Navštíveno 80x

Dneska jsem viděl poprvý na vlastní oči Q7 a musim říct,že se mi moc líbí! Fakt super!
zajimá mě,tohle je nástupce Allroad Quattro ?

auto exner ve vysocanech ... dnaska tam meli vytazenyho bentleyho myslim
jinak me se audina libi ale ten obsah by moh byt vyssi ... hlavne proti tem feldam to vypada obří
auto exner ve vysocanech .>>>jojo je to focený dneska,když jsem tam šel,tak si ještě jednu Q7 odváželi..

03.02.2006, 19:48 |
FXS Allroad se mi líbí víc,ale Q7 je taky pěkná kára :
to se bude zase srát :o)))
Hm, nebylo tech lestenek uz nak moc?

03.02.2006, 22:52 |
Ageon heh, típkom z Bratislavského VW sa pred pár týždnami jednu Q7 už aj podarilo rozbiť :-)))
[ Link ] vodič si vraj zmýlil spojku s brzdou :-)

03.02.2006, 22:57 |
EFCA ale jo, myslim, ze by mi slusela :o)
libi, az na ty sedy plasty. dneska sem na D1 potkal dva kamiony co Q7ky vezly
o 5cm vyssi,o 10cm kratsi,o 2 palce sirsi gumy a je to hezky auto. Ten koncept byl peknej,tohle je jakejsi mutant.

04.02.2006, 07:09 |
paia neni to nastupce allroadu a vypada to moc dobre... :o) novej allroad by mel byt predstaven v nejblizsi dobe...
potkal sem včéra v Dejvicích , ale nestihl sem si jí vyfotit , je to fakt auto jako kráva :)

04.02.2006, 22:24 |
Alda Joj tak uz mam vybrano :-)

05.02.2006, 14:38 |
paia velky to je, oproti tuaregu tipuju tak o metr delsi, taky to ma jednu radu sedadel navic, pohodlny je to taky, navic je to Audi... :o)
mne se vubec nelibi divne dlouhy divnej zadek a nastupc allroadu to neni ten prijde na ceskej trh po prazdninach a bude drazsi nez ten minulej a drazsi nez Q7 uz sem se ptal :)
coze? novej allroad bude drazsi nez Q7? tak to je mazec. hlavne sem videl nejaky spy foto a nic moc teda..
Tusim ze novej allroad bude Q6 (Q4)nebo jak to psali ve svete motoru
jo, dneska jedno rano sbirali z podbarandaku bez cumaku...

06.02.2006, 17:22 |
paia allroad se bude vzdy jmenovat allroad, Q6 ma byt quattro verze A6, A6 zustane oznaceni predohrabu.