Navštíveno 3508x

Ahoj, tak jsem taky začal s rekonstrukcí a potřeboval bych udělat nějakej návrh koupelny, resp. vim tak nějak jak bych tam co chtěl,ale neumim si to představit,nevim jak to bude vypadat, jaky obklady,dlažbu atd. a moje představivost je v tomhle uplně mimo :(
Vim že tu někdo před časem nějaký návrh dělal,jelikož má snad koupelnový studio, můžete mi někdo napsat kdo je ten pravý pro mě ? :) Musim už nakupovat,ale absolutne nevim co, díky
aktuálně jsem se dostal do týhle fáze a potřebuju co nejrychlejc zabydlovat :-/

15.07.2011, 21:41 |
JR kapka

15.07.2011, 21:52 |
Kapka (M)
jukni na stranky
wwww.koupelny-kapka.cz
ted zrovna taky neco vymyslim tady pro jednoho clena AHC
paráda,vim že tu bylo to vlákno a udělal si to jako na živo, sem uplně ztracenej,byl sem v pár studiích projít co a jak,ale neumim si představit to jak bude vypadat ta moje, je to dost malej prostor :(
písnu ti ICQ
madaros: Klidne to na sebe prasknu, je to pro me :) Taky jsem byl ztracenej a nevedel jsem kde mi hlava stojí. A zacinali sme z toho všeho být s pritelkyní dost na nervy.. Přikládám zatim poslední návrh.

noo docela podobny a nevypada to věru zle :) akorat me to vychazi sprchac vedle zachoda a umyvadlo naproti, sem zvědavej až to uvidim takhle pěkně reálně,protoze zatim mám díru :(
muzu take poprosit o nejaky navrh? rozerove to mam 180cm na 190cm, pozadavky jsou sprchac, wc, umyvadlo a pracka aby se vesla s hornim plnenim diky.. nacmaram jak mam dvere a okenko a kde mam odpad na wc
muzu take poprosit o nejaky navrh? rozerove to mam 180cm na 190cm, pozadavky jsou sprchac, wc, umyvadlo a pracka aby se vesla s hornim plnenim diky..
Ja po vsech pokusech poprosil kamose, aby to hodil do nejakyho 3D, tak mi z toho vyslo tohle

Area51: Zkus trochu umravnit ty barvy, prijde mi to takova ta moc vesela divocina, budes na to koukat nekolik let. Vim to od znamejch, pred cca 7 rokama, ty samy barvy, ted je to netesi a na predalni nemaj penize a silu.
U me misto modry bude benatskej stuk tm. cervenej, skrinka a parapet bude dub, aby se to doladilo se dverma, topnej zebrik antracit. Ale jinak plus minus stejny.
Jestli se nepletu, Honcke tu delal nejaky navrhy, pekny...

16.07.2011, 18:11 |
hanzz My jsme po dlouhém hledání šli do obkladů Materia e Forma a i po 6 letech bych neměnil. Máme kombinaci bílá a prořezávaná oranžová. Kdybych měl teď realizovat další koupelnu, tak jdu do nich zase. Je to positivní, optimistický a elegantní design.
[ Link ] Je to sice otázka vkusu, ale do "tmavé a studené" koupelny bych rozhodně nikdy nešel. V koupelně mám rád teplo a světlo :)
řešíme stejný problem momentálně.. vůbec nevíme

17.07.2011, 20:42 |
Ravo Momnetálně jsem asi o krok dopředu. Už mám rozbombarovanou koupelnu a všude po bytě děsnej bordel.
Obklady se pomalu už lepí, já jsem zvolil neokoukaný polský Paradyz - kvalita celkem slušná a za dobrou cenu
[ Link ] doufám,že někdo poradíte s těma spárovačkama ;-)
viz.
[ Link ] 

