Navštíveno 1863x

16.11.2011, 19:43 |
KAJEL zdravím chci přítelkyni koupit rotoped tak kolem 3000Kč vím že to není moc ale nedá se nic dělat a tak bych chtěl poprosit jakej vybrat,mám favorita Olpran 7182 BK ale nevyznám se v tom tak jestli se najde někdo kdo tomu trochu rozumí,díky
heh, řeknu ségře, ta má rotoped asi dva tři roky a ještě na něm nejela, tak ti ho určitě ráda za pár set střelí
Nevím jak rotoped, ale cokoli Olpran bylo vždy skoro to nejhorší, co se dalo koupit...

16.11.2011, 19:59 |
KAJEL Sestikule: on to má být dárek k Vánocům tak to chce zase nový:-)
ono to právě nový je, akorát bez krabice :-) Taky to byl dárek

16.11.2011, 20:35 |
Thullo | Upraveno: 2011-11-16 20:36:11
2 Šestikule:
Hele kamo, ja bych si ho klidne vzal :o) jen jak to dovalit ke me??? :o)
Thullo: OK, zjistím podrobnosti, udělám foto a pošlu mailem. Do Ostravy jezdím služebně, takže doprava není problém.

16.11.2011, 20:56 |
JP Neznám nikoho kdo by si koupil rotoped a vydržel na tom pravidelně "jezdit", myslim že použitejch jich bude na prodej hromada:D
levnější varianta je koupit hned věšák na prádlo za pár stovek :)
2 JP a maca123:
Hoši, já to vím, ale mladá se o tom potřebuje přesvedčit :o) každopádně, Šestikule psal, že je to nový :o) takže dobrý :o)
2 Šestikule:
Výborně :o) Naši to mají, tuhle krávovinu - vím, jak to dopadne - ale mladá furt otravuje, mě je líto dát za věšák pár tisíc, tak za pár šušní to koupím :o) takže super a díky ;o)

17.11.2011, 17:57 |
Nora než rotoped raději orbitrek, když už rotoped, tak raději kolo na spinning

18.11.2011, 20:54 |
KAJEL a nebo bych mohl mít rotoped Olpran 20530 asi za 1500 kč sice je starší ale co nadělám nebo by byl lepší nějaký
nový?
asi tak...než rotoped, tak cyklotrenažér, jenže ty kolem 3-5tis stojí za hovno, solidní a pro pravidelné jezdění jsou od 15tis, to zas nikdo nechce dát, takže se uvalí ty 4k za rotoped nebo šmejd trenažér, 2x se na tom začlape a už se na to jen věší, nebo to jde z domu, a koupí to podobný zoufalec :-)
já sem pořídil rotoped v kauflandu v akci za litr, občas se na něm doma někdo projede a bohatě to stačí... ;-) nicméně, taky to slouží spíš jako lapač prachu.. :D

20.11.2011, 14:33 |
KAJEL tak jasně chce to přítelkyně která na tom bude jezdit tak dvakrát týdně možná ani to ne:-) a já si taky občas zašlapu a právě se mi nechce dávát tři tácy za novej a tak za polovičku můžu mít starší a líp vybavenej ale zase je starší tak aby vydržel