nějaký záchvat štestí nebo co a pořád vyžaduje naši pozornost.

Jasně, nemůže za to, ale jeho rodiče(docela možné, že jsou sourozenci :-) ) to úplně ignorují, že obtěžuje okolí a dělají tím ještě naschvály. Několikrát do týdne mi volají měštáci i státňáci (kamoši), že tam mají podanou stížnost od našich sousedů, že jim vadí naše auta, že přes ně nevidí, když vyjíždí z garáže... Že jim spadl náš balon na zahradu... že jim vadí, když náš pes běhá kolem plotu(který je stejně náš), že jim smrdí chlor z našeho bazenu, když dělám něco na svém autě tak hned volají, že tam mám kradené auto a přerážím čísla atd atd... Policie z toho má srandu, já s manželkou taky tak nás trestaji aspoň tím malým, že ho nechají na zahradě.
Budem to řešit přes socialku, že se o malého nestarají, že ho nechávají celý den bez dozoru, ať jim ho klidně vemou. Mám to v pič*... Když nezabere ani socialka tak tam asi zazvoním naposled a až mě budou pouštět z vězení tak soused bude ještě na jipce... ;-)
o 12.07.2011, 19:30 | FSAL
Phitypaldy: viz 12.07.2011, 17:39 | FSAL ;-)))

:DDD
o 12.07.2011, 19:33 | JP
Pro mě by to taky nepřipadalo v úvahu, já mam zvířata rád, ale když se člověk pár měsíců pořádně nevyspí, tak většinou trochu změní priority. Kdo nezažil, asi nepochopí. Ne nadarmo se spánková deprivace používá jako mučení. Řešení přes úřady/měšťáky je nesmysl, všude ti řeknou že s tim nemůžou nic dělat a opakujou to tak dlouho dokud tam chodíš. Ten "můj" se naštěstí včas odstěhoval, ale byl jsem ke konci prakticky připravenej to "vyřešit".
o 12.07.2011, 19:40 | Phitypaldy
Fsal: vole :-D už vidím jak táhnu 9ti letého mentalitou 3 letého retardéra na pivo :-D :-D :-D
o 12.07.2011, 19:43 | FSAL
no tak mu muzes hodit jen toho burta s praskama na spani :D, ale po pivu by taky usnul :-)))
o 12.07.2011, 19:51 | Phitypaldy
:-)
o 12.07.2011, 19:53 | cuir
Phitypaldy: Hynku! Viléme! Jarmilo! :D :D
o 12.07.2011, 19:56 | cuir | Upraveno: 2011-07-12 19:56:52
a tady vysvetleni pro ty co to treba neznaji :D :D :D
[ Link ]
o 12.07.2011, 20:18 | xSam
Jediné co by Ti mohl pomoct, je hygienická stanice. Kontaktovat je ať Ti změří hladinu hluku. Pokud bude hladina vyšší než je povolená norma, můžeš to pak řešit soudně.
Řešil jsem podobné. Pes neštěkal, ale celé dny a noci kňučel. Když nefungovali domluvy od starosty a podobně, pohrozil jsem soudem s papírem v ruce a hned bylo všechno jinak. Přestali psa zavírat do klece a byl klid.
o 12.07.2011, 21:33 | Drtič
Co se týče větví, padajících jablek apod., tak to vždy ořežem, at je klid. Sice si vždy něco najde, ale je relativně klid.

