Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone 5 - postitive

o Navštíveno 2982x o
o 21.09.2011, 21:23 | AllInOne | Upraveno: 2011-09-21 21:25:11
Udělal bych tady vlákno, do něj by se dávaly novinky, poznatky a jak bude k mání, tak i zkušenosti šťastných/méně šťastných a nešťastných majitelů :o)

Na začátek mě zajímá!
V čem bude pro běžného uživatele lepší jak 4ka? Co má navíc?
Proč ho vlastně chcete?

o 21.09.2011, 21:24 | empiK (M)
vetsi schopnost zblbnout vice lidi? :)

sorry, musel jsem :)
o 21.09.2011, 21:24 | macek
Prosimte jeste nikdo presne nevi co bude umet pockame az na 5.10
o 21.09.2011, 21:25 | madmaik
uz sem si udelal predobjednavku na mironetu :DDDDD
o 21.09.2011, 21:25 | AllInOne
empik :o))) I tak se to dá nazvat :o)
macek: a 5.10. bude představenej nebo už rovnou ke koupi?
o 21.09.2011, 21:31 | madaros
5.10. by mel bejt keynote,apple konference,kde by mela bejt predstavena nova modelova rada, uz se taky tesim :)
o 21.09.2011, 21:35 | rebel
já chci novej iphone :-))))))))
o 21.09.2011, 21:38 | AllInOne
Díky madaros, já myslel že už bude na pultu u Vodafone :o)
o 21.09.2011, 21:39 | CRK
empiK: woe.. :-D
Zatim, co sem čet ty vylepšení, tak Android dávno má...
o 21.09.2011, 21:42 | Nismo.Power
20K za stále stupidní telefon ? ;-) ne děkuji příjde mi to +/- stejný jako vlajková loď nokie za bomba cenu 15k.....
v čem bude lepší ? no to nevim asi lautr v h****.... aneb 200 novejch fcí což si ani nedokážu představit neb když si vemu do ruky i4 tak během 10minut mám tlf prolezlej od A do Z a značně mě začíná nudit, když mám v ruce androida tak mě to nutí neustále si s tim hrát, zrovna včera sem v rootu překopal skripty takovym způsobem že telefon už nenaběhnul no řekněte mi : můžete tohle na iphonu ? :))) nemůžete tam ani prd, bylo je a bude to stále jen hračička která je údajně cool a kdo jí nemá tak je out... vlastně sama o sobě nic moc extra neumí co by neměla konkurence ale zato uživatele omezí ze všech stran a stojí jak pořízení tak následnej provoz dost peněz.... jediný na čem se určitě shodnem že třeba i4 má dost dobrý zpracování který třeba u samsungu sem tam zakulhá a htc je určitejma modelama skoro na úrovni ip ale zase nepotřebuju platit o polovinu víc za to abych měl nepoužitelnej tlf jen proto že má dobrý zpracování to fakt ne....
pokud bude ip5 lepší v tom že do ní pude narvat android tak ano to bude dobrý vylepšení ale obávám se že by pak uživatel ztratil svojí cool vlastnost a okolní svět by se o něj vůbec nazajímal.... a vůbec proč bych měl cpát androida do něčeho co má prokazatelně slabší HW než levnější konkurenční tlf za míň peněz že ano.... ? :)
a stejně jediný co se nezmění je to že apple bude žalovat jak malej parchant že oni tohle a támhle maj něco co je jejich a naopak protože je sere že android už před rokem měl větší počet zařízení s tímto OS než jejich cool bezva věc a každym rokem má víc a víc a nejsou schopný se s tim smířit což já si myslim že jim to může bejt uplně putna že se prodá víc tlf s androidem než jejich protože jejich stádo ovcí si jejich výrobky koupí vždycky i kdyby to zdražily na 40k neb prostě "think different"......
mě jen ve firmě řekly že až to výjde tak se koupí 15ks a rozdá se v topmanagementu a jejich současný i4 kde z 20ks sou používaný asi jen 5 protože ostatní nemaj dost velký QI na to aby to pochopili tak maj nokie nebo bb......takže až budou tak budu asi jeden z dost prvních kterejm se to dostane pod ruku tak klidně můžu poreferovat ale nepředpokládám že by tu odemě na to padlo nějaký kloudný slovo neb to bude asi jako facelift oktávky....

AMEN víc to zde komentovat nebudu a navážet se do mě můžete jak je libo sem zvyklej ale flamu už se neúčastnim ;-)
o 21.09.2011, 21:54 | muSlim
Nismo, pilulku a spať ;-)
o 21.09.2011, 22:10 | Luke-Jeep | Upraveno: 2011-09-21 22:19:25
Cim vic nismo pise ty jeho kidy tim me vic utvrzuje v tom ze jsem rad ze iPhony mam :-)

Edit: protože jako velkou vyhodu psát to, že se můžu hrabat v rootu až se to sekne je fakt megavýhoda... Na to bych fakt chtěl mít někdy čas :-D
o 21.09.2011, 22:38 | Luke_288
Jsem zvedavej. Ne ze bych ho chtel koupit, ip4 mi bohate staci, ale zajima me s cim novym prijdou
o 21.09.2011, 22:52 | Mr.Scully
iPhone vs. zbytek světa je jako Windows oproti Linuxu. Prostě druhá varianta může být (ne vždycky) lepší, ale první má daleko líp zvládnutej marketing a proto u lidí vyhraje :-) Někdo to chce zkoumat a vezme složitější variantu, někdo si chce jen hrát a nehrabat do vnitřku a vezme první možnost.

