Navštíveno 14313x

14.07.2011, 17:50 |
Brnďa ahoj, tak mi již upadl zadní tlumič, tudíž dnes jsem jel bez něj nakoupit a hned policajti a pry 2000kč, rikam ze kdybych tam mel rouru od kamen tak to pochopim, ale ze to upadlo a ze snad zitra ma dojit novy díl, a potrebuju s tim popjizdet, dela to akorat ramus, nikoho neohrozuju...tak prej 500 a prolezli cely auto, vzorek, na brzdy koukali, testovali svetla, troubeni, vybavu atd, ale nic nenasli, tak 500 a kdys me daval blocek tak me rika at si to dam dokupy, rikam ze jo, ale ze s tim musim zitra pro ten novy vyfuk jet rano ve 4 do práce a pak z práce v obchodě na mne bude čekat a pak mozná mi jej servis namontuje, a on mi rekl, ze kdys me chytnou, tak budu platit dalsi flastr, nebo nemam zastavovat a nebo at poslu nejakyho cloveka s autem at jede predemnou a hlasi zda nekde nestoji..coz mi prijde jak blbost, kdys bych mohl tak si od nekoho auto pujcim a nemusel by nikdo se mnou...Dá se to nějak řešit abych zítra mohl celkem 45 km ujet? nevím vzít si třeba bloček sebou, že už jsem platil, nebo pak jako dukaz novy vyfuk aby byly v klidu? Byli to mladí klucí, stastni, ze dali pokutu...v policejním autě se slušně nemluvilo :-)) spis mi prijde ze jsem narazil na blby policajty, myslim, ze nejaky rozumny by to vzal, kdys vidi ze tam ten vyfuk fakt neni, ze to upadlo a ze bude novy...SKoda ze jsem jej nemel uz v kufru ten novy aby videli ze nekecam, mozna by to pochopili :) Jinak samozrejme bez vyfuku jezdit nhodla, zaprve to nejede a zadruhe to rve nehorazne...Jsem rad ze to neupadlo hned u svodu jak minule ,protoze jsem jezdil se spuintama v usich, takhle to aspon rve jen vzadu :-) mate nejakou radu? díky
Asi podle toho na koho narazis.. :( Taky mi jednou uhnil vyfuk (Punto 1.1 a jak to řvalo) Povída prej jestli mám tunnig? Ja na,ze to vytunil zub času a že čekým na novej. Rekl,ze ok a at to v noci po ty vesnici moc nehonim... Je to fakt o člověku..

14.07.2011, 18:02 |
Kesam Co to máš za káru hele že ti to padá u svodu?:-)
Natrefil si na blbce no :-)

14.07.2011, 18:05 |
Brnďa no spis vyfuk stary 16 let uhnil casem, u svodu to uhnilo jen diky tomu, ze se misto vysypanyho a ucpanyho katu daval rezonator, aby to neprdelo a ten po zime upadl :D a to byl vetsi randal...
tady me jen mrzi pristup policiie :-/ nereknu kdybych jel jak dobytek, ale jel sem tak 30 - 40 a lechtal plyn aby to nervalo a stejne po me sli...ja s tim zitra proste potrebuju jet, nevim jak bych tahl 20 kg trubek a tlumicu autobusem :(

14.07.2011, 18:05 |
Brnďa jinak mam hondu legend ka7 :)
tady je zvuk kdys to jelo jen se svodama
[ Link ]

14.07.2011, 18:07 |
Brnďa chapu pojedu do prace ve 4 rano, ale kdys pojedu jak clovek tak to jen prdi proste, kdys to jde nad tisice tak to zacne opravdu jecet,,ale to nebudu riskovat...jen me serdi, ze mi vzali 500 co jsem mel na koncovku ozdobnou :D

14.07.2011, 19:24 |
DaveX Kdybys radši místo psaní tady to zajel vyměnit nebo opravit, uděláš líp.

14.07.2011, 19:42 |
Brnďa DaveX když si to přečteš a nebdeš chtít jen rejpat, tak zjistis, ze potrebuju prejet pro ten vyfuk abych jej mohl dat zitra dokupy...Nevim co mam spravovat na vyfuku kterej uz nemam....

