Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kdyz se tu nedavno zminovaly power balance naramky...

o Navštíveno 786x o
o 17.08.2011, 10:54 | michal_smsmsm (A)
tak jsem vcera nasel taky neco moc hezkyho: [ Link ] ve zkratce, lide tim rozhaneji mraky, pestuji pomoci toho kyticky, privolavaji ufo atd... Na to ze to je pryskyrice se sponama ze soustruhu, tak bych rekl ze docela dobry ;-) Astar Saran se tim da prej privoval taky...

o 17.08.2011, 11:23 | hanx
Nechápu :-D to jsou náboje to převaděče spojitosti!! :D:D:

Pokud orgonit odruší negativní energie kolem mne, dokážu dát do myšlenky mnohem větší sílu. Když kropím kytky a jsem v pohodě a kropím je proto, že je mám rád a nechci aby uhynuly, jsem pozitivně naladěn, neruší mě starosti všedního dne, nebolí mě hlava a defacto se spojím s mým vyšším já, dám do myšlenky takovou sílu, že ty květiny to poznají a rostou jako o život. síla myšlenky je neuvěřitelná.
Myslím ale, že tu všichni mluvíme o jednom. Je to o energiích, o vibracích... myšlenka je taky pouze vibrace.
o 17.08.2011, 11:28 | michal_smsmsm (A)
[ Link ] Zprostředku těch hodinek (tak kruh velikosti mince - zasahuje to asi do poloviny těch kamenů) jde silný proud energie nahoru, docela daleko, ani mi nestačí ruce, když to zkouším. Směrem nahoru se to jemně rozšiřuje. Ještě vnímám v okolí orgonitu (bublinka přibližně 9 cm v průměru) takové jemné vibrace, takové "vrnění" nebo "bublání, klokotání", ale opravdu jemňounké a má taky jinou "barvu", než ten sloup - ten je šedobílostříbrný, tohle je něco mezi barvou zlata a mědi. - fakt pakarna, tvl ale staci proste mit napad, rict ze to "neco" dela a zacit to cpat lidem a prodavat, ono to kupce najde a pak jeste dalsi kvanta lidi zacnou rikat ze jim to pomaha v tomhle a v tamtom ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.333 sekund.