17.07.2011, 20:43 |
Ravo | Upraveno: 2011-07-17 20:44:57

17.07.2011, 20:45 |
Ravo | Upraveno: 2011-07-17 20:45:40
a teď vizualizace

17.07.2011, 20:46 |
Ravo druhá

17.07.2011, 20:47 |
Ravo půdorys

tappaja:ja sem prodaval obklady,navrhy nee,ja umim tak v malování nakreslit kolečko a čtverec:-)

18.07.2011, 11:50 |
J-T. Design je sice pekná věc, ale za mě dávám přednost funkčnosti. K čemu jsou krásné fičury když v reálu to bude jen na obtíž? Nehledě na to že každý jsme individuální a každému vyhovuje něco jiného... Takže za mě inspirace good, ale udělej si to podle sebe jak jsi zvyklej.
My si teď skoro tři měsíce "hráli" a nakonec to dopadlo takhle (teď se staví)

Nepoleze se ti blbe do vany?
Osobne nemam rad, kdyz je vana takhle zazdivana s presahem, uklouznes a pokud si nezlomis vaz, tak te ty kachle pekne zrasujou :o)

18.07.2011, 12:53 |
hanzz Ono je celkem divný mít podezdívku jak na velkou rohovou vanu a do ní umístit tenhle divnotvar. Každopádně je to, jak J-T píše, individuální. Akorát nevím, jestli zrovna v tomhle případě i funkční :)

18.07.2011, 13:14 |
AR no nevim jestli by se me ten hajzl vedle vany takto libil

18.07.2011, 14:18 |
J-T. :-) Hi, Hi to jsem tušil že to vyvolá rozporuchodné reakce...
Nám se to takto líbí, je to pro nás funkční, strávili jsme nad tím hooodně času a s výsledkem budeme určitě spokojeni.
Tappaja: Nemělo by, vana je trošku obřík 190 cm tak ten prostor pro vlez je dostatečně velkej.
hanzz: Když nám se právě divnotvar líbí, rohovky se už moc nenosí a měli jsme jí do teď :-)
AR: Uznávám to byl kompromis :-/ Máme ještě jedno velké WC... Tohle je jen pro návštěvy, které budou na terase, aby nám nechodili přes celý byt ale z terasy rovnou na WC... My ho používat budeme jen výjimečně.

18.07.2011, 14:50 |
AR no je fakt ze tomto rozpolozeni koupelny by to ani jinam dat neslo, bud vedle vany a nebo naproti coz je snad lepsi slyset nekoho srat nez se na nej primo z vany koukat :-D

18.07.2011, 14:59 |
J-T. AR: Tak předpokládám, že když bude návštěva že se nebudu cachtat ve vaně :-)
My budeme z 95% v běžném provozu používat druhy samostatny WC, který je přes chodbu...
osobne by som nemohol mat vanu a wc spolocne.... clovek sa ide vysrat a potom po nom nikto minimalne pol hodinu nemoze pouzit kupelnu... alebo opacne, niekto je v sprche a ked to na teba pride tak ta aj roztrhne kym sa uvolni kupelna.... to aby som mal vonku rezervnu latrinu... ale tak je pravda, vec nazoru...
P.S.: je hele mami, ja mam tady kachnicku ve vane a ty delas akurat tak hovno.... :-))) (realna situacia jednej znamej,,, co uz, ked musis tak musis alias vepro-knedlo-zelo rulezzz)

18.07.2011, 15:19 |
AR j-t: ja to myslel tak ze ty se cachtas a zena jde na hajzlik ;) nebo naopak. zena si dava olejovou koupel a ty tam des vyklopit poradny opilecky kokino co zamori celou koupelnu :-D ale pokud to resite druhym hajzlikem tak ok ;)

19.07.2011, 14:37 |
Kapka (M)
2 madaros: pisni mi na ICQ..proberu s tebou tu koupelnu
kapka: psal sem, az na me budes mit cas tak sem bud na mailu,nebo na ICQ skoro nonstop :)