Navštíveno 1276x

Zdravím,
nemáte někdo doporučení na nějaký ubytování v Paříži? Chceme si s přítelkyní udělat na 4 dny výlet před Vánocema.

14.11.2011, 11:58 |
KFL | Upraveno: 2011-11-14 11:59:36
Tady jsme bydleli my (
[ Link ] ). Nic velkýho, spíš krcálek, ale v okolí spousta podniků, přímo u metra a v dochozí vzdálenosti do centra (20 minut invalidovna, 35 minut notre-dame atd.).
Kamarád byl tady a byl spokojen:
[ Link ] - hlavní výhoda je poměr cena/výkon - je to v centru montmartre, je o půlku levnější než hotely kolem. Není to ale na nějaké delší pobyty na hotelu, přeci jen ty pokoje jsou maličké, ale proč taky sedět v Paríži na hotelu,že :) Na přespání super,pěkné,koupelna na pokoji samozřejmě,není to ale žáden luxus,nicméně na přespání fajn a za super cenu.
to od walishe vypadá pěkně něco takovýho by jsme chtěli,nepotřebujeme luxus,budem tam jen spát
jinak nějaký tipy,co navštívit a co stojí za to???ani já ani přítelkyně jsme ve francii ještě nebyli,jinak poletíme z UK protože tu teď bydlíme
ahoj ja byl tady a docela cajk na to prespani super.. kousicek od metra dobra restauracka hned u nej :) a daval jsem za dvoupokojak 55 euro noc
[ Link ]
tak navstivit asi klasika: montmartre + sacre ceur, notre dam, eifelovku, louvre
Jako walis + vitezny oblouk, ten louvre je docela cekani, plny japonciku, na Eifelovku jsme cekali cca 1h, byla zavrena jedna noha.
Taky je parada invalidovna.
Koukni se na netu na nejakyho pruvodce, ja to mel v mobilu i s planem tras a skoro vse jsem dal i pesky, max nejaky vzdaleny metrem - to je velkej hukot tech 18 linek :-))

15.11.2011, 10:05 |
Conan Vzít to pěšky z La Defese až k Louvru...
Jinak pokud neumíš francouzsky, nauč se pár slov,ať můžeš jít k francouzské pokladně,tam většinou není fronta nebo je podstatně menší,než na těch AJ;)

15.11.2011, 10:28 |
Daryl (A) | Upraveno: 2011-11-15 10:28:54
rozhodne nakupte jizdenky a vstupenky predem., Nebudete nikde cekat ! Vsude pujdete express vstupem.
[ Link ] Doruci ti to bud domu, nebo lepe a doporucuju do hotelu, kde budete ubytovani. Vstupenky na vsechny "atrakce a pamatky" + i jizdenky MHD a podobne. Zadne cekani v nekolikahodinovych frontach :)