Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit oblek??

o Navštíveno 3790x o
o 25.12.2011, 15:04 | Verano
nemá někdo tip na nějakou dobrou prodejnu kde se dá sehnat oblek na urovni?popř. značku obleku

o 25.12.2011, 15:10 | relax
Záleží kolik do toho chceš investovat :) ... Napadá mě blažek (pár věcí od něj mam a spokojenost), Pietro Filipi a plno dalších - většinou už jsou v každym druhym obchodnim centru. Osobně bych asi volil toho Pietra.
o 25.12.2011, 15:12 | Verano
50 litru za oblek určitě nedám ale do tý desítky klidně. blažek mě taky napadl ale moc se mi od něj nelíbí,kouknu na toho pietra
o 25.12.2011, 15:22 | prohifi.cz
Presne jak pise relax - Blazek a Pietro.

Vim, ze jsem kdysi koupil oblek i u Sunset suits - kvalitativne to je horsi nez vyse jmenovane znacky, ale urcite pouzitelny.

A divam se dle profilu, ze ses z Usti, takze bych Ti jeste urcite doporucil udelat si ted vylet do Drazdan. Ses tam za chvilicku a byl jsem tam s kamaradem, co shanel oblek. Takovou ochotu tady nenajdes. 1 zenska mu tam do kabinky prinesla tak 30 obleku na vyzkouseni, ale on je takovy protahly hubeny hovado a nic mu nebylo :-) I tak se pani prodavacka velmi mile usmala a ze urcite neni problem a at prijde zas.

Je tam o dost vetsi vyber, a ty ceny urcite nejsou spatny. Kolem te desitky by ses motal.

Byli jsme nakupovat v Altmarkt stadt (nemecky neumim, tak nejak se to snad pise) :-) Je tam velka nakupni galerie.
o 25.12.2011, 16:28 | cupra.165
Ja kupoval u Blazka a spokojeny,daji se tam najit obleky za prijatelnou cenu i velky peniz.
o 25.12.2011, 17:17 | Pajk
Peek & Cloppenburg - sem se podívej. Je tam strašně moc značek a dobrý ceny.
o 25.12.2011, 20:25 | walish
Já koupil v Polsku na trhu za dvojku,mám ho 6tým rokem a furt drží :D
o 25.12.2011, 20:39 | nome
pierre cardin do ceny by ses mohl vejít a stylem je to úplně někde jinde.
Záleží jestil to máš na reprezentaci nebo na běžné nošení, Každopýdně bych vybíral ve specializovaném obchodě a ne na burze :D
o 26.12.2011, 09:19 | koren
Blazek, jak jsem koukal podle netu sly ceny dolu a pokud plati slevy lonsky kolekce, tak pockat tyden a cena vyrazne pod 10 i s "prislusenstvim":-)
o 26.12.2011, 10:51 | HIGHTOWER
když tak kdybys ne někde tam u tebe sehnal a nebo ne ty Drážďany, možná by se vyplatilo sjet sem - [ Link ] Oboje - Blažek i Pietro tu mají prodejny
o 27.12.2011, 23:26 | MazliG
Hajtaur: já ve Štěrboholích byl a na outlet je to tam takový šizený .o( příklad - kupuju GAS rifle, cena na štítku 4500,- kaček - je to outlet, takže stály 3500,- a pod tím další štítek v Eurech a cena na přepočet 3500,- - takže to je takovej outlet- neoutlet .o)

každopádně se tam nakupuje docela hezky.

já to řešim taky, páč vyřizujeme svatbu na červen - nevíte někdo kdy začínají u Blažka výprodeje ? dá se tam koupit fakt za super peníze, sehnal jsem tam loni kabát z bůra na 1500,- kaček ...
o 28.12.2011, 00:37 | JR
Outlet je hrabarna, kam jdu triko nebo teplaky. Obleku tam velkej vyber neni.
o 31.12.2011, 00:10 | MazliG
takže report: oblek z 10 na 6 Blažek Zličín - dobrý, botky Bugatti, košilu a kravatu mám - tož může byt ženitba .o)

Pietro blá blá - nic a když outlet, tak hnuj. Ceny jako u Blažka, ale Blažek takový šikovnější obleky
o 31.12.2011, 11:12 | koren
MazliG: to jsou povanocni slevy nebo predcasnej vyprodej "lonsky" kolekce?
o 31.12.2011, 12:30 | HIGHTOWER
koren: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3258 sekund.