Navštíveno 12593x

15.09.2011, 08:39 |
All Někdo mi tvrdil, že plazmy, LCD ani LED televize nelze přepravovat vleže na znak nebo na xichtě a to ani v původním balení. Je to pravda nebo blbost?
Vybírám Tv pro dceru, sledování z cca 2,5 metru, přehrávání videa, cena do desítky. Zaujaly mně Samsungy LE32D550 a LE37D550. Co vy na to?
Plazmu nesmis na lezato, je poměrně velká pravděpodobnost, že by ruplo sklo :) ale vzhledem k tomu, ze vybiras malou uhlopricku, tak to bude lcd nebo led a tem by to vadit nemelo, kór v 32-37" uhlopříčce :)

15.09.2011, 08:45 |
JR Nevim jak plazma, ale LCD uplne v pohode. U plazmy bych se asi bal o sklo.
Plazma taky žádný problém, vezl jsem na ležato 42 i 50 a to i několik kousků po sobě, nikdy žádný problém

15.09.2011, 10:54 |
Daryl (A)
ja tu svou (50" sam plazma) taky vez na placaka a pohoda. Pokud neplanujes tankodrom, tak je to asi v pohode.
Lednice se taky nemaj vozit nalezato a dela to kazdej a neslysel jsem, zeby kvuli tomu nekomu umrela.
Pokud možno vždy na svislo. V případě nouze opatrně položit a VŽDY na záda aby šipka s obrazovkou byla nahoru. Na zádech má kovový rošt pro držák na zeď a to není problém. Nikdy to nevozitt šipkou dolů!!! už jsem viděl prasklou plazmu i rozteklé LCD hlavně velkých úhlopříček.

15.09.2011, 11:29 |
JR Lednice se nema vozit kvuli chladivu. Na ty nema co prasknout :-D
Lednice se vozí na ležato běžně, ale je třeba jí nechat 24h stát, aby se chladivo ustálilo.
U TV je to, jak napsal Tuner#2.
Jinak nevim, kde furt berete ty LED televize, já jsem asi zaspal dobu, ale ještě jsem u nikoho v obýváku LED TV neviděl. :)) Prostě mi to označení vadí a dneska je to všude. :)
Jako pavelk - 50" plasma vleže na zádech a žádný problém.
ja jsem ji dal vzdy na stojaka na zadni sedacky a pripojil pasama. Chce to ject jen opatrnejs
a já mám dodávku
ale zase nevozím televize
ale kdyby někdo chtěl telku převést tak stačí zavolat či napsat (Rychnovsko )
P.E.T.R - Jakto neviděl? Dneska je jich snad málo těch LEDek ? :D
dejvyxxx: Další lapená ovečka... LED TV neexistuje, buď je to klasické LCD (se všema jeho neduhama) s LED podsvícením a nebo je tady technoligie OLED, ale ta je zatím jen v malých úhlopříčkách, nesmyslně drahá...
Tuner2: ja znam :D