Já osobně nemám absolutně žádný předsudky vůči značkám, telefony jsem vystřídal snad všechny značky, který existujou a nemám ani jasný preference. Iphone jsem zvažoval, ale naprosto mě odradila cena - z mýho pohledu je to pěkná věc, ale je o třetinu dražší než srovnatelná konkurence a tím pádem mě to absolutně nezajímá. Pozejtří si vyzvednu firemní Samsung Galaxy S (nakonec jedničku, na dvojku peníze nezbyly) a nemyslím, že bych oproti výrazně dražšímu iPhone 4 o něco výrazného přišel :-)
o 21.09.2011, 23:01 | Honcke
Jako vážně nevím co je iphone,max z doslechu,telefony mam samej oldskůl a je mi to jedno:-)
o 21.09.2011, 23:11 | Daryl (A)
az na to ze neni zadna srovnatelna konkurence :-)

mel jsem ted opevovany galaxy s 2 a z dalky hezky. z blizka potreboval kazdou chvili restart, protoze se neco kouslo nebo jinak prestalo chodit. coz se na jabku nestane.
o 21.09.2011, 23:33 | Mr.Scully
Daryl - tyhle androidí phony je holt třeba poladit ve smyslu, že třeba měsíc se bude sekat, pak vyjde novej android a je to v cajku. Holt to není od začátku, no.

Galaxy S2 jsem zrovna dneska shodou okolností držel taky v ruce a hned bych si ho nechal :-)
o 22.09.2011, 01:29 | rebel
DARYL: JJ SOUHLAS JABKO SE NEKOUŠE TO SOUHLAS, ZA ROK UŽÍVANÍ ANI JEDNOU.COŽ SE O HTC A NOKII NEDÁ ŘÍCI tam se to sekalo kde kdy
Jen na htc se dalo vše sehnat bez problému to na Jabko nejde jedine po instalu toho softíku pak to jde i na jabku
o 22.09.2011, 03:32 | Tendr
Honcke: [ Link ]
:D
o 22.09.2011, 05:21 | cr4sh3r
rebel: Za rok používáni HTC Desire se mi seklo tak 5x? možná ani to ne... stojí to za ten rozdíl 10tisíc mezi telefonama? ani ne

o funkcích se mluvit moc nedá, všechny uměj to samý...
o 22.09.2011, 07:02 | rcman
Nismo.Power: Že ty máš ty sálodlouhý texty o nejhoršim telefonu značky Apple někde uloženej a vždycky to jenom překopčíš...
o 22.09.2011, 07:30 | Arnie_one | Upraveno: 2011-09-22 07:32:40
Je jasný, že Apple nemůže být stranou, musí vydat novej IP. Jobs to řekl, že každej rok pujde nová generce.

I kdyby IP4 umel vse co IP5 uz z marketingoýho důvodu ho musí vydat, tomuhle se nedivim.

Apple trefil dost velkou cílovou skupinu lidí, není potřeba ho hanit. Osobně IP nemusím a nechci ho, ale věřím tomu, že spoustě lidem vyhovuje.

Já mam Wave, kovový tělo, superAMOLED, PVR SGX 540, cili HW lepsi nez IP4, stejne by ho spousta lidí nebralo kuli Bade a me pritom neskutecne vyhovuje.

Budte radi, ze tady IP je, aspon ostatni fi. se pred nim predhanej a tezi z toho uzivatel.

Me nejvic zajimava, jakej bude mit disp. jestli povýší Retinu a bude na urovni super AMOLED plus, nebo pred nim.

o 22.09.2011, 08:27 | LukeFab
Nevím jak vy,ale já mám sgs2 už měsíc a ani jeden restart nebo zásek,tak nevím co ste s tím telefonem dělali
o 22.09.2011, 08:41 | Kapka (M)
už aby vyšel IP5...všichni ty cool si ho pobeží koupit..a spadne cena IP4 a ja si ho konečně koupim :-) a muj stary dobrý IP3G 8GB pujde do světa-co ho mám 2 roky tak se mi ani jednou nějak nekousnul nebo něco takového
o 22.09.2011, 08:55 | Augi
A já jsem rád za BB a nic jinýho bych nechtěl. Mám telefon na práci, ne na hraní...
o 22.09.2011, 09:00 | rebel
cr4sh3r: hmm aha ja mel htc touch 2 a seka se pořad nejkdy se nenabíjí a nekdy si to při telefonováni vola kam chce a cena byla 15500kč což od jabka není tolik znát .
A známej má tu placku htc a dvakrat vyměna zakladní desky ted to ma potřetí na servisu .A kámoš měl tu jebku za 3,5litru a taky mu to zamrzalo
o 22.09.2011, 10:18 | Nismo.Power
zajímavý že snad pokaždý sem příjdou ty malý děti co maj iphone a začnou argumentovat jedinym a to "to se seká a restartuje" ..... za rok a něco co mám SGS se umě konalo jen XX restartů kvůli vybitý ACU či prohození ACU za rezervní druhou (s IP se můžete jít leda vysrat když se vám vybije neprohodíte si ani prd) , pár restartů při update na novější android (chápejte plánovaný restarty)
2 neplánovaný restarty po instalaci aplikace která nebyla z marketu a je o ní známo že mrzne telefon (přenastavení HW v telefonu tudíž nepotřebná aplikace)

a jeden restart neplánovanej neb sem předělal skript v init.d

tudíž když to shrnu tak nikdy by se mi android neseknul sám od sebe pokud bych nebyl rejpal takže rok a něco bez jedinýho potřebnýho restartu jen vybitá baterka maximálně...... jádro linuxu běží nonstop ať se děje co se děje a ta JAVA GUI co jede nad tim i kdyby vytuhla tak jí automaticky jádro vyrestartuje co zjistí že neodpovídá stejně jako se tomu děje u jinejch app (1x vibrace tlf znamená zjištění neodpovídající aplikace, 2x znamená že jí právě sestřelil z oběhu a jede vesele dál)....

