Navštíveno 8742x

..s okem ideálně (všude jsem viděl jenom s packou na šroub naplocho)
Nevíte někdo náhodou pls? :o)

S okem to znamená vytočit redukci/páč je tam jinej závit/..nejspíš z origo tažnýho upálit smyčku a vytočit dovnitř závit..a bude to vyndavací a zastamdací..tak proto :o)
Vzit z vrakace starej bezpecnostni pas, vzit orig. oko a dojit s tim k prvni svadlene? :o)
Rád bych se zeptal, včem spočívá výhoda? Nebo je to zase nějakej módní výstřelek?
no protoze jak je na te fotce videt, tak ma v narazniku plochou diru na pas a ne kulatou diru na oko, tak asi z toho duvodu
Michal: predpokladam, ze se jedna o ilustracni fotku :o) pokud by to byl original, nebude se nas ptat kde se to sezene a koupi to ve VW :o)

29.09.2011, 13:00 |
rcman Docela bych se bál aby se to vtom plastu nevylámalo...
Jinak to vypadá určitě lépe než záslepka (nebo díra) na tažný oko...
rcman: šiš jenom to ne,to není chycený v plastu.. :-) při tažení se ev.vyndá mřížka kolem mlhovky..to dá rozum

Octávák:Je to z motorsportu,je to lepší,než pevný oko (navíc tě za čouhající pevný vykostí první kontrola)a jinak je to samozřejmě trošku i "machršňůrka na klíče" :o)

29.09.2011, 13:41 |
PlusOne | Upraveno: 2011-09-29 13:42:56
Na VWC se to nabízí, a vypadá to, že se v dohledné době bude objednávat ;-)
Zkus to...
[ Link ]
a co kdyz tam mam klasicky oko u auta na pevno jde to tam dat?
Koukám, rezavé kapoty ani spoilery 5 mm nad zemí už neletí, teď jsou in šňůrky ala social-edition dveřní madla ze Š105S :-D :-D :-D Hlavně probůh jestli Vás za to někdo bude tahat, upozorněte ho, že je to na machrování a ozdobu, a že může snadno při rozjezdu přijít o zadní sklo či část kastle, až to najednou povolí :-D
a to jako někdo zcela vážně přemejšlíte nad tím, že místo záslepky si našroubujete závit s touhle stuhou a s tím budete jezdit?
asi stárnu....a to si přijdu poměrně mladej.

29.09.2011, 14:38 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-09-29 14:41:59
radek.613: No je to dimenzovaný na 5t v tahu..takže,pokud se to připevní jak(a kam )má,tak bych neměl obavy..jestli si to někdo chytí samořezem do spoileru,jeho věc(blbost).. :o)
endru.ondra:myslíš jako pevný oko šroubovací?
[ Link ]
prave ze tohle ne ale to co je pevne navareno na aute
Když je něco pevně navařené, tak to těžko má závit, že.... někdy by neškodilo se před napsáním dotazu zamyslet:-D
radek.613 fakt? to by me nenapadlo.
Jde mi oto jestli ta tkanina by sla dat nejak na to oko co je tam navareny? i kdyby jen kvuli vzhledu
no kdyby jen kvuli vzhledu, tak uz tak fakt muzes povesit barevnou klicenku ;o)
Tušil jsem podle dotazu že nenapadlo, tak jsem Ti to sem napsal, jsem hodnej, viď :-D
si to tam přivaž třeba tkaničkou na boty

29.09.2011, 15:39 |
endru.ondra | Upraveno: 2011-09-29 15:39:53
kdyz by to bylo funkcni bylo by to lepsi ale kdyz to tam budu chtit davat tak aby to fakt bylo na taznym oku poradne primo a ne nicim jinym pripevneny

29.09.2011, 16:00 |
AR endru: co takhle použít to co máš nasazené na krku? když máš oko pevně přivařeno na boudě tak leda bys tam přivařil ještě nejakou matici a zesílení a pak to přišrouboval k tomu, nebo nějakou redukci na to oko co tam už máš....

29.09.2011, 16:07 |
TROY kolik jich chceš?
zrovna to světle modrý mám doma :D navíc )))))))))))

29.09.2011, 20:55 |
hanzz To je na nějaký poruchový auta, co se musí pořád odtahovat? Aha, to my od Subaru neznáme... :)

29.09.2011, 21:45 |
FBS | Upraveno: 2011-09-29 21:45:29
napadlo me to samý co Hanzze, význam vidím zcela stejný jako na zadní nárazník nalepit samolepku " jsem 3x týdne v servisu" :-)))
nektery italsky automobilky zadny samolepky nepotrebuji, staci jen znak...
endru.ondra- co zkusit normal suchej zip? stejne te nikdo tahat nebude a aby to tam vlalo ve 80ti ve vetru to bude akorat .-)