Navštíveno 1587x

Zdravím...nevíte, kde seženu obal(pouzdro) na vystřelovací klíč k OI - 2 tlačítka.
Díky za odp.
ještě upřesni jaký, byly dvě verze, s kulatým spodkem u ovladače a pak hranatý spodek
hranatý, teda pokud se nemýlím, Protože nechápu co přesně myslíš.
celkově klíč j evždy u vystřelováku hranatý ale jde o dosedací plochu talčítek zda je kulatá nebo hranatá, zítra se podívám zda mám něco doma, pokud potřebuješ jen obal tak tu mám nový 3 tlačítkový jde do toho dát vnitřek z 2 tlačítek s tím že budeš mít prostřední tlačítko (kufr) mrtvý
jo takhle, tak ty tlačítka mám hranaté.
[ Link ] tohle je ono, ale mám jen 2tlačítka, tak jsem nevěděl, jestli to bude fungovat.
psal si jen o obalu, spárovat ovladače 3 tl. a 2 tl staré generace nejde, jedine sehnat pár omezených kusů 433 MHz ty novější 3 tl. mají 434 MHz, pokud ti jde o obal tak ten doma určitě mám

11.11.2011, 23:15 |
Ravo [ Link ] tady jsem kupoval kompletní klíč já a jsem spokojen.
3.tl klíč jde napárovat s autem, který mělo původně jen 2tl. včetně funkce otevírání jen kufru prostředním tlačítkem, stahování oken přes DO apod. ale záleží na tom jakou máš komfortku v autě - nejdůležitější je jeslti máš 2,5. nebo 3.generaci.
Nejvíc toho najdeš na škoda a VW forech

11.11.2011, 23:31 |
PAVELK | Upraveno: 2011-11-11 23:37:25
Ravo:nezapomínej že tady jde o frekvenci ovladače tak jak je v odkaze cos dal, roky 2001 maj 433 MHZ a ty novější 434 MHZ těch je nejvíce, málokdo má tu starší tys měl očividně tu novější, pak je ještě 4. generace ale o té ty nevíš :-)
jen abys věděl, tato firma ty klíče u mě nakoupila ve velkém v dřívějších dobách :-D
[ Link ] takže tohle je on konkrétně. A Ano potřebuji jen obal, abych si z toho starého mohl přendat elektroniku do toho nového. Akorát vrch si musím dokoupit zvlášť, protože nevím, jestli jde rozebrat a vytáhnout ten vystřelovák.?
Kupinka:lektronika pasuje i do 3 tlačítkového jak jsem již psal s tím rozdílem že bude to prostřední tlačítko nefunkční, až dokoupíš novej vršek klíče musíš nakodovat znovu imobilizér. Pokud chceš vyndat vystřelovák jen tu planžetu tak to lze také ale nezapomínej na immo tyčinku