takže s tou argumentací která je fakt pitomá už se děte klouzat neni to vtipný už a choďte s něčim konstruktivnim a pravdivym....

a WM se sice uměj seknout ale tam taky neni problém rok v kuse....tady kolega má looxe 560 kterej je sice bez GSM ale běží vdpostatě dva roky v dokině a jedinej restart byl když šel na reklamaci jinak WM5 makaj nonstop takže taky to jde ač nebudu nikomu tvrdit že umřít se to nedá je to vcelku easy a s HD sem měl pár pádů ale opět to bylo spíš neofiko romkou takže "no future" .....

i kdyby se mi ale měl android seknout 5x do roka tak neni nic co ospravedlní větší cenu iP když neumí zdaleka tolik co běžnej android jen to že vlastně neumí nic a to nic se tam nesekne jak je rok dlouhej :)
o 22.09.2011, 10:20 | Only_One | Upraveno: 2011-09-22 10:20:17
hele jakej je rozdíl mezi tím telefonem Apple a tím Iphone? Mě to přijde jako dost podobný funkcema :-D
o 22.09.2011, 10:20 | Luke-Jeep
Bavi me dve veci...: jak porad nekdo pise neco o iPhpne a hrani (do toho kontruje Nismo s tim jak si hral s rootem az to zasekl :-))) ) Prave ze nemam cas si s necim hrat a neco porad ladit jak Nismo tak mam jabko...

a ze to stoji tolik a tolik...

Kolik z Vas kupuje telefony za plnou cenu??? Ja to udelal naposledy asi pred 10ti lety -Sony E. P800 za 24.350,- od te dob nejdrazsi telefon koupenej byl iPhone prvni generace za 5.500,- asi 4 mesice po uvedeni na americkej trh prave z USA. Jinak provozuju denně iPhony 2G,3G,4 a iPad a spokojenost... ;-)
o 22.09.2011, 10:21 | Nismo.Power
ad rebel : nejdřív se něco přiuč o telefonech než do toho začneš kafrat jakožto podprůměrnej uživatel telefonu hodnej leda nokie.... Desire je s androidem takže nesrovnávej s WM6.1

a nokie 5110 se taky nikdy nesekla tak v čem je horší od iphone teda ? telefonovat a psát sms to umí taky tak najděte rozdíl ?? leda tak že obojí maj nepoužitelný BT.....
o 22.09.2011, 10:24 | Nismo.Power
L-J ..... všechno je jen o tom že sem předělával skript na optimalizaci RAM paměti protože už takhle mám 2x větší hrubej výkon než iP4 ;-) ale chci víc tak sem na to doplatil moje blbost.... běžnej user tam ani nevidí a nemá to jak zkurvit ;-) takže můžu kontrovat jak chci ale sem prostě IT takže mě tak ber já prostě do toho musim rejpat nemám nic jinýho na práci :)
o 22.09.2011, 10:32 | rebel
Nismo.Power: NOKIE SEM MEL TY NEJ PAK HTC A VŠE STÁLO ZA HOVNO .
Nejsem žádnej kreten tak se podle toho chovej a kup si sám nokii sám ty světa znalej mistře světa .
Mě se ze všech osvečilo jabko4 32gb mám i notes od nich tak si trhni nohou a mě nepoučuj o jabku co to umí a neumí.Jabko má dobré (zpracování ,display a softík)tak si tu o tom plácej co chceš.
Já sem nadmíru spokojenej a rád si koupím 5 .

Ty si vem svou 3310 nokii a jdi psat sms a telefonovat
o 22.09.2011, 10:32 | Luke_288
to je stejný jako s autama. nadává se na koncern, přijdu já s tím, že jsem s koncernem nikdy žádnej zásadní problém neměl, nicméně mých několik aut není z pohledu statistiky nic. stejně tak tu je pár lidí co jim nějakej telefon (at už jakejkoliv) zamrzá a hned se najde někdo, kdo to shodí jako totální blbost, protože zrovna ten jeho nezamrznul skoro nikdy. věcná debata je pryč, protože už jsme u malých dětí atd (tuhle hlášku bych chápal od fotra dvou dětí).
mě už se i na iphonu asi 2x stalo, že mi lockinfo padlo a je mi to fuk. výměna baterek je pro mě výhoda s nulovou hodnotou, nikdy bych netahal druhou baterku v kapse, co kdyby se mi první vybila.
ad cena- každá věc má svýho kupce. proč si lidi kupujou Vuiton kabelky apod?
o 22.09.2011, 10:37 | Nismo.Power
rebel : tak si nejdřív ujasni pojmy než začneš házet HTC do jednoho pytle ;-)

Luke : a vo tom to je..... proto sem se už ani nechtěl dál účastnit debaty.... ať si každej koupí co chce je mi to samozřejmě jedno ;-)
o 22.09.2011, 10:39 | Tarrance
Nismo.Power: Jak se pozná podprůměrnej uživatel telefonu? :-D
o 22.09.2011, 10:40 | rebel
Luke_288:
tak tak maš pravdu .
Každa věc ma svého kupce a každej ma jinej názor někomu se to sere jinému ne . tak to prostě je no
o 22.09.2011, 10:40 | Luke_288 | Upraveno: 2011-09-22 10:40:41
nismo: přesně tak, tak se na to vyprdni, stejně píšeš stejný argumenty pořád dokola, ty nejseš normální user, ty jseš u mě magor co všechno rozebírá a zkouší co vydrží, fajn, něco o tom víš, ale ve finále to sklouzne i do osobní roviny, což asi není účelem
o 22.09.2011, 10:45 | rebel
Nismo: mě je jedno jakej to je přesnej model htc touch je tel za raketu a stal za hovnnnnnnno a další dva jineé jsou to samé.
Je mi to fuck já by sem do htc nešel a basta a mel si tu dal ty své bludy obludy.

