Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ukončení pov. ručení a hav.pojištění

o Navštíveno 1405x o
o 01.08.2011, 10:41 | LukeFab
Zdravím,
dostal jsem nabídku na povinné ručení(Generali) a havarijní pojištění(Kooperativa) za dobrou cenu.Pán to má na principu brokerské společnosti. Říkal mi,že se staré pov. ručení dá zruit fiktivní smlouvou. To je mi celkem jedno,jen mě zajímá,když si oboje momentálně zruším,jak je to s částkou,kterou mi pak vrátí zpět,jelikož si to platím ročně povinný i havarijí a platil jsem to někdy v březnu. Rozhodně bych chtěl oboje zrušit a přejít,jednat to mám ted u Slavie a pak to co mi pán nabídl bude za lepší cenu a lepší podmínky. Jde mi jen o to,kolik bych dostal od te Slavie zpět,když tam oboje zruším.

o 01.08.2011, 10:44 | Ravo
dostaneš zpět poměrnou část pojistného v případě povinného ručení. V případě havarijky nevím, tam se to bude řešit obchodními podmínkami ve smlouvě.

Nejjednodušší bude se přímo zeptat ve Slavii - řekni jim, že plánuješ prodej auta a jak to bude s přeplatkem pojistného.
o 01.08.2011, 12:35 | Šestikule
legislativně čistější řešení je hodit to na den do depozitu, ofocený velký TP poslat na pojišťovnu a zruší ti smlouvy bez keců
o 01.08.2011, 21:01 | sir_richard
Jako 6O, po nas ted chteli ofoceny TP,takze fiktivka nehrozila :-(
o 01.08.2011, 21:12 | martan01
Vzdy jsem resil ukonceni fiktivkou.
Ale depozitem to je preci legalni. Jak jse asi budou zensky divit kdyz dam rano znacky do depozitu a odpoledne jsi pro ne zase pujdu.
o 01.08.2011, 21:32 | Šestikule
martan01: no já jsem jí rovnou řekl, ať ty značky ani nikam nenosí, že si je budu hned brát zpět, dali mi TP, foťákem jsem ho u přepážky ofotil a hned jsem jí podal žádost na vyzvednutí z depozitu. Ani se moc nedivila, jen se ptala, jestli kvůli povinnýmu nebo havarijku :-)
o 01.08.2011, 21:44 | martan01
Jako ze jsi to vyzvedl hned za par minut ? Nechteji RZ vydavat jen pri predlozeni platneho ruceni ?
o 01.08.2011, 21:47 | Jendys
však v ten moment ho má platný, když ho ještě nestihl zrušit, protože fotku z foťáku ještě nepoužil
o 01.08.2011, 22:06 | Šestikule
přesně jak píše Jendys, povinné zruším až na základě toho ofocenýho TP a zrovna teda já jsem už měl hotové i nové povinné
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3609 sekund.