Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Autodraha, jaka a kde?

o Navštíveno 5255x o
o 12.11.2011, 18:12 | thepyroman
chci mladymu koupit k vanocum autodrahu a je to jak to vsichni znate darek i tak trosku pro me..:D takze chci nakou drazsi ale chci od ni taky nejakou kvalitu a ne stale stelovat dratky na autickach a resit ze tady to nejede a podobne, diky..

o 12.11.2011, 18:23 | Rustapha-659
o 12.11.2011, 18:30 | Rustapha-659
...ale tohle by bylo spíš pro tebe... :o) pro mladýho kup nějakou Carreru s magnetama v autíčkách a hotovo.. :o)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 12.11.2011, 18:50 | Only_One
základní volba je - analog klasika. tj jedno autíčko jedna dráha a nebo nově digitální autodráha kde se naprogramují autíčka pro ovladače a auta mohou měnit dráhy a tedy jet nezávisle 2 a více aut na jedné dráze. Ostatní jsou už jen modely, které koupíš jak low-end po naprosto sběratelské unikáty za desítky tisíc které jsou neskutečně škoda jezdit na dráze.
DOporučil bych ti ale jednoznačně pořídit FARO klasiku, jednak dráhu koupíš za dobré peníze, jsou na to dostupné díly postavíš si tvar klibovolně. A je to zpětně kompatibilní se starýma klasikama. Autíčka pak k tomu koupíš podle svého uvážení.
o 12.11.2011, 18:53 | Only_One
takže jestli si chceš udělat velkou radost tak [ Link ] :-)
o 12.11.2011, 18:59 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
máme už třetí rok Carreru GO,vždy na vánoce dle přání synátora přinese ježíšek nějaký ten další díl nebo autíčko...spokojeni jsme oba dva :)
o 12.11.2011, 19:03 | Proffesor_W
Faro urcite ne-e, to uz je prekonany, a z nostalgie bych to nekupoval. Carrera je lepsi, ale pokud chces fakt kvalitu, koukej po SCX. Nicmene pro decka bych koupil asi tohle:
[ Link ]
z duvodu ze z toho jde postavit 8 okruhu, prislusenstvi a aut jde dokoupit mraky.
o 12.11.2011, 19:11 | thepyroman
tak asi vyberu z rady Carrera GO, vypadaji slusne , jen si vybrat zakladni drahu a auta, pak casem doladime par dalsich aut a delsi drahu, diky vsem..:)
o 12.11.2011, 20:36 | Lucni.konik
Já jsem pro klasiku. Jsem rád, že Faro produkuje dál starou klasiku ITES(Gonovo). Já sám jsem měl dopravní a klopenou osmičku. Mladýmu jsem minulé Vánoce koupil ještě jednu osmičku, když jsem viděl, že ho to baví, tak jsem vybalil další dvě moje. Postavil se okruh přes celý pokojíček a jezdilo se. Nedám na tuhle klasiku dopustit. Mě se zas nelíbí lopingy atd.....
o 12.11.2011, 22:07 | thepyroman
mate nekdo tu Carreru s tim skokankem??
o 13.11.2011, 05:38 | bajker
Carrera Evolution Long Run
mam tuhle ale jete chce dokoupit dily je to malo
o 13.11.2011, 18:49 | nocarret
hele kašli na Carreru kup něco pořádnýho .-) třeba SCX
o 13.11.2011, 19:09 | Jirka156
Loni jsem mladýmu koupil k Vánocům tuto a zatím o.k. [ Link ]
Třikrát se montovala a demontovala a zatím drží.
o 13.11.2011, 19:22 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
skokánek přinese letošní Ježíšek :)
Jinak základ byla ta s tím lopingem...ale loping postaven asi tak 2x...jinak vše naprosto v pohodě.
o 23.11.2011, 19:25 | mike.vw
thepyroman:tak vybral jsi něco? :)
taky shánim něco pro dceru (sebe) :) a nevim co vybrat...a že je z čeho
jestli obyč nebo digital??
o 23.11.2011, 19:49 | thepyroman
jj uz je doma bral jsem jednu z rad Carrera GO
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4709 sekund.