Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zatmavení skel

o Navštíveno 2826x o
o 17.07.2011, 19:08 | Romca55 | Upraveno: 2011-07-17 19:09:15
Někdo prověřený co dává tónové folie na skla s tipovým listem a atestem na foliích aby pak nebyl problém při technické nebo u DPČR ??Královehradecký,liberecký kraj popřípadě něco kolem mladé boleslavy??? popřípadě někdo ze členu to tu dělá?

o 17.07.2011, 21:28 | Thomas987
pár aut jsem už udělal s kámošem. okr. Rychnov nad Kněžnou. s atestem samozřejmě..
o 19.07.2011, 07:50 | golfista hanz | Upraveno: 2011-07-19 07:51:20
na předních oknech nemužeš mít žádné zatmavení takže atest je ti k ho.nu a vzadu je to jedno tam to mužeš klidně zaplechovat a nikdo ti nic neřekne takže kdo ti dá nebo nedá atest bych neřešil spíš kvalitu a cenu ja mam super zkušenosti s touto firmou kvalita super ,rychle ( na počkání ) a za dobrou cenu [ Link ] samozřejmně atest dostaneš na všechny okna + kartičku
o 19.07.2011, 09:15 | Mr.Scully
Na předních sklech sice nemůže folie kvůli tónování z výroby být, ale na druhou stranu policajt nepozná, kolik bylo z výroby, takže pokud bude folie v povolených mezích (těch 73% průchodnost nebo kolik), tak to ani řešit nijak nemůže... vyhodí ho pak leda na STK, ne?
o 19.07.2011, 09:29 | jodua
No pokud by sis chtel udelat vylet, tak mohu jenom doporucti v Plzni firmu JAPKOR www.japkor.cz

fakt profik a ceny uplne luxusni s atestem.

Pred 2 tydnama jsem tam byl s jednou 406 a bavili jsme se, ze do predu dame vic nez je psano, ale on mi vysvetlil, ze na poslednim skoleni mu oznamili, ze by se PCR by mela v nejblizsim terminu zacit zajimat pri kontrolach o procentualnost zatmaveni na prednich bocnich sklach. Ze vsichni dopravaci dostali informace kolik je maximu atd.

Takze mi na predek vic jak maximalni stmaveni 30% (celkem) s certifikatem o montazi neda.

Jinak na ostatni okna, krome celniho, si muzes dat co chces. Klidne zaplechovat nebo zatrit stetcem :-D (tedy skoro - musis na to mit atest)
o 19.07.2011, 09:31 | Lufas
a kde se da koupit samotna folie? nejak nemuzu nic najit:-(
o 19.07.2011, 09:35 | giuseppe
Turnov - Michal Bouček [ Link ]
mám je na autě 9let a bez problémů.
o 19.07.2011, 09:55 | Mr.Scully
jodua - na tuhle firmu jsem dostal taky pozitivní reference a taky tam zajedu. Nicméně přijde mi, že se pořád dostatečně neřeší to, co řekl golfista - že je povoleno 30% zatmavení, ale TO UŽ JE Z VÝROBY, tudíž v podstatě každá fólie na předku je nelegální. Proto je spíš otázkou to, co jsem říkal já - jestli policie všechny tyhle nelegální folie na předku nějak může řešit nebo ne, protože oni teoreticky neví, kolik mělo auto z výroby.
o 19.07.2011, 10:09 | slama
[ Link ] Můžu doporučit a umí dát fólie i na přední okýnka s atestem + kartička. Cena velmi slušná!
o 19.07.2011, 10:19 | jodua
To Mr.Scully:

ne vsechny okna ve predu maji ztmaveni. A pokud maji ztmaveni z vyroby tak ne vsechny maji 30%. Pokud se kouknes na okno, tak v dolnim rohu je cislo skla, vyrobce atd. Pokud je tam napsano TINTED tak je ztmavene od vyroby.

Jenze jeste nikde jsem nenasel kolik % kdo ztamovoval. Delam ve subvyrobe oken pro automobilky, a nikde nemame specifikovano, jak ztmavene okna jsou dodavany k nam. Ale delame zadni nestahovaci okna, takze tam muze byt 100% zatmaveni.

Kdyz to shrnu. Ve predu muzes mit max 30% ztmaveni. pokud je tam TINTED, tak by se melo zmerit kolik je ztmaveni a pridat do max 30%. Ale co vim, tak z duvodu, ze nikdo nema merak, tak se do predu nedavaji zadne folie nebo nejsvetlejsi pro minimalni ztmaveni.
o 19.07.2011, 11:38 | Mr.Scully
jodua - co jsem slyšel, tak třeba naše BMW E46 mají zatmavení tuším 27% (?) a to je skrz ně vidět naprosto jasně, takže bych se ani nedivil, kdyby ostatní auta na tom byly podobně. Tudíž naprosto legálně si tam můžu nalepit leda tak 3% folii :-/
o 19.07.2011, 23:00 | cezetko | Upraveno: 2011-07-19 23:00:52
Liberec, BMW E61, zatmavený komplet (vpředu nejsvetlejší fólie). Na všechna okna atest + typový list, kde jsou všechna okna zapsaná. Stálo mě to 4.5tisíce. Fólie 3m.

V typovým listu máš potvzenou propustnost okna včetně fólie. Víc už pro to opravdu udělat nemůžeš.
o 20.07.2011, 07:37 | golfista hanz
ja bych ji na predek nedaval ale samozrejmne je to vec kazdeho jak to chce. zbytecne problemy s tema kokotama na silnici, na STK a potom co kdyz budes chtit s autem nekam vycestovat ? v zahranici se s tim srat nebudou jako tady v ČR
o 20.07.2011, 09:18 | Mr.Scully
Bohužel asi není šance zjistit, na kolik % jsou přední skla zatmavena z výroby... takže i s tou zdánlivě povolenou 30% hranicí prostě musíme u zběžných kontrol spoléhat na atesty, u STK spoléhat na pětikilo přiložené k žádosti a v zahraničí spoléhat na otevřená okénka...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3574 sekund.