Navštíveno 2222x

nejspíš začal fotit...(otázka je,jestli doopravdy,nebo jentak "naoko")

24.11.2011, 19:26 |
Pekys to by mě taky zajímalo.
Kdo to vyzkouší? :)
před třema minutama na mě dnes poprvé bliknul ... taktže asi funguje :-)
no to neni moc pozitivni,jezdim smerem nahoru docela rychle...o]]

24.11.2011, 19:33 |
Pekys Pavel 530D, to ja taky :) Ale většinou až od Bulovky dál do kopce. Ale měření je až nahoru k McD. I když tam už jsem si žádných kamer nevšiml.
no to se chlapci pletete, pac mereni zacina pod kopcem, kousek za mostem a konci prave touhle branou uprostred kopce. nahore u mc zadne kamery nejsou a nebyly. chvili kdysi byly nahore na kopci u sjezdu, sakra jak se tam jmenuje, no ladvi mozna? no ten sjezd pred audinou, hned nahore na kopci ;-) ale tam uz zase dlouhou dobu nejsou
od tý doby co je nahoře i dole čára tak tam jezdim 50.... dřív sem jezdil i 150 tu zatáčku ale ted tam jezděj všichni jak posraný :)

24.11.2011, 20:08 |
JR Zacal blikat uz minulej tejden. Jezdim tam uz radeji pomalu ...
Teď už ty značky nemusí bejt žejo? Nebo jak to je aktuálně u úsekovýho měření?

24.11.2011, 21:34 |
JR Znacky driv mela MP. Dneska uz nikdo.
Napevno bejvaly cedule např.na J.spojce (Barrandov>Spořilov) a na 5.května od OMV k Soudu..(už jsem tam dlouho nejel,tak nevím jestli tam ještě jsou)

24.11.2011, 22:25 |
swep je toho plna praha, ale nekteri na to pekne serou, na nejake mereni na 80 jezdi hodne pres 100, moc to nechapu, to se vymluvi pak na osobu blizkou? nebo to maji sluzebni auta a u tech se to neresi?

24.11.2011, 22:28 |
Nepér Včera mě to taky bliklo, jel jsem asi 70... Bo to fakt neni normální, jezdit tam 40 na dvojku... bych si ukousal nehty.
taky sem si vsim ze uz sviti :) ale bacha nato,zrovna tenhle usek az k nam na sjezd do Březiněvse je celkem hlídanej a maj to tu rádi.. A u bulovky to měření nekončí,teď poslední dobou je vídám stávat schovaný za svodidlama u nájezdu od bulovky,a měřej auta co jedou nahoru (ikdyž je to zezadu,tak přecijenom lepší je nenechat se změřit vůbec :)

24.11.2011, 22:57 |
JR Swep: zalezi jestli je to radar nebo jen pocitadlo prujezdu.
Uz se tesim zase na motorku :)
Treba me stve to usekovy mereni na 5.Kvetna smerem z Prahy ven, je to pocitadlo a vsichni tam jezdej 50.

25.11.2011, 08:21 |
Pekys tapp: no tenkrát tam byly i cedule, tak nevim jestli j to jen počitadlo. Stejně tak na jižní přibyl novej úsek mezi Spořilovem a Kačerovem.
V tom odkazu co jsem daval, by mely bejt vsechny aktivni useky. Mezi Sporilovem a Kacerovem jsou sice brany, ale jeste nemeri. Ono se to dost dlouho testuje, treba pul roku a pak se to v tichosti spusti. Anebo se to nespusti vubec nikdy, protoze je to postaveny z penez dotaci EU. A to pak nesmi vybirat penize. A to je ten usek na 5.Kvetna smerem z Prahy ven.

25.11.2011, 08:31 |
Conan To na fotce nahoře radar nebude, nevidím tam "přisvícení", jen kamery. Takže za mě počítadlo průjedzu.

25.11.2011, 08:45 |
Pekys tapp: záleží jak moc se dá na tu mapu spolehnout :)
Conan: je tam...jen není dobře vidět