Navštíveno 1918x

máte někdo účet u Fio banky? zkušenosti, názory?
mě zarazilo, že třeba kellnerova AB nenabízí k platebním kartám cstovní pojištění .. :-(
já vím, možná blbost, ale mě se to tak prostě víc líbí, mám rád, když se o to nemusím starat...

24.11.2011, 19:31 |
Kamil El_Vita - cestovní pojištění u karet je většinou mizérie a pokud na něj spoleháš a náhodou se nedejbože něco stane, tak se taky můžeš vrátit z nehezkou sekyrou
na bezne platby pouzivam mKonto od mBank uz nekolik let, 0 poplatky za vse, vse zdarma...

24.11.2011, 22:11 |
X-sat (M)
máme u Fio - jako neziskovka a naprostá spokojenost

25.11.2011, 08:04 |
Conan Mám FIO 3 roky a pohoda ...

25.11.2011, 09:03 |
J-T. mám FIO tak dva roky a max. spokojenost - všechny služby co potřebuju a neplatím nic.
me u Fio trosku vydesil ten vzhled internet bankingu. alespon tedy co jsem tu testovaci verzi na jejich strankach spustil... je to jako z roku 1990. Uz i ta KB to ma hezci...
ale jinak zase plusem je, ze maji smartbanking pro iPhone

25.11.2011, 09:44 |
Rudi jako Kamil, navíc cestovní pojištění do zahr. stojí ročně asi 600-700Kč
to třeba ke kartě ve fio 18 EUR .. nemyslim si, že by v tom byl větší rozdíl ..

25.11.2011, 09:49 |
Kamil Rudi - já platil za cestovní pojištění do USA na tři týdny přes 1200...

25.11.2011, 11:17 |
mychal | Upraveno: 2011-11-25 11:17:52
mám FIO a taky spokojenost, poplatky nula. Platim jen 25Kč měsíčně za embosovanou VISU a cestovní pojištění 300 ročně. Maestro kartu mají k účtu zdarma, ale nejde s ní platit po internetu. No vzhled internetbankingu i e-brokera je trošku out, ale už jsem si na to zvyknul. Loni jsem byl na přednášce a říkali, že se pracuje na novém vzhledu e-brokera, tak předpokládam že by mohli dělat i nový vzhled internetbankingu, ale už je to víc jak rok a pořád nic

25.11.2011, 12:40 |
Conan Jo, vzhled je starej, je to ještě přes CGI skripty, ale maj dobrou funkčnost. Např. u trvalých příkazů si nastavuješ jak dlouho budou platit což mu i ČS (Servis24) chybělo.
mychal: s tou emboskou uz ale na netu platit jde, ne?
jojo, se všema ostatníma platebníma kartama jde platit na netu, mimo tý Maestro, kterou máš k ůčtu zdarma.
no, já se fakt stále rozhoduju kam od KB přejít .. Fio má super ty karty s pojistenim a ceník. Ale AB zase internetbanking a dobry spořák s 2.5% to fio nemá :-(

25.11.2011, 13:01 |
Conan AB to spoření taky skrouhne po nějakém 1/2 roce. K FIO účtu samo dostaneš zdarma i ten spořící účet, nevim kolik teď maj, 1%?
Zase, pokud je AB zdarma a máš hotovost kterou se vyplatí tam na ten 1/2 šoupnout, tak proč ne.
AB jsme si s přítelkyní taky založili, normální i spořící, protože těch 2,7% je pěkných- uvidíme jak dlouho, aby to nebylo jak mBank. na nic víc tu banku nepoužiju. provozní účet mám i Raifky, jejich ebanking je mi ze všech nejsympatičtější. mladá má KB a to jejich přihlášování přes certifikát na flashce by mě drtilo