Navštíveno 1435x

Ahoj, prosím o radu, dnes sem jel z práce k benzínce a u ní to chcíplo nevím asi došla nafta.Jedná se o MB W290TD. Nafta dolitá auto točí ale nechytá.Palivovej filtr jsem dolil naftou taky,ale stále nechytá.Prosím o radu jak rozběhnout.
Díky
Bude to potreba zrejme odvzdusnit, jak na to, to ale netusim...
No baterku mi to už vycuclo, ta se ted nabíjí.Ale jako fakt nevím, nejsem moc znalej motoru
Nemas na palivaku "pumpicku"? Ja u Toy to mam, taky mi to vubec nechytalo, stacilo tam parkrat zapumpovat a pak uplne v pohode chytlo ;)
tý jo neni, je elektrický
ahoj thchan dela mb tak sem se ho ptal a jestli ti dosla nafta tak pouhym startovanim to prej neodvzdusnis ma to na X autech vyzkousene pry se musi povolit vstriky jen trochu at muzou odfouknout a pak startovat dokud nezacne litat nafta , jinak to neudelas..:)
stačí povolit jen jeden vstřik? Tý jo to je docela pakárna :( ale děkuju.
ad vstriky, bacha na to, nevim jak u MB, ale u Toy jsem po demontazi/montazi musel davat novy tesneni...
staci povolit ty trubky jak vedou do vstriku a vsech 5 povolit..to je za 5min hotove sundas jen horni kryt a povolis..
a to se startuje s těmi povolenými trubkami? Omlouvám se trubka jsem já a opravovat toto moc neumím.Kdbybyb byl někdo z Plzně a pomohl mi byl bych moc vděčný.
ano startujes s tema povolenjema rourama aby se dostal ten vzduch ven... to zmaknes neboj..
a pak to hned vypnu a vstřiky dotáhnu a mělo by jéct? Děkuju, jen mám strach abych něco nepoškodil.
Ještě dotaz, prostě když dojde nafta, tak ničím jiným se to pokazit nemuže? jde jen o to jesli mám hledat i nějaké závady v případě.Ted je tma už to nevyřešim,ale zítra hned na to jdu.Jinam Thepyroman děkuju

10.08.2011, 23:17 |
Komba Nikdo ti neodpovídá k trubkám,ale povolíš převlečný matice,budeš točit motorem tak dlouho dokud ti z nich nebude téct nafta a pak je rychle utahneš.Nejlépe když jeden startuje a druhý utahuje....já to mam do plzně 40km,kldině bych zajel,ale sám mam plno práce s křápama.
Ještě je potom kolikrát dobrý naftu tlačit šprickou přímo do hadičky a to pomůže vždy.
Večer dám vědět jesli to funguje, zatím sem nabil baterii.Po práci se na to vrhnu.Nafta je dolitá 15litrů v nádrži a filtr je taky plnej.
Prej to chce pomocnou baterku a tocit a tocit...
Ja nevim no, mozna bych cinknul do mercedes servisu a poprosil je o radu.
No abych nepřidřel střiky, když tam nejde nafta, páč točit na prázdno se vzduchem.
povolit trubky na vstřikách těsnění není je to kužel as převlečnou maticí,jak píše komba,bejvá to 17tka klíč..
Ale třeba u dieslové feldy jsme vždy museli roztahovat,jinak to prostě nešlo,ale tam je myslím lucas čerpadlo a to je ta neduha..
Jo a když ti nejde nafta tak nepřidřeš ani vstřik protože tam nejde tlak paliva a vstřik nevstřikuje .-)
AHoj, přátelé, tak už to vrčí.Povolil jsem a několikrát jsem to zkoušel a na 6 pokus sem to přemluvil a dotáhnul vstříky.Děkuju za radu ,jsem rád že se zde najdou dobré duše. :)
Hezký víkend všem