A tak si jdi poslat sms z te své nokie
o 22.09.2011, 11:00 | Luke-Jeep
To je totiz nismo presne ono vis... Prakticky az na rebela kterej si vzal narazku osobne tu nikdo krom tebe neutoci na osoby... Jen ty shazujes kookoliv kdo si koupi iPhone na uroven pubertacky co chce byt in a nebo ze si to koupi jen takovej a onakej a omezenej... Nechce se mi to hledat... Pak se nediv ze se lidi brani ;-) delaval jsem IT taky... Taky jsem se porad hrabal v telefonech noutbůcích atp ale uz nechci...

Mam 3, stejna nabijecka, funguje, nesere se... Dostavam od operatoru max za 2k. Nemam duvod menit. Ze mi nabidne nekdo stejnej mobil? Za 1500,- misto 2k? Je 2x rychlejsi vykon? Ja nevyuziju ani tenhle :-))) uz to ma konecne po tech letech ty htc telo ktery nebude vrzat? (2G - vim ze se tak nejmenoval jen abysme vedeli o kterej jde) mam 4tej rok a furt jede nevrze a funguje) takze pokud se mi bude iPhone 5 libit, asi posadim 2G na policku a obnovim park ;-)
o 22.09.2011, 11:05 | choze
Nismo mi připoměl jednu scénku z básníků

čas od 8:54 - je s čím mi nezbývá jen souhlasit :)

[ Link ]
o 22.09.2011, 11:06 | mychal
Tak třeba já Iphone nechci už jenom z toho důvodu, že ho chce každej :-D
o 22.09.2011, 11:07 | Daryl (A)
tak to je argument jako remen :) Takze nechces to nejlepsi jen proto, ze je to nejlepsi :-))))

Aha ! :)
o 22.09.2011, 11:26 | CRK
Obdivuju Apple, jak presvedci spoustu lidi, ze je nejlepsi... :-)
o 22.09.2011, 11:33 | Luke-Jeep
Jojo to HTC na Samsung neumí když je máš v kapse :-D joke
o 22.09.2011, 11:36 | Daryl (A)
CRK: presvedci tim, ze proste nejlepsi JE. Par ovci se najde, ale drtiva vetsina voli dle zkusenosti.

Ja se za ovci nepokladam, pouze vim kolik mne stoji muj cas a kolik jsem ho ztratil laborovanim s jinejma mobilama u kterych jsem nakonec ztratil nervy.

A znam i soucasny ikony androidu ... prakticky. Spolehlivosti a samozrejmosti ovladani nikdo z nich nesaha jabkum ani po kolena. Vse je site horkou jehlou jen proto aby tu funkci vydali driv nez konkurence ... a pak to takhle dopada .. skodi sami sobe.
o 22.09.2011, 11:36 | muSlim
Čo núti jedinca viesť stále tieto žabomyšie vojny? Každému vyhovuje niečo iného, to Vás jedincov fakt tak sere že niekomu Apple vyhovuje a dá zaňho tie love? Smutné...
o 22.09.2011, 11:52 | Cenda
mě by spíš zajímalo, čím je iP tak dobrej, že je nejlepší a kupuje si ho kde kdo. Android se mi nikdy nesek (SE mini), co potrebuju si nastahuju, nainstaluju, hodim widget na plochu a do menu lezt nemusim. Telefon si muzu komplet prizpusobit jak potrebuju, coz pokladam za hlavni pozitivum. Proc potom davat dvakrat tolik za iP?
o 22.09.2011, 12:03 | cr4sh3r
Cenda: Proto aby jsi byl cool :-)) Lide maj pocit že za ty prachy dostanou něco extra, ale bohužel.

Jen si koupí telefon co nic neumí, proto s ním nemusí laborovat a jsou v klidu, prostě to funguje. My s androidem si rádi hrajem s telefonem a proto by nám IP do ruky nemohl.

Prostě každýmu vyhovuje něco jinýho, někomu jednoduchost a někomu zase ta nabušenost všelijakýma kravinama.
o 22.09.2011, 12:20 | CRK
Daryl: Nic proti iPhone nemam, ale podle mě určitě neni nejlepší (víc jak 3 roky na iPhonech a víc jak rok na Androidech) Třeba zpracování (SG2) je to sice plast, ale sedí to a nemá žádný vůle a je to mnohem líp udělaný než SG1 a ani ta pro roce tahání v kapse a tisíci tahání za den, nevrzla - žádný vůle, nic... HTC nemůžu hodnotit, neměl jsem. A aplikace fungujou perfektně, nic se nekousne, všechno je plynulý, žádný zaváhání... Jediný problém u SG2 jsem teď řešil s wifi. Přiznávám. Ale to je tak všechno.
o 22.09.2011, 12:31 | Luke-Jeep
Krašr: a to je přesně rozdíl mezi lidma s iPhonem a tím zbytkem ;-) ti druzí tvrdí že iphone nic neumí :-))) a jak jsou uživatelé debilní atp... Obráceně se to neděje ;-)
o 22.09.2011, 12:51 | rcman
Nebude náhodou největší problém vtom že Apple vyrábí IOS a Iphone současně. Tudíž to pak všechno maká jak má...

