Navštíveno 5660x

Jak to s jizdou bez kapoty motoru? V sobotu budu prejizdet z krivky na hosin a zpatky a premejslim netahat ssebou ten kus laminatu ;-) co na to zakon?
Dik ;-)
Je to zásah do konstrukce vozidla, takže špatné a měli by z tebe (resp. z tobě udělené pokuty) radost...

24.08.2011, 22:06 |
Kesam Je to kousek bych neřešil :-)
jj, tak ono kdo jak má štěstí, můžeš jet bez kapoty 150 km a nikde nikdo a klid a pak pojedeš 2 km bez dveří a potkáš hlídku, já jsem ta druhá skupina :-D s tím štěstím jako se dveřma :-D

24.08.2011, 22:13 |
Kapka (M)
jenže ty myslis Luky tu kapotu vzadu na broučkovi..take bych tohle vubec neresil..v pohode

24.08.2011, 22:17 |
Kamil ta zadní část takovej průšvih není, problém by byl, pokud by to bylo vpředu

25.08.2011, 06:29 |
hanzz vždycky můžeš říct, že ti to muselo uletět po cestě a že sis toho nevšiml :)
Nebo ze mi to nekdo ukradl :-)
jj zrovna to uletelo s odmontovanejma sroubkama - neres to kamo. Toho si nikdo nevsimne. Budes tvrdit, ze je to orig uprava :-)))))
Vezmi kamarada, ktery pojede par minut pred tebou a pokud tam nekdo bude, zavola mobilem.
u me to moc konstrukce vozu neni :-)))

Navštíveno 270x -tak ted uz tam budou cihat natuty :-)
:-))) pravda ;-)
Seru na to pojedu s nou... ;-)
já sem jezdil týdeň bez předního na koktě a dyž mě zastavili , tak enom pochválili a pustili , ale bude to co kus , to originál
V tomhle případě by tě nic říc nemuseli
Tak už bez holky jezdím třetím rokem včetně celé evropy (cca 40.000km) a zatím bez jediného problému ;-)