14.07.2011, 20:16 |
DaveX Kdybys nevymýšlel křížovky a napsal to normálně, tak bych to z toho asi pochopil :D

14.07.2011, 20:19 |
Brnďa no jo ja to napsal v rozhorceni, ale uz je to jedno, sehnal sem auto s vyfukem :)) tak budu mit klid, nerad bych zas platil dalsi prachy nekde a nezbylo mne na vyfuk :D

14.07.2011, 21:04 |
bafis Zajimalo by me co uvedli jako duvod pokuty, nedal bych jim nic. Maximalne ti muzou dat ruseni nocniho klidu, ale ve dne me nic nenapada...buzerace
Technická vyhláška přeci pamatuje na to, že řidič nesmí svým vozidlem obtěžovat ostatní účastníky nadměrným hlukem, kouřem a jinými nežádoucími jevy. Na to je legální paragraf. A co se týká definice té "nadměrnosti", ta je zase v technické vyhlášce stanovena jako hodnota hluku či kouřivosti, s jakou bylo dané vozidlo schváleno do provozu na pozemních komunikacích. Mnohé vozy mívají minimálně hlučnost už i ve velkém TP jako součást ZTP. Takže důvod pro pokutu to je, podobně jako kila sazí a tašky černého dýmu vypouštěné ze seriových francouzů či čipovaných koncernů při každém předjíždění....
měl jsem uplně stejný problém, ještě v době kdy nešlo jít do krámu a koupit jakýholiv výfuk, nebo do druhýho dne, čekalo se i týden. vozil jsem starý výfuk s sebou a za týden mě chytli 3x a vždycky jsem řekl že mi právě upadl a pustili mě bez pokuty, ale asi jsem měl kliku, že jsem se netrefil 2x na stejnýho poldu, to mbych asi neukecal a flastr by byl o to větší..:-)

15.07.2011, 10:05 |
gizmi Policajt je blbec proto, ze pokutoval auto v technicky nezpusobilem stavu. Ach jooooo.. Miluju tyhle hlasky. To se OPRAVDU vsem tady zda v poradku jet bez vyfuku? A nechcete sundat i narazniky? A co bez kapot? Proboha jednou delam prestupek a musim pocitat s tim ze muzu byt trestan - to je prace tech lidi stejne jako prace revizora, kontrolora kvality, atd..
Alespon jsem rad ze jsi dostal rozum a vymyslel variantu jizdy zdravym autem..;)
gizmi: čéče nic osobního, ale ty na mě působíš jako bojovník za pravdu a čistotu Boží. ve chvíli, kdy mi ten vejfuk upadne za jízdy, tak mám dělat co? okamžitě auto odstavit a jít na autobus? pomíjím fakt, že bych měl jezdit takovým autem a udržovat ho v takovým stavu, aby se to nestalo.
to je stejný, když jsem čet, jak si parádně voflastroval cikána ve fábii s nalepenýma tuzerskýma nárazníkama, kdy věřím, že ta fabie byla jinak v ucházejícím technickým stavu (brzdy, světla) kdybyste se radši soustředili na prohnilý vraky bez emisí, slítaný gumy, zatmavený světla, že ani nejsou vidět, apod. který oravdu ohrožujou bezpečnost

15.07.2011, 20:10 |
gizmi Luke_288: nejsem dopravak, stezuj si na jinem rameni. Kazdopadne kdyz vidim ¨nekdy to co jsi popsal, tak vetsinou tyhle auta "dal nejedou".. takze za me ciste svedomi. Co se tyce tohoto tematu, precti si hned na zacatku, ze vedel davno ze nema vyfuk a i pres to s autem jel na nakup. To ti prijde normalni? Dojet domu je OK, ale jezdit stim nadale a jeste nadavat ze mu nekdo dal flastr? Chapu - policajt = vul tak jako tak.. Nejsem bojovnik za pravdu a cistotu Bozi, ikdyz jistym zpusobem mozna (delam pro tu nejhorsi firmu v CR, takze pravdu hajim u trestnaku a prestupku a jsem castecne verici - krtenej :o)))) ) PS: navic to pise na AHC - takze predpokladam ze bude mit megahustou ducduc bednu, ale pada mu vyfuk .. navic nevim jak ostatni, ale me kdyz odchazel vyfuk, tak to bylo poznat daaaaavno dopredu.