Zatímco Android je jen opeační systém pro hromady různých přístrojů.
o 22.09.2011, 13:06 | TROY
rcman má pravdu
Dneska koupíš pseudo telefon za 2k a je tam android - telefon pomalej,ale hlavně,že to má Androida ). Děkuji nechci ).
Nicméně jsem zvědav na cenu I5 ;)))))), čtyřky se zbavim a koupim pětku
o 22.09.2011, 13:06 | LukeFab
problém je v tom,že ti co mají IP,tak nechcou znat,že dali dvakrát tolik za něco co umí jen pulku toho co android.Dostanou navíc možná tak lepší zpracování a ten pocit,že maj apple
o 22.09.2011, 13:16 | CRK
Luke-Jeep: Je pravda, že obráceně se to děje, alespoň tady na fóru, méně. Ale zase je pravda, že ti co dnes upřednostňují Android, měli dlouho iPhone, ale ti co mají iPhone, tak mají většinou jen krátkodobou zkušenost s Androidem nebo porovnávají s nějakým levným Androidem.
o 22.09.2011, 13:22 | CRK
TROY: To je přesně ono, proč porovnáváš telefon za 2.000,- s telefonem za 20.000,-. To je opravdu nesmyslný porovnávání. Kdyby byl iPhone za 2.000,- tak bude taky pomalej nebo Apple by zvlád za dvojku nějakej luxus? Asi ne...
o 22.09.2011, 13:53 | Kleneex
Moje 6303i plni vsechny pozadavky ktere telefon musi mit!!
o 22.09.2011, 14:09 | Luke_288
vždycky, když už se to začne chýlit ke konci, tak se najde někdo, v tomhle případě Cenda, kdo položí zas a znovu tu mystickou otázku "v čem je teda IP lepší" a proč by měl dávat 2x tolik za ten telefon.

proč si lidi kupujou drahý hadry, když je dneska koupíš i v tescu?
o 22.09.2011, 14:16 | worm03
Luke_288: nevim, jestli tohle chteli slyset iPhonari. Ze si to jako kupujou hlavne kvuli znacce :-D
o 22.09.2011, 14:18 | TROY
já si jabko nekupuju kvůli značce - ale už mám třetí a vždycky to funguje jak má proto si ho koupim zas
o 22.09.2011, 14:21 | Luke_288
worm: nevím jakou dedukcí jsi došel k takovýmu závěru, ale budiž. asi ti není souzeno můj příspěvek správně pochopit.
o 22.09.2011, 14:32 | CRK
sorry, ale worm to napsal presne, opravdu to tak vyzniva... nebo to upresni
o 22.09.2011, 14:35 | muSlim
2 CRK: a keby to tak aj bolo, kde je problém? Čo to podaktorých tak trápi? Že by malý príjem a závisť? Inak to už fakt nechápem...
o 22.09.2011, 14:36 | badczech
Hadani jak na vesnici kdo komu prejel slepici.

Za me muzu jen rict, ze jsem byl zpocatku odpurce vseho apple z duvodu ketere tu par jedincu popsalo.. Mel jsem HTC byl jsem na vrcholu sveta a ovcim jsem se smal.. Pak jsem ale jeden 3GS poridil spis jen pro to, ze jsem ho mel moznost poridit za ctvrinu ceny a od te doby nic jineho nechci.. Existuje pro to miliarda prislusenstvi (i levneho), komunikuje to s radiem v aute, vsechny aplikace co potrebuju mam na dosah ruky a skutecne funguje bez padani rychle atd (ne jako HTC, nebo koleguv Galaxy) Je pravda, ze Apple ten marketing umi...

Ti co tady argumentujou tim, ze si to neporidi jenom pro to ze to maj vsichni, to je fakt k popukani duvod.

Az za mesic dorazi 5ka, okamzite jak bude k dostani objednavam, neb mi konci pausal a tady v Australii to ani nestoji tolik co v CR (zadne upfront poplatky nebo jine srandy).. Pohoda uz se tesim..
o 22.09.2011, 14:39 | Cenda
Luku, na to je jednoduchá odpověď. Peníze - a nečekáš taky tu samou kvalitu, jak u X-krát dražších hadrů, ne? Ale když mi někdo tvrdí, že Hugo Boss má nejlepší tričko - pak se zeptám, co je na něm nejlepší a můžu si to porovnat třeba s Filipim. Určitě ho nebudu porovnávat se sračkou z Teska, byť se stejným vzorem a třeba i střihem, jako má ten Boss.
Pokud mi tady někdo napíše, že je ten určitej produkt nejlepší na trhu, tak mě zajímá, proč. Třeba si ho pak taky koupim, když bude mít něco, co moje stávající zařízení nemá a přivítám to.
o 22.09.2011, 14:58 | Klobouk
jenom pro upřesnění toho několikrát zmiňovaného faktu že Iphone 4 stojí dvakrát tolik. Jako srovnatelný stroj s androidem považuji minimálně Galaxy SII,nižší řady fakt ne,to snad nemusíme probírat. A Galaxy stojí nedotovaný řekněme 12k a vejš, Iphone 15k. Takže nevím kde je ten dvojnásobek.
o 22.09.2011, 15:08 | PachezZ
Dlouhou dobu sem byl ohromnej odpurce apple, kamoska si pak poridila ip4, zkusil sem si to parkrat osahat, uznal sem ze se to pouzivat da ale porad sem byl odpurce... a pak mi odesel SE P1i a zaroven se naskytla moznost koupit dva 3G 8GB... zkusil sem to, jeden mam ja, jeden pritule a uz bych nic jinyho nechtel... nemusim se v tom vrtat aby to fungovalo, beha to jak ma a je videt ze ten system je delanej na konkretni hw... k cemu pak je trikrat takova hruba sila...
Z toho soudim ze spousta odpurcu by nazor trosku prehodnotila pri dlouhodobejsim pouzivani, ono osahat si cizi telefon kam si clovek neda aplikace jaky chce, nastaveni jaky chce atd. precejen neni uplne ono. A kdyz neprehodnoti tak at pouzivaj co vyhovuje jim...

