Navštíveno 2204x

29.12.2011, 22:59 |
tmx.806 | Upraveno: 2011-12-29 23:02:36
Ahoj, mate nejaky tip, kam na dily na opel vectra C. Tatik prehlid auto a trosku si to zmackal. Nosniky jsou snad v poradku, ale co jsem naklikal kosik na autokelly tak mi zrak prechazel...
kapota, pricka, vyztuha, naraznik, svetla, blatniky, chladic, chladic klimy...
Nasel jsem i nejake dovozy z anglie a to uz se snad vyplati vic, nez to skladat po dilech (je mi jasny, ze svetla budou muset byt jina...)

30.12.2011, 00:27 |
Rudi Polsko

30.12.2011, 09:29 |
Komba Vysral bych se na díly z neoriginálu,akorát je stim práce to napasovat,sám to znam.A některý díly od opla jsou jen o trochu dražší,takže se to vyplatí.A na něco by jsme ti dokázali udělat slevu,ale tu stejně stratíš,když by se to dál posílalo k tobě.
Ale zrovna céčko neni levná věc,když zrovna tady kapota je z hliníku a světla jestli jsou xenon,tak 20 000 jen to lupne za jeden kus :D
Zkus kontaktovat kamaráda z Brna. Dělá pouze Opel. Roman Křapa tel.777620300 nebo mail romankrapa@quick.cz a nebo ho kontaktuj přes zprávu na Opel Astra H clubu a nebo má tyto stránky
[ Link ] . Jinak si nachystej pořádný balík, obzvláště jestli má xenony.
xenony byli... diky vsem... :)

03.01.2012, 16:39 |
EFCA pokud to máš blízko k hranicím s DE, tak zajeď do nejbližšího salonu Opel a optej se na ceny tam, oproti CZ Oplu maj ceny +- o 30% nižší
Vrakace nemaji, nebo chteji nesmyslny castky?
Co tu pisete, to jsou neskutecny ceny na "blbou" vectru :(

03.01.2012, 18:34 |
EFCA Nevim, jak s těmahle dílama, ale mně vloni touhle dobou nějaká svině rozbila boční okýnko na zadních dveřích a jelikož mám caravan, v celý ČR jsem okno mimo Opel prostě nesehnala. V CZ Oplu za něj chtěli něco kolem 4 tisíc, zajela jsem za hranice do Žitavskýho Oplu a za 100 eur bylo moje.
V létě mi prdla gumová hadice k turbu, v CZ Oplu za ní chtěli 5.900,- !!!, H-Honza mi našel nějakou silikonovou na UK ebay, i s shippingem to vyšlo na parádních 1.700,-...
Takže tak no...