Navštíveno 3889x

koupil sem si tohle hf starsi, dneska sem to zapojil, ale nechce se mi mobil sparovat s hf, hned mi to vyhodi nakou hlasku ze se nelze spojit.. uz tam sou ulozeny jaky telefony v pameti, netusi nekdo jak to vymazat? nekde v navodu pisou podrzet dve tlacitka, ale nic nefunguje.. diky

09.12.2011, 14:19 |
nome | Upraveno: 2011-12-09 14:19:34
problem je asi v tom ze je tam jenom omezeny pocet zarizeni sekteryma se da naparovat. Reset je pokud se nepletu zmacknutu nejenom obou tlacitek ale i kolecka. Takze trojhmat.
dale se da vymazat pokud upgradujes fw, po nahrati noveho se vse samo smaze
Uložené telefony se mažou zmáčknutím a podržením zeleného a červeného tlačítka najednou, zahlásí to že maže paměť a je to. Aspoň mně to tak funguje :)
jj to sem nasel taky v navodu, ale kdyz zmacknu cerveny a zeleny, tak to nic nedela.. a kdyz zmacknu vsechny 3 tak zmizi napisy z dispelej a koleckem menim tlacitka, ktery zrovna sviti.. jeste je tu jedna moznost a to ta, ze je to nejaky rozbity
a jak se tam ten novej fw nahrava?

09.12.2011, 15:18 |
nome na strankach parotu stahnes sw, a novej FW propojis se notasem prez BT. pak pomoci toho sw udelas update
pres bluetooth
ale pokud to nejde spojit bluetootk tak je mrtvej BT vysilac
no ono to jako vyhleda to zarizeni, ale spojit nelze.. jedina moznost ze tam uz jemoc telefonu.. pokud ani tim to nebude, tak je to KO a nechal sem se nachytat
tak ani notas se nepripoji

09.12.2011, 16:20 |
nome | Upraveno: 2011-12-09 16:24:48
pozor ono muze byt problem v tom ze tam mas nahranej starsi FW s ten nekomunikuje s novejsima notasama a telefonama.
Ja to resil tak ze sem z kamosova stareho notasu upgradoval fw a pak pohoda i s novym telefonem a notasem.
Ale pred upgradem se to chovalo presne jak popisujes

09.12.2011, 16:48 |
sotek Mě se taky kolikrát při flashování nechtěl NB připojit, ale na další pokus už to šlo. Hlavně je potřeba v menu parrota zapnout "software update".
jj to sem mel vsechno na ANO, ale jeste to zkusim zitra na starsim NTB