Na ip5 sem zvedav, kdyz nic vic tak aspon klesne cena ctyrky a já obměnim :)
o 22.09.2011, 15:13 | /// MiŠeL ///
proč bych měl kupovat mobil za 20k který vydrží den nabitý? :-D
o 22.09.2011, 15:23 | muSlim
2 /// MiŠeL ///: a kto Ti to ku*va vraví, aby si si ho kupoval? Zobuďte sa už more...
o 22.09.2011, 15:30 | Leveler
Připadáte mě jak kdybyste debatovali o BMW vs Mercedes :)Za chvílu se tu bude porovnávat ají jaká žehlička je lepší.At si každej koupí co chce.A když někdo říká že IP je lepší jak SII tak proč ne.Pro něho možná jo ale pro Frantu je zase lepší SII.At si každej dělá a kupuje co chce.Každej ten tel potřebuje k něčemu jinýmu.Pro mě sou kriteria kvalitní foto,video,wifi,gps a ostatní fíčurinky mě nezajímaj.A že to má 2 jádra a nebo 4 mě je fakt jedno.Stejně se to bude sekat:)
o 22.09.2011, 15:33 | Luke_288
ano, peníze. jsou na světě věci, který jsou prostě objektivně dražší než ostatní i přesto, že nabízej velmi podobný užitný vlastnosti. existuje skupina lidí, poměrně velká skupina lidí, pro kterou není 100% využitelnost ve vztahu k ceně (rozuměj- věc, která je sice nadupaná, nicméně třeba plastová apod) uplně to podstatný a radši si připlatěj peníze třeba za to zpracování. kdyby se všichni ptali, proč mám platit x peněz víc za tohle nebo tamto, tak všichni máme mobily stejný, všichni chodíme ve stejných hadrech apod. proč si ženský kupujou kabelky louis vuiton, když si můžou koupit kabelu za dvojku a vleze se do ní to samý?
cenda: ad kvalita- zkus najít pár lidí, co ti řeknou, že se jim iOS seknul a museli restartovat. a porovnej to s počtem, co se jim seknul android nebo ty ostatní systémy
o 22.09.2011, 16:12 | CRK
muSlim: problem s tim nemam a jestli sis nevsim, tak resim uplne neco jinyho... precti si to jeste jednou... a vzdycky cekam az prijdes ty se svym nejsilnejsim nazorem typu sebevedomi, socky, zavist... ja nepotrebuju mit na founu nahryzly jabko, abych se cejtil dobre a proc kazdej odpurce jabka musi zavidet? ja mam tri SG2, takze mozna bych si i ten iPhone moh dovolit...
o 22.09.2011, 17:03 | muSlim
2 CRK: tak si tiež prečítaj poriadne, že som ani slovom nenaznačil že Ty si socka, alebo ktokoľvek iný tuna v tomto threade. Je to len moja domienka, lebo keď stále sa to musí preberať dokola a skončí to vždy tým istým typu "tak mi vysvetli prečo by som za to mal dať 20k", pričom aj tá cena je out (za to máš už 32GB verziu mimochodom)... Vysvetli mi, alebo ktokoľvek iný, prečo sa to teda musí stále rozoberať dokola a stále? ;-)
o 22.09.2011, 17:08 | Mr.Scully
muSlim - tak proč neřeknete na rovinu, že ten příplatek je tam kvůli značce? Na tom není nic špatného. Předražený tričko Hugo Boss si taky klidně koupím a jen kvůli značce, protože oproti třeba nějakému Nike nebude o nic lepší, ale bude dražší. Tady (snad) nikdo nezpochybňuje, proč by si lidi nemohli kupovat iPhone, já bych si ho klidně koupil taky. Jen tam oproti některým jiným telefonům vzhledem k určitému cenovém rozdílu úplně nevidím tu přidanou hodnotu. Je to tedy o značce nebo je má iPhone opravdu kvalitativně něco navíc? (Pomiňme ty zmiňované pády Androidu - beztak tady má každý jinou zkušenost a nelze z toho nic moc usuzovat, hlavně protože každej má jinou verzi).
o 22.09.2011, 17:15 | CRK
ok, jen co jsem predtim myslel ja... iPhonari psali, ze si ho kupujou, protoze je nejlepsi a luke_288 napsal neco ve smyslu, ze proc si nekoupit znackovou vec... worm03 upozornil na to, ze to zrovna iPhonari asi uplne nechteli slyset.. luke_288 napsal, ze to tak nemyslel a ja se jen zastal worm03 a vubec jsem neresil nic jinyho, nez ze to tak vyznelo...
o 22.09.2011, 17:26 | CRK
jo, a abych se priznal. Kdyz jsem kupoval telefon, tak jsem malem koupil i4, ale nekolik duvodu, proc se to nestalo: chtel jsem zmenu, nechci a nejsem konzervativni, chtel jsem vetsi display, nechtel jsem se podrizovat apple... Takze nakonec jsem koupil SG1 a spokojenost byla velka. Zadny restarty, problemy s wifi nebo neco podobnyho, jediny, co mi vadilo, bylo ze telefon nebyl tak rychly a plynulost taky byla horsi nez u iPhone. Ted jsem koupil SG2 a plynulost a rychlost minimalne srovnatelna s i4.
o 22.09.2011, 18:06 | Ace_FIAT