15.07.2011, 22:12 |
Brnďa gizmi to jsem ja Brnďa z H-C vis ?:D Jinak to prislo raz naraz, furt tichi jen to prskalo, tak sem objednal novy, a najednou randal a musel jsem pro vyfuk nejakym zpusobem dojet, a stary jsem jiz nemel. A urcite tuctuc bednu nemam, davam auto dokupy, ted jde hifi a nejaky blbosti bokem..co se udela vyfuk jde to komplet na repas brzd, pak podvozku a pak karoserie lemy atd..a hudba je as nekde vzadu
gizmi: já si nepotřebuju nikde stěžovat, mě je to jedno, jezdím v autech ve 100% stavu, jen, že jezdí na silnicích daleko větší vraky, kterých si nikdo nevšímá, takže nějaká jízda bez vejfuku na nákup mi přijde těžká banalita, stejně jako ten cikán v oplastovaný fábii

15.07.2011, 22:58 |
Brnďa Luke to mne prave tez, a jeste jsem jel fakt pomalicku a na minimum plynu tak to fakt slyset nebylo, nnereknu, kdybych to tocil tady do 3 do 4 tisic kde to uz zacalo delat kraval...navic si myslel ze jsem nejakej tuner, rikam ze mam rad svuj sluch a ze sem potreboval jen nakoupit jinak s tim nejezdim, a jeste by mel uz dojit novej lauf a jen pro nej zajet a je to hotovo..a on mi rekne ze mi muze dat as 2 tisice, a pak kontroloval vzorek, svetla, blinkry, troubeni, vybavu a na nic neprisel tak chtel aspon 500...spis mne prijde, ze si rekl ze nemam vejfuk ze to bude vrak tak si namasti kapsu na nedostatcich a zadne nebyly krom vyfuku...TO ze tady litaj mladi kluci ve skodovkach bez papiru je v pohode..hlavne ze to nerve...A taky nevim co je to za policajta, ktery da radu, ujedte nam priste a nebo poslete pred vas nekoho at hlasi jestli nekde nejsme...a aspon pred lidma by se mohli bavit slusne, a ne kurva, piča , vole.. neuznavam takove jednani od policajtu, udelam prestupek, uznam jej, ale aby ze me delali blbce a jeste si mezi sebou tak rikali...sic to neni na me, ale maj mit respekt a ne abych se jim pak vysmal...

16.07.2011, 00:49 |
gizmi Luke: chlape hlaska "nikdo nevsima" - no rekni me proc by polda kdyz tohle auto jak ty pises uvidi mel delat ze to nevidi? Co se odhali, to se resi. Ver ze ty kluci na ulici jsou silene zhora prcany za vyslednost a uz vidim poldu co necha jet vrak..;) to se na me nezlob, ale to je pekna kravina..
Martin: jheee...zdaryyy :o) No slyset to asi tak jako tak bylo kdyz si te stahnul..s tim nic neudelas mnoo..malinko tva blbost, ze jsi s tim jel, neudelas nic. Co se tyce chovani - to je spatne, uznavam. Na druhou stranu - poradil ti dobre. Kdyz pojedes priste bez vyfuku, tak vis ze u tehle hlidky je jiste ze za tebou nepoleti. Alespon to rekli na rovinu. Ale chapu tve rozhorceni.
gizmi: promiň, vidím každodenní realitu, kdy policejní auta míjej prohnilý vraky, kdy nečinně přihlížej tomu, jak na tom super úseku D1 před Prahou je plnej levej a prostřední pruh a v pravým jedou dva kamiony, zrovna včera jsem viděl policajta na motorce co asi 100m před ním přeběh chodec mezi autama na dvouproudovce i když kus vedle byl přechod- myslíš, že zastavil?