Navštíveno 1493x

Zdravím, letos jsem se rozhodl, že svoji FZR po 7 rokách co jsem s ní prožil jen krásné chvíle zradím a pořídím si něco většího.
Chtěl jsem vždy GSXR 750/1000 ale ted jsem v okrese narazil na velice pěknou CBR 929. Je to 2001 a chci se zeptat na co tento stroj cca trpí? na co si dát pozor atd. Předem děkuji kluci za názory,postřehy.
Samo že si na inzeráty vemu kluka co servisuje motorky ale tak celkově mě to zajímá.

11.08.2011, 13:47 |
Alííí U 929 myslím padaly převodovky... Ale u 10 let starýho stroje bude načatý všechno. :-( Mrkni na počet majitelů (pokud to půjde), a určitě dej na radu zkušenýho servismena...
je 3 majitel, pomalinku zjištuju co na ni bylo dělany.. Ja vim ale bohužel na novou nemam tak hledám něco s čím se zas pár let pomazlím..přecejenom FZR už neni tak pěkná..
Zlobil často regulátor napětí. Měl by být pod sedlem řidiče nebo spolujezdce. Na převodovky je to jako jakákoliv jiná stará motorka. Problém bývá nejčastěji na 1-2 kvaltu, protože to moulové zvedaj přes spojku no a tím pádem i se spojkou samotnou.
Měl jsem 954RR a o převodovce mluvím z vlastní zkušenosti. Genrálka převodovky i s prací 17t. peněz!! Spojka už jde a tu udělá kdejakej chasník za pár korun.
Jinak co se motoru týče, tak pokuď to mělo péči, tak je to honda a většinou je na tom motorově líp než ostatní. Nicméně je to vždy kus od kusu a největší roli hrají předešlí majitelé. Jinak je to vcelku spolehlivej stroj a spolehlivostí je na tom lépe než konkurence.
neznam tedy tuhle motorku do podrobna co se jejich neduhu tyce, ale mam souseda co na ni ma 58 000km a mimo bezneho servisu a udrzby jen jezdi a jezdi, a on neni zadnej mototurista...
díky kluci za váš čas.. kdyby někdo ještě něco byl bych rád.