Víte, co mě baví na Apple, potažmo na Iphonech? Že prostě pokud něco umí, tak to umí pořádně. Mám teď SGS2, která má mít lepší foto a video dle tech. specifikací a nemá. Fotky jsou víc zašuměné než ty iP4, video mě zklamolo tím, že je trhané a co mě štve víc, tak iP4 krásně pobere i hlasité reprodukce. Např. koncerty. SGS4 si s tím neporadí. Je to právě odladěnost, co iP staví do polohy nejlepšího kusu telefonu (teď mám na mysli železo). Pokud k tomu přidáme wow efekt z použitých materiálů, gloriolu toho, že jde o exluzivní zboží, které selektuje (bohužel aspoň u nás to tak asi je) lidi na ty, kteří mají a kteří nemají, tak se ani nedivím, že to je takový fičák. To pak může SGS2 stát i 8000 a mít ultra stabilní OS, ale nikdo z toho takové náboženství nebude. Přesto mám androida. iOS mi nevyhovuje. Jak už jsem tu jednou psal, v iOS mi chybí cloudové služby (obdoba google služeb) lepší provázanost s FB nebo Picasou nebo Dropboxem (v androidu se provážou aplikace se systémem, takže na fotce stačí kliknou sdílet na => a následuje výběr FB, Flickr, Dropbox, Twitter a podobně. To mi v iOS chybí. O nestabilitě androida bych rád věděl víc. Nemám root a nikdy mi telefon nezamrzl. SGS2 lítá jako žádnej jinej mobil, co jsem kdy měl. Co mě štve - nízká výdrž na baterku a plastové přístroje.
o 22.09.2011, 18:26 | Ace_FIAT
nějaká divočina v tom označení SGS4 jak vidím.. snad si rozumíme :)
o 22.09.2011, 18:31 | worm03
me teda pripada sg2 perfektne zpracovana, to ze je plastova vubec nevadi nebo co presne myslis a kdyz pises o zeleze, tak to taky sg2 je na spickovy urovni a toto hodnoti i mobilmania a ja se s tim stotoznuji. sg2 prvni misto a iphone dvacaty.
o 22.09.2011, 18:35 | worm03
jo a taky abych s necim souhlasil :-D lita to jako krava, to mas recht a baterka taky neco vydrzi a pokud ti to nestaci, tak muzes koupit origo 2000mah nebo neorigo 3500mah a tlustsi kryt nebo koupit za kilko baterku a prohazovat. otazka deseti vterin. nebo pouzivam a to sem mel i pro iphona, externi baterku ze ktery si docucavam.
o 22.09.2011, 18:36 | Mr.Scully
Ace_FIAT - jj, jestli něco iPhone umí fakt dobře, tak to jsou fotky a videa, v tom se ostatní mobily na něj nechytají. Hlavně ve zvládání zvuku, má naprosto super mikrofon.
o 22.09.2011, 18:36 | Pajk
Nějak se nechci zapojovat do diskuze, je v celku zbytečná, ale kdybys znal aspoň jednoho redaktora z mobilmánie, tak bys možná vážil slova.
o 22.09.2011, 18:40 | /// MiŠeL ///
muSlim: dej si pauzu :-DD
o 22.09.2011, 18:55 | Ace_FIAT
2 worm: No tak porovnánvat "železo" posledního iPhonu a SGS2 moc nejde. Plast je plast. Sklo je někde jinde. Se všema nevýhodama, co se na to váží. Je to těžké jako svině.. PRoč něudělají něco jako SG Wave? Celé v kovu?
o 22.09.2011, 19:38 | rebel
No lidi se nikdy neshodnou jeden si koupí to a druhý tamto .Jeden bude tvrdit, že to je nej a jiny bude tvrdit opak.
Osobně já jsem ip4 nekouopil, že je nej ,ale že vesměs každá značka zlobila.Tak jsem jabko chtěl zkusit.Koupil jsem si rovnou i macbooka a zpočátku jsem byl v šoku jakou kravinu sem si to koupil.Jinej system a vše jiné.Ale po 14 dnec jsem změnil názor a dle mě mac ma vyhodu ve své jednoduchosti a jak notes tak telefon mi za skoro rok užíváni nesekl a nic závažného neudělal.S baterkou jsem spokojenej jak u notesu tak u ipho4.
A ve své podstatě jabko není až tolik dražší jak nadupaná konkurennce jestly je tak je to cca +- 2000 rozdíl což už nehraje žádnou roli.
Jsem zvědav jak a včem bude 5tka jabko lepší .Zatím ip4 je v pohodě a asi jde o zvyk
o 22.09.2011, 19:59 | worm03
Ace_FIAT: nevím, jestli si úplně rozumíme, kdyžtak upřesni. Železem myslím samozřejmě hardware a jakej plast a sklo? SG2 má taky sklo. Tady se pořád píše o lepším zpracování, ale kdo měl v ruce, tak potvrdí, že zpracování SG2 je na neskutečný úrovni a jedinej rozdíl je v tom, že iphone je kovovej a tím pádem těžkej a někdo si to zaměňuje s lepším zpracováním. To platilo možná dřív.
o 22.09.2011, 20:20 | rebel
worm: jj tak tak .je to jedno dnes je plast kolikrát stejně odolnej jako železo .Co je pravdou že jabko je zbytečně težký
o 22.09.2011, 20:26 | worm03
Doufám, že to nemyslíš ironicky :-D
Já to myslím hlavně tak, že vše lícuje, nic nevrže - ani po dlouhý době - a že je i ve zkrutu hodně tuhej
o 22.09.2011, 20:29 | rebel
nene v tom souhlasim ironie jde mimo mě
o 22.09.2011, 20:42 | rover (WoodTech)
Kuja už 14 dní se rozhoduju zda ip4 nebo SII a furt nevím,ikdyž pročítám všechno na co narazím. Takle kdyby mi to někdo pujčil na týden :-)
o 22.09.2011, 20:45 | vypuk
[ Link ] Připomínáte mi tady tohle video... :)
o 22.09.2011, 20:46 | DJ.UFÍK
IP jsem nikdy nemel a nijak me to nelaka. Mam nekolikate HTC, aktualne Sense prechod z Desire a spokojenost. IP Mi vadily jejich konektor. USB mini a ted uz standartni micro USB se mi zda proste lepsi, nic vic.

