Navštíveno 10050x

04.01.2012, 20:00 |
hawai zdar, poradí někdo, kde nejlíp zaparkovat v pátek večer blízko Lucerny? nejlíp tak abych nemusel ještě cestovat MHD, hlídat si čas na parkovacích hodinách a byla aspoň nějaká naděje že najdu volný místo. vim že na žižkově se dá od 18hod parkovat na hodinách bezplatně, ale jak to je v okolí václaváku nevim, díky
Na václaváku je par mist kde jsou tusim od 20hod placený stání taky zdarma. Ale to chce mít sakra kliku :-) Já na to vetšinou dlabu a nechám auto v Garážích Eltoda vedle Opery. Chtěj tam tuším 50kč za hodinu(nonstop provoz,hlídané kameram atd.. ), což ve výsledku asi neni tak hrozný, kdyz si vemu co za verbež se pohybuje po Václaváku. A dojdeš to do Lucerny pešky, otázka si 10min

04.01.2012, 22:52 |
JR V ulici Politickych veznu jsou hodiny podle me do sesti. Misto bys tam mel najit. Nejaky mista jsou primo na Vaclavaku.
JR: Jo máš pravdu, na ty jsem zapomněl. Pak jsou ještě místa na Senovážným náměstí :)
a ještě jsou garáže v Opletalově ulici, dlouho jsem tam neparkoval, ale bylo to OK, tuším kolem 30Kč za hodinu, akorát bývají dost plné :-(

06.01.2012, 15:42 |
hawai nakonec budu nechávat auto v soukromý garáži na žižkově, tak ty 4 stanice tramvají zvládnu a auto bude aspoň po zámkem :-) každopádně všem díky

06.01.2012, 16:49 |
JA já jezdim k Masaryčce a opletalkou je to kousek...
ja tohle neresim,parkuju kde se mi to hodi a kdyz me jednou za rok odtahnou nebo dostanu botu,tak ve vysledku se mi to porad vyplati :) jinak nahore u muzea (na magosce smer brno,pred semaforama)je parkoviste nejaky placeny,co ja vim.

11.02.2013, 10:43 |
hanx Otevřu téma abych nezakládal nový. Potřebuju ve čtvrtek zaparkovat v Holešovicích v Rosmarin Business center. Mají tam sice garáže pro návštěvy, ale bylo mi řečeno, že je riziko, že budou plný. Takže kde jinde tam zaparkovat na celej den, pokud možno bezplatně nebo s minimálním parkovným? (přeci jen 30/h je moc když tam budu od rána do večera)
Dík za radu

12.02.2013, 11:11 |
Conan Tam je všude modrá zóna, kromě ulice přímo před tim business centrem. Je tam sice kousek Delvita s parkovištěm, ale tam to asi budou nějak hlídat.

12.02.2013, 14:46 |
Davados | Upraveno: 2013-02-12 14:50:26
P+R u nadrazi Holesovice a tech cca 500m pesky nebo taxikem? Nebo pokud se auto nebojis nechat na ulici tak soubezne s Libenskym nostem je ul Štorchova a je tam bejvala pumpa Pap oil a dojet tramvaji 2 nebo 3 stanice
přímo před Rosmarinem je placené parkoviště, myslím 15 Kč za hodinu, jezdím tam občas za zákazníkem, chce to přijet tak o půl hodiny dopředu a chvíli počkat, zaparkovat není problém :-)