Opakuju, že čokla nechu likvidovat. A kdybych mu měl dávat 2x denně něco aby chrápal, tak bych pomalu zbankrotoval. To nic neřeší.
Když jsou zavříté okna, tak je to celkem OK, tlumí celkem hodně. Problém je, že se potřebuje větrat a při otevřeným oknu je to fakt na palicu.
Ted jsem se o tom bavil s máti, že se nechce se sousedem hádat, že by pak dělal naschvály ještě větší, než ted. Což ju chápu, už není nejmladší. Já bych to řešil trochu jinak, ale musím brat ohled na ostatní.
o 12.07.2011, 22:14 | LukeFab
proste toho psa jednou vezmi,odvez ho 50km daleko a vyhod ho tam,seber obojek a je to
o 12.07.2011, 22:19 | kozlustechnykus
proste toho souseda jednou vezmi,odvez ho 5000km daleko a vyhod ho tam,seber obleceni a je to
o 12.07.2011, 22:42 | Luboš1
kozel :-) :_)
o 12.07.2011, 22:45 | Zdeny60
Ty woe, tak já mám občas podobný problém, ale to bych musel zabít tu bábu, co bydlí s mladejma od sousedů. ta je tak blbá, že přes den, když jde chrápat před noční, zavře fenu retrívra do kotce. Chudák pes má trauma, protože je zvyklý být na zahradě a když je venku z kotce, o něm nevím. Prostě pes dobrák, nikomu nikdy neublížil a co s ním haranti dělají.... Tak ta kráva blbá ji zavře, pes šílí, po 4 hodinách uý nemůže ani štěkat, jen kňučí. Když ji pap vypustí, tak fena vyeltí radostí jak raketa a je klid. Nechápu, že jí to - té čůze staré - nevadí. Když jsou sousedi doma, tak si to baba netroufne.

Čili co z toho plyne? zabít stupida majitele psa, který ho jednak takto trápí (navíc v našem případě pes má kotec na přímém slunci a nemá kouska stínu) a nebo se o psa nestará. Pes za to nemůže...
o 13.07.2011, 06:16 | Fipo
další možnost zkusit nechat vykastrovat (samože jeho majitel o tom musí vědět) :-D
jestli má takové samčí chování, mohlo by to zabrat :-)
o 13.07.2011, 08:19 | Milhauzz
Někdy pomáhá čokla zblbnout. Nahrej si to jeho štěkání a pak mu to nahles pouštěj. Přestane.
o 14.07.2011, 14:51 | Rustapha-659
Milhauzz: Tahle technologie protiútoku se mi líbí a docela by stála za vyzkoušení... :oD
o 14.07.2011, 15:58 | Losky
No, tohle je prostě špatný. Před dvěma roky jsem si pořídil labradora kříženého s dobrmanem. Krásnej a hodnej pes. Problém byl v tom, že matce vyrýval všechny kytky, všude dělal díry atd. Máti je na tyhle fičuroviny dost háklivá a prý, že ať mu udělám voliéru a tam dám boudu a přes den, když nebudeme doma, že ho tam budu zavírat. Dlouho jsem odolával, ale už mě to začlo samotného štvát, jak vše likvidoval a pořád dokola, na víc pořád skákal na našeho starého 14ti letého kokra, který z toho byl už na prášky, když štěně mělo 15kg a on ani tolik neměl. Udělal jsou kotec a jak jsme ho tam zavřeli, strašně začal štěkat a vydrželo mu to klidně celé dopoledne, než někdo přijel. Plno sousedů z vesnice si na nás stěžovalo, že ho tam trápíme a týráme. Prostě to zvíře nesneslo být chvíli zavřenej. Občas se unavil a lehl si do boudy a byl klid, ale jak někoho zahlédl, už zase začal štěkat a kňourat. Doma jsem naše sral extrémně. Pořád ať ho někomu dám, že se nedá spát atd. Ráno se vzbudil třeba v 5 a štěkal do té doby, dokud jsme nešli ven. Takže super po noční v létě. V podkroví vedro jako kráva a nemohl jsem otevřít ani okno. Když jsem ho zas pustil ven, poškrábal auto, dveře, fasádu atd atd. Tak jsem asi dva měsíce chrápával se špunty až to vyvrcholilo tak, že jsem mu našel nové majitelé, kteří měli ranč s koňmi a paní byla i veterinářka. Pejsek se má krásně, už byl na Krétě i na Mallorce:)))) Mají ho strašně rádi a občas mi pošlou nějaká fota. Bylo mi to strašně líto, ale ani nevíte, jak moc jsem si psychicky odpočinul, když přestal štěkat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3684 sekund.