Hlavne kdyz uz se neco srovnava je potreba srovnavat stejne zarizeni viz nejaka HTC detska verze a IP.

Stejne jako proc jsem si koupil Sense a ne S2, mam pomalejsi tel ale lepsi LCD na ktery lip vidim, a HTC mi sedi vic do ruky. Nepotrebuju maximalni vykon, nehraju hry a zadne slozite vypocty to nepocita...Pouzivam to jako kancelar, kalendar,posta,sms,sem tam fotky,FB.

Videl jsem ip prejetej autem a vydrzel, videl jsem ip kdy si holka sedla na zem a mela praskle sklo..
HTC to same, spadlo na zem praskle LCD, spadne z 2patra a nic :-)

Myslim ze je to klasika 100 lidi 100 nazoru. Kazdemu co se mu vic libi :-)
o 22.09.2011, 20:54 | Bucci
iCihla k iHovnu.... kdo chce iKoupí, kdo nechce iNekoupí...

naprosto zbytečná iDiskuze
o 22.09.2011, 20:58 | CRK
rover: kdybys bydlel blíž, tak půjčuju, stejně jsou tři SG2 zbytečný... no, a po 14 dnech bys mi ho už jenom zaplatil :-)
o 22.09.2011, 21:02 | rover (WoodTech) | Upraveno: 2011-09-22 21:02:56
CRK - pošta :-DDD
o 22.09.2011, 21:15 | CRK
jasně, kolik jich chceš? :-)))))
o 22.09.2011, 21:18 | rover (WoodTech)
No jeden :-) Pokud zaujme žetony už na tebe čekaj :-D
o 23.09.2011, 21:20 | Nismo.Power
blábláblá :)))
[ Link ]
o 24.09.2011, 11:49 | Pajk
:D
o 24.09.2011, 13:41 | htd
to je dobre se bavit o nicem:) chci koupim, nechci nekoupim

nismo.power posli to zbozi na test:))) asi dobrej matros, za posledni 2 mesice co sleduju narust...

jen postreh kdo ma iPhone nikoho nenuti, kdo ma android vychvaluje do nebes:) asi nejaky dotacni program za androvecky:D
o 24.09.2011, 14:07 | Proffesor_W
Ja zas treba nechapu jak nekdo muze dat 10-15 litru za mobil, dyt je to jenom ... mobil. volat, sms, budik, internet, maximalne email.
o 24.09.2011, 14:41 | CRK
htd: samozřejmě neberu v potaz některý extrémní názory (nismo :-D), ale z mýho pohledu většina iPhonářů nemá velký zkušenosti s Androidem, ale naopak ano. Tak proč by to nepropagovali, když jim to vyhovuje. Neřikam, že to platí o všech, ale jeden příklad za všechny - můj (bývalý) šéf všude propaguje iPhone, každýmu ho vnucuje a tvrdí, že je nejlepší, že má nejlepší display (posledních několik let neměl v ruce jinej telefon), tak jsem mu předvedl Galaxy a už říká, že iPhone má druhý nejlepší display :-D A taky, že si nikdy jiný telefon než iPhone nekoupí. To já, pokud přijdou s něčim převratnym, tak si naopak zase klidně iPhone koupim.

Proffesor_W: A co by to ještě mělo umět?
o 24.09.2011, 15:59 | Proffesor_W
CRK no prave ze nic vic :) a platit za to 10 litru?
o 24.09.2011, 16:50 | tygrm
Nismo zlom si ruce, ať nemůžeš psát. jestli nemáš odvahu, je tu spousta lidí co ti ráda pomůže. :)
o 24.09.2011, 19:24 | Nismo.Power
htd : kdo ma iphone nikomu nenutí ? :)) lol dne....
o 24.09.2011, 20:27 | vypuk
Ano, nikdo mu iPhone nenutí... Spíš jsou reakce "Zkus iPhone a uvidíš"... ;)
o 24.09.2011, 21:13 | Proffesor_W
Ja dnes cetl, ze prej iphone uz neni "cool" protoze ho zacali pouzivat lidi starsi 35 let, tzn rodice fracku kteri ho povazovali za cool. Jen nevim jestli je to dobra, nebo spatna zprava :D
o 24.09.2011, 21:40 | rcman
tygrm: Příběh o zlomení ruky Nismo.Power...
[ Link ]
Sorry, musel jsem...
o 25.09.2011, 12:45 | tygrm
tady doufám nikdo básník není :))
o 25.09.2011, 13:23 | CRK
Chlapci, klid... Pojdte radsi delat autohifi, tady se mu venuje snad uz jen Flash... :-)))))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3888 sekund.